Baš sam u nedjelju počela tražiti ideje za božićne ukrase pa me muž pitao jesam li pukla hahha.
Hahaha Ivek, a joooj jesi me nasmijala ovo da te muž ne pusti u McD. Ma odi ako ti je gušt od jednom neće biti ništa. Samo umjereno!
A ne nisu palačinke hihi....mučim bolje, ima pravo Sunny dosta o hrani samo ću reći da danas počinje u ZG burger festival - za slano....OK? Haha - HAMAAAAA
Ali stalno bi mogla nešto fino jesti njama njama.....nako nezdravo fino mislim naravno
Hehe traume od filmeka sa dojenjem, mene je nasmijao ali me trumatizirale silne sise!
Ne..meni je ovaj božić poseban..prvi s našim malenim zlatom 💙💙💙💙
Zato mora sve biti picikato i sve se mora na vrijeme pripremit..samo ne znam kak ćemo s kolačima xD..mom mužiću je sezona u 12. Mjesecu i nema ga od 6 ujutro do 8 navečer obično..kak ću sama to sve, nemam pojma..
Ne znam kak vi, ali ja si stalno zamišljam to božićno jutro..kad stavimo svoju mrvicu u krevet k nama i svo troje se ljubimo i mazimo :)))) ma jedva čekam :D i one carapice iznad kamina 😍
Pa taj advent..kuhano vino i medenjaci..nas troje <3 joj sva sam pekmez :D
uvijek ogladnim kad dođem vidjeti sto ima tu u nasoj grupici : )))
ajme, bozic s nasim mrvicama!!! vec mi je sve zamirisalo na secer u prahu, narancu i cimet.... u devicu u draskovicevoj u zg sam vidjela bozicne bodyce za 22 kune. na pingvine, s natpisom, kocke leda... ne znam nista o kvaliteti, ali ni ne ocekujem puno. samo neka prezive blagdane, 100 % pamuk.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tatjana super mi je novi sticker 👍 Škicnem vas zbog sheene,a di je Vjeva,mislim da i njoj termin uskoro?
Nadam se da je Saky dobro...
Mm za Božić i u 8mj ima daleko najmanje posla tak da mi to super,isto se veselim svemu...☃ i bar ovu Novu godinu ne moram smišljat kamo ćemo...
Haha eto vas opet u Bozicnom duhu al brzo ce nam to doci. Mogla bi i ja poceti sa ebaya narucivati, znaju paketi dugo putovati hahha.
Pale ja sam danas bas gledala popis i vjeva je prije koale. Bas sam se pitala gdje je.
E da, cini mi se da je saky bio termin bas onaj dan kad nam se javila, a i danas je sheeni termin ako se ne varam.
hahahah..opet o bozicu da..ja baš uživam u tome joj :D a uvijek sam bila grinč..zamjerio mi se božić kad su me moji tjerali da na katu kitim bor, a oni su svi bili dolje i lizali kreme i jeli kolače xD a ja ko po kazni gore kitim bor ahahaha..
e sunny sad sam se sjetila..nisu li i bebetto kolica u tom cjenovnom rangu? vidim da su dosta popularna ta kolica..
nasla sam neki link
http://djecjakolica.eu/?s=bebetto
e i ne znam jesi li znala za stranicu babyartikel ..to je njem stranica koja ti dostavu do hr naplati 30 eura ali je sve brutalno jeftinije pa bi ti se možda isplatilo..najjeftiniji su ti modeli od abc design..baš pogledaj..
nemojte prestat pričat o božiću pliiiiiz :D ispunjava me to <3
Sortiraj odgovore
Najstariji