Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebita
    08. Ožujak 2016. 23:15

Cure moje, grozan dan je iza mene...ispalo da je moje bolovanje naislo na veliko neodobravanje u firmi od strane nadređenih...da se odmah trazilo da se vidi kakav ugovor imam...ispunila uvjet kada su ne trazili da sljedecih godinu dana ne odem na porodiljni, sad je od toga proslo 15mj i opet nije dobro, sada okrecu pricu...kao da sam ja htjela sa 6-7 tjedana ostati doma na strogom bolovanju, naravno da bih radije da je sve u redu i da mogu sve normalno obavljati, isto tako i raditi i zaraditi svoju placu...
    Sada uz bolovanje, moram doma plakat i biti pod stresom, da li sam smijela ici na bebu ili ostati raditi...
    Zašto su ljudi takvi, zaista se uvijek trudim biti fer i korektna prema drugima, uvijek su mi svi ispred mene same, ali uvijek, bas uvijek se okrene ploča i ja ispadnem grozna osoba...znam da ovaj stres nikako nije dobar za moju bebicu, ali ne mogu si pomoci...ne znam kako cu nocas zaspati, a ni jednog dana vratiti se na posao i pogledati te ljude u oci, jer znam da ce sada ucini sve da mi zagorcavaju zivot, tako dugo dok sama ne dam otkaz...je li to normalno ponasanje u danasnjem svijetu?? Nakon vise od 5 godina staza prvi puta sam na bolovanju i sada mi prave takve scene...

• Ptica2
    08. Ožujak 2016. 23:34

Drage moje forumasice veliki pozdrav! 
    Dugo sam bila na pdf zelim bebu jer vise od tri godine pokusavam ostati u dr.stanju. Konačno pozitivan test a iza sebe već imam jedan spontani. 
    Povremeno imam nekakve bolove u jajnicima koji se zatim reflektuje kao bol u nogu, imate li vi slicna iskustva. 
    Trenutno sam u 6 tjednu trudnoće.

minnie25
    08. Ožujak 2016. 23:37

Bebita sta drugo reci nego sramota. Ovo je ziva strahota. Niti jedan poslodavac zakonski nema pravo raditi ovo sto je tebi ucinjeno. Niti nitko nema pravo pitati da li i kada mislis imati djecu, kamoli umjesto tebe odlucivati kada ces postati majka. Jos veca prava imas sad kao trudnica, otkaz dobiti nikako ne smijes. Kao da ti nije dosta sto si na bolovanju nego jos ti i oni nabijaju stres. Primiri se sad zbog svoje bebice, a hladne glave pristupi problemu i informiraj se. 
    Ja bi se osobno obratila udrugama i odvjetniku i vidjela sta napraviti. Ovo je ozbiljno krsenje zakona zbog kojeg oni mogu jako nagrabusiti jer sigurna sam da u ugovoru ne stoji nikakva stavka vezana za potencijalnu trudnocu jer je to zakonom zabranjeno.

• bebita
    09. Ožujak 2016. 02:30

To i ja kazem, sa 8 mj radnog staža sam dobila ugovor na naodređeno i do sada sam cekala s trudnocom upravo zbog posla, i sada naletim na takvo nerazumijevanje...grozno mi je, stvarno mi je ovo veliki stres, evo pol 3 u noci, ja budna...ne mogu vjerovati kakvi su to ljudi...
    Morat cu traziti neku strucnu pomoc, tesko da cu se prije moci smiriti...

Ancica82
    09. Ožujak 2016. 07:08

Jutro cure.. 
    Bebita...bas mi je zao... znam da ne zvuci sad kao neka utjeha... ali zar te zbilja brine sta ce neko reci za 2 god.kad se vratis...tad ce ostat teudna neka druga..a tebe ce i zaboravit...jer ces im trebati tad ti... ja sam u svojoj firmi naucila... koliko god se zrtvovala...sebe..svoje zivce i svoje zdravlje... niko ti nece reci hvala... dobra si trenutno dok umires za njih..a cim jednom pogledas sebe..nikad nisi ni valjala..zato ti je mija preporuka da ovaj lut gledas malo sebe i tu svoju mrvicu.. ja bar imam srece pa mi je sef normalan po pitanju trudnoce..odmah me tjera na komlikacije..

Croheidi
    09. Ožujak 2016. 08:15

Jesenske 2016.

Rujan
    Baby.love ~~~~ 01.09.
    tatjana_zg ~~~~ 07.09.
    GrumpyCat ~~~~ 07.09.
    mimica24 ~~~~ 16.09.
    Croheidi ~~~~ 17.09.
    Cura2 ~~~~ 22.09.
    MyLenny ~~~~ 26.09.

Listopad
    Srecica25 ~~~~ 01.10.
    Ivek2207 ~~~~ 14.10.
    papaog ~~~~ 15.10.
    Ian ~~~~ 16.10.
    Hanić ~~~~ 18.10.
    Mone4ever ~~~~ 19.10.
    Luna2016 ~~~~ 20.10.
    minnie25 ~~~~ 22.10.
    tiha1982 ~~~~ 26.10.
    bebita ~~~~ 27.10.
    rinci2003 ~~~~ 27.10.
    tala ~~~~ 28.10.
    Sony23 ~~~~ 29.10.

Dony ~~~~ 1.11.

Ancica82 i Ptica2 kad su termini?

Srecica25
    09. Ožujak 2016. 08:15

Bebita, to je prestrasno!!! Nikad nisam cula da netko trazi od svojih radnika da godinu i pol ne ostanu trudni, to mi je uzas!!!! Tvoje je pravo da ostanes kuci i cuvas svoju trudnocu. Znam da je lako reci, ali nemoj se nervirati, napravit ces sebi stetu. Ne mogu vjerovati da netko sebi daje takve stvari za pravo. Smiri se i misli na svoju bebicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.