Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    09. Ožujak 2016. 10:35

Bebita stvarno strašno. ja sam i prije nego što sam ostala trudna dobila otkaje jer sam se udavala pa sam od nadređenih stalno slušala priče kako sad kad se udam ću odmah ostati trudna,pa tko će onda raditi, i tako su me preduhitrili i dali mi neutemeljeni otkaz i kazali ako hočeš tuži nas. a tko ima para protiv takvih, živaca i vremena. pola godine sam imala živčane slomove izgubila sam 6 kg, jesti nisam mogla, spavati, jasno mi je sve što prolaziš.radila sam dvije godine za njih, uskakala i kada nisam trebala, vikendom ujutro odlazila i na kraju svega izmisle i lažu ti u lice. baš kako je netko napisao, samo nihovu korist moraš gledati, a kad se sebi okreneš gotovo. evo poznanicu prošli tjedan auto udario,ima ovratnik, a nesmije na bolovanje jer je u ugovoru morala potpisati da 1 godinu neće na bolovanje,i sad takva strgana radi, a državna firma, nebi vjerovali. Nakon svega što sam prošla prošle godine rekoh naći ću drugi posao a svoju trudnoću neću odgađati ni zbog koga.Po takvome djecu nikad nebi imala. znam da je teško smiriti se , sad je još svježe ali kako vrijeme prolazi bit će lakše. samo što se dani čine kao godine, ja sam s vremenom se oporavila ali dugo mi je trebalo. budi jaka zbog mrvice i neka te ljubav prema njoj vodi i ojača. drži se.

MyLenny
    09. Ožujak 2016. 11:49

Bebita, stvarno ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi!! Pa zar oni nemaju obitelj? Oni nisu nicije majke i ocevi? Nevjerovatno!! Ali najbitnije sad je da se ti smiris i mislis samo na svoju bebicu, sve ostalo je sad nebitno!!
    Evo ja sam napokon malo mirnija, jucer sam imala drugi pregled...neopisiv osjecaj je bio gledati bebicu kako mase rucicama i nozicama, radi kolutove...doktorica se smijala, kaze da dugo nije vidjela tako zivu bebu. Cak je bila toliko ziva da doktorica nije mogla napraviti pregled za onaj nuhalni  nabor, pa me poslala u bolnicu na ginekologiju, da oni drugi tjedan pogledaju :)).... E da, imamo 5,2 cm...
    Pozdrav svima!!!

• Ptica2
    09. Ožujak 2016. 11:56

Jutro cure! 
    Vjerujte da sam poslije prvog spontanog odmah dala otkaz, dobila sam krvarenje i odmah su odlucili da rade kiretazu posto je plod bio bez srcane reakcije a mene zovu s posla i kažu da se nadaju da cu sutra vec doci na posao. 
    Tada sam pukla uzela 10 dana bolovanja i nakon toga bistre glave dala otkaz.

tala
    09. Ožujak 2016. 11:57

jutro : ) 

ja sam jucer uz sve svoje probleme, upisala i vrtoglavicu i nesvjesticu. u zadnji tren legla na trosjed i dosla k sebi.

bebita, bas mi je zao sto to prozivljavas. a jucer kao neki dan zena, zenska prava... mos mislit..gdje smo mi od prava zena u nasoj drzavi..

kako me jos uvijek boli glava, a imala sam 4 stranice za procitati, nisam sve ni popamtila. znam da imamo novu trudnicu na tipkanju, dobrodosla! 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Luna2016
    09. Ožujak 2016. 12:01

pozdrav cure i novoj mamici koja je dugo čekala
    bebita ja bi savjetovala da se ne isčuđavaš puno kakvi su to ljudi i kako mogu i zbrajala svoje doprinose. samo ćeš se nasekirati a ništa nećeš postići. da sam na tvom mjestu tužbe i odvjetnike bi čuvala za slučaj da dobiješ ili daš otkaz inače mislim da ćeš samo pogoršati situaciju. ne može tebi biti dobro u firmi ako im pošalješ odvjetnika taman i da te zaštiti popit će ti krv nakon toga i biti ćeš neprijatelj br1. već jesi uostalom. doktorici reci da su ti u firmi već našli zamjenu i da ti ako ikako može piše komplikacije cijelu trudnoću-nemoj slučajno reći stavrno stanje da se ne bi ona/on prepala pa te poslala raditi
    za 2 godine ko živ ko mrtav sve će se zaboraviti kad počneš opet raditi i neka druga će otići na porodiljni pa će ta biti neprijatelj br.1
    a ako ti počnu slati kontrole idi tamo u firmu i reci im u lice da si radila i više nego šta ti je dužnost i da si čekala i duže nego šta ste se dogovorili i da si stavrno iznenađena ovakvim stavom. to im reci smireno i bez optuživanjai u lice direktoru ili kome već trebaš da te se zasrame. to ti ljude najčešće smiri jer ne očekuju direktan kontakt pogotovo bez drame i bijesa jer na to će te odma poklopiti. ako do toga dođe drži se ko princeza diana. hladno i smireno
    malo sam otegla ali imala sam puno takvih situacija u životu ne sikiraj se, glavu gore i guštaj u bebici

• Luna2016
    09. Ožujak 2016. 12:15

inače znam napisati riječ stvarno  stvarno znam

Ancica82
    09. Ožujak 2016. 12:29

Evo mene... potvrdjena je trudnoca.. vidi se zumanjcana vrecica...ali nista vise.. za plod je jos rano da se vidi.. kaze da dodjem pocetkom iduceg tjedna pa  cemo vidit. Vjerovatno ce me slati u bolnicu na kontrolnu obradu 1 dan..pa cemo vidjet kad ce me u Petrovu poslat.. kaze da slikanje vratne kralj.nebi trebalo ostetit plod jer jos nije bio u maternici u to vrijeme.. iskreno..to me najvise brinulo

• Hanić
    09. Ožujak 2016. 12:38

helouu curke... jao kolko ste ispisale..
    bebita, steraj to u piippp i ne sekiraj se...grozno je kaj si sve dopuštaju ti poslodavci...
    Ja umirem od dosade doma, danas sam si baš nekak usamljena...sporo mi idu dani...
    Simptomi i sve po starom, mlatim po slatkom i odmaram, danas malo čistim i tak, ništa zanimljivoga hehe..
    Još 8 dana do pregleda, iskreno jedva čekam da imam obavezu hodat na preglede, pretrage, vađenje krvi i tak to kolko mi je dosadno haha, pošandrcala sam skroz hehe

• Ptica2
    09. Ožujak 2016. 12:53

Ancica82 izvini nova sam pa nisam skontala koja si sedmica trudnoće? 
    Ja sam mislila sljedeće sedmice na pregled, usla bih u 7 tjedan pa se nadam da će se nešto vidjeti. 
    Ni sama ne znam kada je najbolje otići kod dr.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.