Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    12. Rujan 2016. 14:42

sheena hvala na onfo,nisam vidla prije nego sam svoj objavila,odmoći ne može.
    Eto ja sutra na tečaj gore,a ti na porod. I da svakako ako ćeš biti u mogućnosti javiš iskustvo.

Diddy,ja imam "3 torbe".
    Jedna je veća ručna gdje mi je sve glavno,od ručnika,uložaka itd...
    jedna mi je malecka torba sportska kaj sam spakirala ovo kaj navodim gore i ispitujem kaj treba za rađaonu,gače,uložak,voda i papiri
    i u torbu za kolica sam spakirala pelene,vl.maramice,2 tetra pelene,jednu nepropusnu podlogu za presvuć maloga i kremu za guzu.Ta mi je samo za njega da se ne miješa.

ivek2207
    12. Rujan 2016. 14:46

Ja zmajac jesi ti to ćevape stavila kao slikicu. Pa mislim stvarno,ja ne da ću ovih zadnjih par tjedana dobit još 2 kg kak je moja gin rekla,nego više nego u cijeloj trudnoći.

Sad svaki put kad nešto objaviš će nam svima sline curiti na ćevape,hrabar potez, a ja gladna,neću moć dočekat muža da se s posla vrati, još i varivo danas kuham bez mesa.

Jao,jao...

koala988
    12. Rujan 2016. 14:58

jazmajec nema druge nego smireno. Vidit ćeš i ti za dva tjedna da ćeš bit u istoj situaciji ;)
    i da, ovi ćevapi baš privlače, ja sam dobila zadnjih 10 dana 2 kg, strasno, a u zadnja dva mjeseca 7-8 kg, skoro sam na +20 a ni sama ne znam kako :( osim šta sam cijela natečena.
    sheena ajde ti za dan-dva, pa ću ja tamo petak/subotu ;)

Jado
    12. Rujan 2016. 15:09

tako se osjećam, vi o palačinkama a ja sam totalno u ćevapima 
    ali imate pravo idem maknuti dok nisam dobila par ječmenaca i nabila nam svima po kilu-2....
    Ne bi imala ništa protiv i bureka....pita nekih duvanjskih recimo.....uf uf, ja sam non stop gladna!
    Skidam sliku!

• GogyRi
    12. Rujan 2016. 15:21

Hej cure, još malo malo nas dijeli....ugl imam pitanje, pa može i savjet i iskustvo,ako ima neka od vas.
    Prisustvo muza na porodu da/ne, i zašto? Ja sam prije ful bila kao, nema šanse, šta će me tamo gledati takvu .bla bla...sada razmišljam da možda bude tamo ispred..čisto spreman ako se predomislim...ili da samo dođe pred kraj prerezati pupcanu vrpcu? Inače je onako, pizdast za tu krv i to,ali to sam i ja...ne znam ni sama...neke su mi napunile glavu da onda kao sve nešto vidi što ne bi trebao pa poslje  bude problema sa sexom i tako sve neš????Ili se to danas drukčije odvija? On bude meni kod glave ili? Sjedi, stoji ? hvalaaa

GogyRi

Ivcy1306
    12. Rujan 2016. 15:32

Croatina ti si nam prva, hubica i ja bi mogle zajedno vristati hehehe sa terminima smo jako blizu nas dvije pa me bas zanima koja ce prije!
    Moj deckic je isto jako aktivan iako smo u 32.tjednu sad, nateze me na sve strane i uz to vidim da su mi strije pocele i iznad pupka, znaci rascvjetat cu se sva! Inace do sada sam na +9kg i ne znam koliko bi jos trebala dobit do kraja! 
    Meni je trbuh samo odjednom narastao, dugo dugo nista nije bilo i onda sam u jednom mjesecu dobila 5kg i tad popucala, nakon toga evo proslo vaganje +2kg, sad ne kuzim kakav sam ja to skok imala da sam u pocetku dugo bila na nuli, pa tamo oko 23.tjedna na vaganju imala +2kg, a onda u 28.tjednu +5 i sad u 32.+2opet, zbilja mi vise nist nije jasno kako moje kile rastu padaju, samo me pitaju dali nosim trojke koliki mi je trbuh! Uzasno velik, odavno se nemogu sagnuti da obujem carape i sl.tako da uzivanja u ovome nema sigurno, onaj tko kaze da uziva laze hehehe

