Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    09. Ožujak 2016. 08:16

Bebita užasno mi je žao ovo pročitat, al moraš se smirit radi svoje mrvice. 

Jutro ekipa! Kako ste spavale?

Ancica82
    09. Ožujak 2016. 08:22

Croheidi...termin je 9.11. Ali posto cu na carski..racunam oko 2 tjedna ranije..a kad tocno..neznam... 
    Cure moje..  otkad sam ostala trudna..ja se budim sto puta u noci.. jel to samo ja ili i neko od vas?

• Dony
    09. Ožujak 2016. 08:59

bebita baš mi je žao jer kroz to prolaziš... stvarno ima svakakvih ljudi...ali nemoj se sekirati, moraš misliti na sebe i bebicu jer ona unutra osjeti tvoj nemir...  briga te za te budale na poslu...
    ancica82 kako znaš da ćeš na carski??
    croheidi meni stavi 30.10. termin, prekasno mi je to 1.11.

• bebita
    09. Ožujak 2016. 09:15

Drage moje, svaka rijec koju ste napisale stoji na mjestu...ali ne mogu se opustiti, što ako me ginekolog nece ostaviti do poroda na bolovanje? Kako se vratiti? Ne znam koja su moja prava u tom slucaju...
    Isto tako znam da ce mi slati kontrole u slucaju da ostanem na bolovanju... 
    Nadam se da ce se sve dobro zavrsiti...

Kako ste mi vi danas?

• Dony
    09. Ožujak 2016. 09:18

ptica2 čestitam na trudnoći, stvarno ste se namučili...koja sreća je to bila kad si ugledala plusić... želim ti svu sreću i da sve bude uredu ovaj put..
    joj i ja spavam loše, teško se namjestim jer me sise bole za poludit, ja cure moje dok hodam malo brže po stepenicama moram se držat za njih jer me bole dok poskakuju :) vjerujem da skoro sve imate takav problem :) za cijeli broj su se povećale :))

Ancica82
    09. Ožujak 2016. 09:21

Dony znam jer sam dijabeticar..vodit ce me u Petrovoj..kao i prvu trudnocu.. joj sad sam u cekaoni kod ginekologa.. neznam sta mi rekla tako rano da dodjem..kao da ce nesto moci vidjet...

• Dony
    09. Ožujak 2016. 09:28

Ajde sretno! Javi sta su ti rekli, bas me zanima 😊

minnie25
    09. Ožujak 2016. 10:26

Ptica2 dobrodosla i nadam se da ce ovaj put sve proci u najboljem redu. Ovakve bolove kakve ti opisujes ja nemam. Ali posljednjih par dana imam zbilja jake grceve u trbuhu-toliko jake da kad me zaboli ne mogu se pomaknut. Odlucila sam da cu biti smirena dokle god nema krvarenja i cekam ponedjeljak da obavim prvi pregled. 

Bebita razumijem te u potpunosti. Zbilja je pitanje ako se ovako odnose sto sve jos mozes ocekivati od njih. Ovo do sad sto su izveli je krsenje Zakona jer svako nepovoljnije postupanje prema zenama na osnovi trudnoce i materinstva se smatra diskriminacijom. Zeznuti dio u ovoj prici je sto oni tebe nisu degradirali sa radnog mjesta niti izmjenjivali ugovor da bi se ta ista diskriminacija u ovom trenutku dokazala. 
    Da sam ti ne bi iskljucila opciju trazenja drugog posla ako si budes mogla to dozvoliti nakon djetetove navrsene godine zivota jer jasno je ko dan da mozda niti nece krsiti zakon nego ce ti zagorcavati zivot dok se sama ne odlucis potpisati sporazumni otkaz ugovora o radu. 
    I ovo sto su ti uvjetovali koliko ne smijes ostati trudna je nebuloza, kazem opet tesko je nazalost sve to dokazati. 
    Bitno je da znas da si kroz cijelu ovu pricu zasticena i koliko god se oni trudili otkaz dobiti neces. Pitanje je samo ljudskosti koliko ce ti stresa nanijeti sto nije zanemariv faktor s obzirom da beba sada mora biti na prvom mjestu. Ja ti savjetujem da nazoves Inspekciju rada, udrugu Roda a bome i da se pripremis sa odvjetnikom. Budi upoznata sa svojim pravima, to ih jedino moze primiriti i spustiti na zemlju.

rinci2003
    09. Ožujak 2016. 10:35

Ista stvar i kod mene.. budim se svako malo.. bas lose spavam.. al mi preko dana ne fali sna,jedino osjecam trnce kroz tijelo bas kao kad si ne naspavan.. 😁
    Kukovi me ubijaju, ponekad me malo zaboli trbuh al bas nakratko.. a cice.. uuuu bile su velike a sad.. sad su ogromne.. sve mi kipi iz grudnjaka.. morat cu u kupnju,al ne volim ih kupovat jer se uvijek izbediram jer u mojoj velicini nema onih lijepih nego samo obicni ruzni.. 😢😢a najradije bi nosila top,al su sad i bradavice narasle i vecinu vremena su ispupcene.. mislim da bi izgledala presmijesno.. 😂😂😂
    bebita sto se tice poslodavca i njegovih uvjeta.. stavi si u glavu da svi smo zamjenjivi,posao te mozda nece cekati al kad ti se negdje vrata zatvore otvore ti se na druge tri strane.. tako je meni do sad bilo.. a mozda te to i natjera da potrazis posao negdje drugdje.. negdje gdje ce te cijeniti i gdje neces biti omalovazavana.. tko su oni da tebi određuju kad ces imat obitelj!!! A jos gore tko su oni da ti određuju dal smijes bit na bolovanju il ne.. ako je doktorica tako odredila oni se nemaju sta petljat...a s doktoricom vidi da te ostavi na komplikacijama do kraja.. reci joj kakav teror prozivljavas.. nadam se da ce se sve poslozit i da ces bit ok!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.