Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    13. Rujan 2016. 10:08

Cure, vidim da pisete o prisustvu muza na porodu.
    Meni je neizmjerno drago da je moj bio sa mnom. Beskrajna podrska kroz cijeli porod. Ja bas nisam bila suvisla, ali negdje izmedju trudova dobro dodje njegov dodir, koja rijec, masaza ledja.

Vezano za sex poslije Gogy, ovisi o tipu muskarca naravno, kao i o vasem odnosu. Moj je bio kraj mene i suradjivao s babicom koja bi mu rekla kad da me podigne i gura tijelo prema naprijed jer je tako lakse izgurat trud. Cak mu je u jednom trenutku rekla da dodje dole vidjeti djelic glavice i kosice od bebe. Prvo mu je bilo bed otic jer nije znao kako bih ja na to gledala, ali ja sam mu rekla da ode pogledat ako ga zanima i nije mi ni najmanje zao. Da sam imala ogledalo i ja bih rado vidjela kako izgleda.
    Btw dosta toga iz radjaone mi je cak on prepricao jer sam ja bila u nekoj polu komi :-D

Ne znam bih li isla opet radjat, ali ako budem, vodim njega sa sobom bez razmisljanja!

PALE
    13. Rujan 2016. 10:10

Jutro od neispavane!😞

Bila sam sa mm na kavi prije posla,ima klizno radno vrijeme.
    Jučer sam se usred noći zviznula prvi put u trbuh u kvaku,ostalo mi plavo,visoko u trbuh,tamo mu noge.Jako sam se prepala,pa se rasplakala i više nisam spavala.Uglavnom sve ok,svakakva sra..nja se u trudnoći događaju,jako mi se spavalo,morala na wc i eto...
    Trbuh mi se malo spustio.

Sretno svim na pregledima,javite kako prošlo.Ja jučer dobila na poklon od mamine šefice posudice od aventa za spremanje mlijeka,zgodne jer se mogu odmah u njih izdajati tj staviti ih na izdajalicu i čak na njih ide nastavak od flašice tj duda.

Nakon jučerašnjeg prežderavanja danas ću jesti laganiju hranu...

PALE
    13. Rujan 2016. 10:15

Meni najviše žao zbog carskog jer moj muž uopće nije gadljiv,često sudjeluje na operacijama oka,bez problema gleda krv i velika mi podrška,ali biti će ispred,možda ga malo i puste.Seks nam nikad nije bio problem osim sad zadnja 3mj kad ga nema uopće 😂 tak da me to ne zabrinjava.Već je išao gledati na net koliko treba proći do seksa nakon carskog 😀

tala
    13. Rujan 2016. 10:35

jutro : ))) 

mi nemamo vode?! valjda nesto popravljaju. sreca pa imam mineralne i jane, ali nitko nas nije obavijestio. malo smo radile, pa sada odmaramo. 
    sveki nam danas radi cupavce i za moju stariju sami biskvit, hahaha... njoj je to najbolji "kolac" : ))) 

sanjac, sretno na pregledu danas! 
    gdje nam je hubica? bice useljava u novi stan! 
    pale, i... koliko treba proci? 
    chippica, kako se snalazite? dojis na zahtjev? kako te sluze stokke? : )
    jazmajac, moj prvi porod je trajao i krace : ) unijela si nam malo optimizma u ekipicu!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    13. Rujan 2016. 10:46

tala-ja sam privatna mljekara mojoj curici. cim se sjeti, ja se montiram kraj nje xD
    mlijeka imam, cike mi vise nisu pre napete, sad smo se vec nekako uigrale. Proizvode bas onoliko koliko njoj treba. Grudnjaci iz mullera dusu dali, tako prakticno, cak znam spavati samo s njima zbog ovih strasnih vrucina, kako vi to podnosite?

Stokke kolica su super, mi isprva nismo kosaru kupili, ali vjerujte jako je potrebna. Tako da smo naknadno isli po nju i znamo ju stavit u kolica kad smo u dnevnom svi skupa jer nam je zao da bude u sobici sama.

Zivotinjice su odusevljene a njom, pasica ju ne moze prestat gledat i mahat joj repicem. Maca ju isto njuska, ali jako nas je strah dlaka i pazimo maksimalno, stalno cistimo.

Btw, meni vrtoglavice jos nisu prosle :-/ da li netko zna koliko mogu trajati nuspojave epiduralne? sve si mislim da je to mozda-to + nespavanje...

Ivcy1306
    13. Rujan 2016. 10:51

Jutro drage moje! Evo da se i ja pohvalim kakva je meni noc bila 
    Prvo budjenje oko 2h radi pisanja naravno. E onda nisam mogla zaspat, a kad sam napokon zaspala sanjala sam ludi san! U tom snu su bile dvije zene koje nude sexualne usluge i one su dosle k meni i mm te naravno ponudile njemu jer ja jadna nesposobna ni to vise nemogu😂, medjutim kako je mm kupio tavu za palacinke novu tako sam ja te dvije izjurila tom tavom van iz kuce i bacila se na muza😂😂😂 kad jutros u pola 5 ja zbilja po njemu jasim, a on me i sad evo zeza da sam ga silovala a da pojma nemam😂 ja se sjecam sna ali ne i da sam jasila po njemu bas stvarno hehehehe

Jado
    13. Rujan 2016. 11:08

Ivcy haha koji ludi san!
    Minnie pa da - ima cura sto su to i extra brzo rijesile. Eto nasa Mimica i Tala. Nadam se da ce se posreciti i nama. I ja sam spakirala toaletnu torbicu za radjaonicu. Ali ako sam i nesto zaboravila pa donijeti ce mi vec netko valjda. Najbolje da bum zedna, gladna, umaljana lezala....sta ja znam. Ne zelim razmisljati tako i moram vjerovati da ce se biti ok. 
    Chippice jel papas redovito? Zeljezo da te ne zeza u kombinaciji sa nespavanjem....
    Meni se stalno spava pod zadnje. A trudim se ne spavati popodne jer me onda navecer muci nesanica. Lakse mi se 'izmuciti' preko dana i onda spavanje. A jucer sam zadrijemala onak u 20h navecer
    Idem si pojesti lubenice da me secer digne i na vjezbanje.

tala
    13. Rujan 2016. 11:08

taj san bi kod mene zavrsio da je muz dobio dopustenje da ode s njih dvije pod uvjetom da mi prije napravi palacinke, hahahaha....

chippice, bas mi je drago zbog dojenja! nasa stokke nemaju kosaru nego nulti polozaj i softbag ako bude hladno. a mozda cemo se i u as voziti ove kratke relacije. jedva cekam : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    13. Rujan 2016. 11:14

Heyyy ženice!!! 

Javljam vam se iz novog stančića :))))  umorna sam još uvijek od svega... hvala bogu da je napokon to sve završilo nakon 3mjeseca muke.. još imam za raspakirati nekoliko kutija i onda mogu navalit na konačno uređenje dječje sobice :))  baš smo happy, kupili namještaj za dnevni, stol stolice, novi krevet, stolić za dnevni i tako još hrpu sitnica za kuhinju... :)  moja mama je odmah poslala novi dječji madrac i sad kad bude dolazila nosi i robicu kaj je negdje kupila ... :)  

Vidim da ste sve uživale za vikend, papale fine palačinkice.. mm i ja neki dan išli u Milky whey, uff šta su bile dobre :))  netko je spomenuo bijelu čokoladu, ferrero i još neštoo hmm super kombinacija :) 

Tegobe isto..uhhh jedva se namjestim, bole me prepone i pubična, nemrem dugo hodati uopće.. a žgaravica se opet vratila tak da niš nemrem ni pojest za večeru..dok smo selili naručili pizzu navečer u 22h a ono ubi me a bila finaaa tak da sam i dalje na Rennie-u.. spava mi se jako popodne, a o živciranju neću ni pričati, najrađe bi bila samo sa mm da me nitko ništa ne pita i ne govori savjete koje nisam tražila.. najgora mi rečenica-- kako je to bilo prijeee, ovo ono, e odmah poludim.. -.- i ove vrućine nikak stat..

U četvrtak imam pregled, nadam se da je sve ok i da bebač mi napreduje :)  usput ću i obaviti šišanje...i farbanje :) danas se moram nekak izdepilirati i počupati obrve, cijeli kozmetički tretman ću imat :) nisam stigla ovih dana niš, trebat ću trimer prije nego depilator haha

Nadam se da ste mi dobro koliko možete biti :))  

PALE
    13. Rujan 2016. 11:17

Tala 6 tjedana,ak sve ok 😊on već izračunao da je taman oko njegovog rođendana 😄
    Chippica žao mi zbog vrtoglavica,možda ti nedostaje nekih vitamina+umor,mojoj frendici jako ispada kosa od dojenja,otkad pije vitamine bolje je.I meni se taj grudnjak čini bolji od ovog iz HM tj udobniji.Bitno da ste se ufurali s dojenjem.
    Ivcy tvoja noć još čudnija od moje 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.