pisen roman u djelovima,izbrise li se opet da ne snervan....
Pale 💪❤ mislin na tebe!
Sheena cestitam i nek sve i dalje bude ka do sad! 😙
Sunčandana moj zub je otvoren i miruje bez diranja.
pokusala bi napisat rezime al zadnjimput san pisalla na 500 i mekoj strani pa ko zna sta bi sve priskocila.Vidin da ste bioe i zadrzavane i imale kontrakcije imkrvarenja i svasta nesto al Bogu hvala sve je ok kako pisete pa vas 😙.
citala san i da ima tuznih i isto se trudim ne citat svasta;ja nekako srastem sa samo slovima pa mi bude tesko cut tuzne stvarnosti jer sanmih imala malo puno previse zadnjih godina i ako san igdi dobila utjehu je molitva i sve nekako dodje na svoje.. ❤
ovo je grozno koliko slova ja viska nabodn na ovome al navikle ste da ja ne znan nor,alan post napisat pa necu sad tu neke isprike.
Saky ni a ni b ne napisa?Daj Boze da je sve u redu!
Ne znan jesanmpreskocila cestitat za koju bebu pa nemojte zamirir.
sad cu ic jest kad je peptoran smiria tulum i cak vm zavidim na kilama jer ja i dalje ni grama naprid,ne znan ko ce tiskat za mene a tek posli se oporavit.. 😨
Cmokačaunosača za sve!!!!
Joj Frabe kako me nasmija u 7 ujutro..sunčandana 😂
Bas su falili tvoji postovi al super da nam se mozes bar ponekad javit..drži se jos malo i blizu kraja si..
Sunny pa ti si sljedeća kolko vidim po popisu..
Saljem svima 😙 Za dobro jutro..kisan je dan pa odmarajte i spavajte..
Jutro trudilice! 🌧
Eto i mene. Jedva se nekako izvukla iz kreveta ali dijete me istamburalo opet pa cudo ☺
Kako vi spavate? Ono kao lijevi bok najbolje a moja mala lijevi bok najmanje voli!
Ledja najvise ili desno. I nema sanse da se smiri. To bas moze imati utjecaja na bebu? Prema meni spavas kako mozes sto ne 😂
Frabe pa super da si se javila. Vidim u komadu ste neka neka, 36tt i blizi se cilj uskoro. Izdrzi jos malo.
Zagrljaje ti saljem, i imas pravo - sto se Saky bar sa necime ne javi 😓 sad se i brinem
Jutro cure 😊
Evo samo usput da se javim. Danas sam isla dati bris za streptokok. Nadam se da ce nalaz biti ok. 😊
Probudila sam se u 6h, trebala sam mm voziti na posao jer mi je trebao auto. Sad sam dosla doma, skuhala kavu i odmaram. ☕
Ova kisica uspavljuje, sve mi se cini da bi mogla jos malo ubiti oko. 😊
Drzite se cure. 😙
Jutro cureee, evo danas termin, a ja još u komadu! Idem se spremat, napravit ručak pa na pregled. Javim se popodne s novim vijestima, a vi uživajte di god bile!
Frabe, uvik nas nasmiješ svojim postovima, šteta šta ne možeš i češće :D
Pale, držim fige, javi nam se ako uspiješ!
Haha frabe al me nasmija bas mi je drago sto si se javila, i hvala ti na odgovoru, znala sam ja da ti citas
Crna da, ja suncandana je na redu haha. Boli me od jutros ko menstrualna bol. Ako rodim danas koala ce se naljutiti ako joj uzmem termin
Joj cure, nista ja nisam spavala jer mi se cerka prehadila opet :( dusa moja nije spavala a ni ja sa njom. A tako je fino zahladilo i ta kisa padala ma bas za spavanje.
Minie hoces li ti dodati angel na popis? Ja sam samo kopirala tvoje i ostavila na listi samo nas koji redovno pisemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji