croatina - ti si onda ista kao ja, christmas nazi :D :D jedino što ja obožavam kititi bor! nitko ne smije ni prići boru osim mene. Ja da mi je dozvoljeno, imala bih bor cijele godine! Stvarno volim taj dio godine pa nek je i sve u znaku shoppinga, baš me briga. Meni nije i volim jako to razdoblje.
Svake godine forsiram bor u Zagrebu, iako za Božić odem doma kod svojih i onda me muž (nevjenčani) uvijek uvjerava da nam ne treba bor kad mene ionako nema tu, ali ne dam se. Ove godine sam rekla da možda nije pametno da imamo bor, jer nećemo baš imat mjesta (u malom smo stanu i na to mjesto bih sad stavila prematalicu) na što sam dobila taaaaakav pogled
Prvi bebin Božić, a ja baš sad odlučila da nemamo bor haha prvi put u životu da sam ja bila praktična, a on da je pazio na te stvari..
Ne znam kakvo će biti stanje s mamom pa ne znam što će biti od ovogodišnjeg Božića, ali nadam se da će nam isto biti lijepi kao i svake godine.
Mislite li da bi bilo rano putovati s dvomjesecnom bebom?
Sunny - ako te zanimaju Bebetto kolica, mi smo ih uzeli nedavno. Na gotovinu računaj da imaju 15% popusta, kartice 10%
Croatina pa tu su negdje cijene ali ipak ovdje za te pare dobijem 3u1 a bebeto vecinom 2u1. Moram pogledati na toj stranici hvala.
watermelon eto nisam znala za popust, hvala.
a što je s mamom? sori ako zadirem u privatnost
ma ima stvarno super rješenja za bor..mi imamo kamo s njim, a svejedno ćemo ga vješat po zidovima, da ne bude klasičan bor, nego nešto drugačije i modernije :D
kakva jesu ta bebetto kolica? ja nemam baš povjerenja u sjedalice koje dolaze s kolicima..i vidim da ljudi pišu da im ne valjaju as pa često prodaju maxi cosi as uz kolica 2u1
Ajme Bozic..kako sve nekako isto mislimo ovdje..ja cijelo vrijeme od kad smo došli u stan smišljam di cemo smjestit bor..i jos ne nalazim rješenje osim na zatvoreni balkon sto mi je glupo..mislim da cu u dnevnom Napravit na zidu one grančice u obliku bora..moram sjetit mm da počnemo skupljat granje🙈
Joj stvarno nam se saky i vjeva nisu dugo javile..
Sheena ce sigurno čim malo odmori..
Tatjana bas mi je drago cut da Luka lijepo napreduje..nadam se da ste se skroz uhodali..jel idete vec van polako u šetnje?
kaj nije partik, a ne luka ahaha xD ..
e taj i mi mislimo :D od granja..crna dodi k meni, mi imamo sumu 200 m od kuce :D mozes i u kestenje doci :D
Sunnyday - mi smo uzeli Holland 3u1, oko 3900 su nas izašla. Još nam nisu stigla, ne mogu dočekati! Pitala sam tamo što ako mi ne dođu na vrijeme kolica, ako ja rodim slučajno prije pa je rekao da nema brige, da će oni u tom slučaju osigurati jaje u kojem beba može van iz bolnice. Sad, jel to istina ili ne, nadam se da neću saznati :)
Ovaj popust ne znam jel vrijedi i za ostale marke koje drže, al vjerujem da da.
Croatina - ja sam tražila po netu jako dugo da iskopam što više info o tim kolicima i nije da baš ima nešto puno, ali mi stvarno djeluju kvalitetna pa smo se odlučili za njih. Valjda će se pokazati dobrima. Našla sam bila neku tablicu gdje se uspoređuju autosjedalice i ova Bebetto nije loše stajala. E sad, ko zna jel to istina i što sam ja to bila našla.. Vidjela sam da se na kolica mogu staviti Maxi Cosi jaja, al me više zanima postoji li isofix baza za ovu Bebetto. To bi da kupimo, jer sam čula da ovo nikako nije dovoljno, samo pojasom privezati jaje :/ Moram se raspitati..
Što se mame tiče, ima rak pluća, otkriven prije par dana :/
Ajme žao mi je :( auf sva sam se naježila..još se dobro ti i držiš..ja ne znam kaj bi..moji mama i tata uh..jednom sam pričala s prijateljicom da ne znam kak ću jednog dana kad to dođe..pa kaže ona gle..ja nekako gledam na to da to dođe kad si spreman i kad se sve okolnosti posloze da ti bude lakše to podnijeti..pa se tako i tješim..doći će kad budem spremna..makar nikad nisi spreman za to :( joj bas mi te žao..mora da si pod stresom jako..
E pitala si za putovanje...ma mi putujemo kardiologu u rijeku kad bude mali 3 tjedna..na advent kad bude 2 i pol mjeseca..tak da ne brini :)
Hahaha..🙈🙈 Patrik..pisala muzu za od kumova Luku i napisala i ovdje Luka..
Croatina dobro da znam..taman mi je i sefica u Ka..ako cu ic k njoj svratim po granje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji