babylove čestitam na curici! Divno! Igrat će se zajedno
Nove cure dobro došle
Jesenske 2016.
Rujan
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
mimica24 ~~~~ 16.09.
Croheidi ~~~~ 17.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
Mone4ever ~~~~ 19.10.
Luna2016 ~~~~ 20.10.
minnie25 ~~~~ 22.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
rinci2003 ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 28.10.
Sony23 ~~~~ 29.10.
Dony ~~~~ 1.11.
evo mi sad muz isao citati kolektivni : sram: i stvarno, ima hrpu tih dodatnih dana ( za posvojenje, za rođenje djeteta, vjencanje, selidba, za sistematski...). meni to nikad nije palo na pamet. dobije i neki novac od sindikata, od firme bon i poklon paket i dodatne dane godisnjeg.
sigurno cemo uspjeti skupiti najmanje tri tjedna.
cure, puno vam hvala!!!!!! jako ste mi pomogle : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
moram podijeliti s vama trenutak kad sam jučer rekla malenoj da sam bila kod doktorice za cure. prvo pitanje a zašto ja nisam bila (jer je jučer bila bolesna pa je išla kod svoje pedice) i ja joj kažem da je doktorica rekla da mi je bebica u trbuhu. pogledala me ko da će mi mali alien iskočiti iz trbuha. (zadnjih dana smo pričale o trudnoći i bebama pa joj je tematika poznata). tako da je moja malena jučer saznala da će postati velika seka. jedino ju sekira di su sve njene dude-mama sve su nestale i rukama maše
bok cure i sretan nam dan žena!!!!
bila naručena za 10.3 na pregled, al obzirom da 13 putujem van RH ošla danas za slučaj da moram neke pretrage obavit. srce kuca naveliko!!! dobila 2 slikice i zapis otkucaja i to je to, za sada sve OK! pregled ugodan, odgovorio mi je na večinu pitanja (jer se nisam svih ni sjetila A IMALA SAM ZAPISANO). jedino me buni što me na kontrolu naručio za 3 tjedna, a čula sam da je idući pregled tek za 4 tjedna? kak su vas vaši naručivali? one koje ste bile na 1 pregledu!
Sve će biti dobro!!!
Tiha1982, koliko ti je danas tjedana i dana?
Cestitam za bebicu, neka si ti odradila taj prvi pregled pa ti je sad lakse. 😊
Babylove cestitam na curici! Ajme ljubomorna sam sto vec znas spol. Nego da pitam, jel to normalno vrijeme za saznat spol ili ti se posrecilo pa se malecka ranije pokazala? Joj, ja bi najradije odmah sve znala
Tala bas mi je drago! Ja se isto nadam da ce dragi moc bit uz mene u tom razdoblju. Imam ja ponudenu pomoc i sa strane moje i njegove mame, ali s obzirom da postajemo obitelj ne bi bila sretnija nego da je on uz mene i da osjeti u punom smislu ulogu tate bez da mora misliti da ujutro mora na posao. Da budemo opusteni do kraja.
Sortiraj odgovore
Najstariji