PALE
    12. Rujan 2016. 15:32

Ja sam kao i Jazmajac više za ćevape nego palačinke 🍽
    Ja strpljivo čekam da mi mama dobese ručak,tu je za pola sata,oko 12h pojela 2male štrukle pa ću navečer voće.
     Mogao bi biti baby boom na forumu ovaj i idući tjedan,sad nekakvo zatišje pred buru 😊

• Sony2244
    12. Rujan 2016. 15:33

Bok cure , evo i nas. Vruće danas , sve ovo šta vi pišete potpisujem . Ne mogu se sagnuti,  ne mogu skuhat ručak,  pisam svako pola sata a da ne pričam kako dolazim do wc-a, .. jednom riječju show.  Sad pitanje  (oprostite na ne upućenosti) biće je to bilo još govora kad je meni profil bio van funkcije. Tala ti moraš na carski? Jeli to stoji već dogovor ili imaš još fore? 
    I Croatina jeli i kod tebe carski? Nisam nešto sve dobro povatala.  
    Pale će to momački odradit 19.og . Gledaj to da te neće iznenadit u pola noći , pa da se možeš pitat " a jesu li ili nisu trudovi " 😀🤔 

E sad oko rađaone.  Mi smo na kursu dobile savjet da ako ne želimo njihove koristiti,  ono gola leđa i privatnost na -10 , da uzmemo neku svoju , babica je ponovila 10 puta ' ne kupujte ništa ' , jer ako se ne smije od 60 prat , logicno...baca se .. i rekla je da imamo na umu da ćemo možda šetat po hodniku još,  i šta ja znam šta sve .. da bude malo duža.  

Moja torba je spremna , i velika i mala . U toj maloj za radaonu su mi jedne jedn.gacice,  jedne normalne, 1 uložak,  termalna voda, boca vode, 2 sokića mala 😁 neke pločice kao žitarice i čokolada u jednom, fisherman's friend, mp3 ( a svi mi se smiju, kao je je slušati ćeš muziku) ali eto nije težak.. pa još jedna britvica jer neznam kakve su njihove ako se ne uspijem doma obrijat ( mrzim tupe socijalne britvice) , japanke gumene , naravno jedan veliki ,jedan mali ručnik i gel za intimno pranje. To je kao šta bi mi moglo trebat. Možda je isto puno (ali ja volim da mi se sve nadje kraj mene) osjećam se bolje onda i makar malo smirenije. Ja se još borim sa strahom i eto , ne može niko umisto mene je rodit, pa šta ću sad. A kaže mi moj dragi muž ' ej pa šta se brineš ti buhtlice,  jesmo li sve uvik skupa prošli,  i to ćemo '. On nema ni trunke loše namjere u tome, pa eto znajući to još živi.  Inače,  izjava ' skupa ćemo ' tjera me na zlo. 😥

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

• Sony2244
    12. Rujan 2016. 15:46

Gogy Ri znaš šta  , mišljenja su podijeljena.  Svako ima pravo na svoje želje i odluke, ali gledaj to ovako : odmoc ti ne može,  osim ako nije neka budala ( ne mislim na tvog muža,  već općenito,  muževe,  partnere) . Vaša beba , vaš zajednički vrtlog emocija u tom momentu . A to da dojde presjeći pupčanu,  ja gledam tako ' tada mi ni ne treba ' . Potpora psihička najviše.  I moj je rekao ' skupa ćemo mi to' i znam da je mislila na to. Jer ti moraš rodit. To je dovoljno i previše,  pa makar taj osjećaj sigurnosti da je on tu . ( možda ja griješim,  govorim iz svoje perspektive  ) , ali nebi sad zamislila da idem sama u rađaonu. Da je na putu, da se nešto izvanredno desi, to su druge stvari , jbg morala bi... ali ovako , svakako sam za . I te priče seks narušen, ovo ono to mi je jadno. Nece ti gledat pi**u, a i da je vidi šta ima veze . Vaša beba je rođena, i ti si opet stara i gore i dole nakon određenog vremena.... još jednom ponavljam,  moje mišljenje.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

croatina
    12. Rujan 2016. 15:48

Ahahahah tako i ja sony..kad mi kaže da zna kako mi je..sva se zajapurim..kak ti možeš znat..ma ni zamislit ne možeš!!! Ni zamislit..odlazak do wca..točno znam..jednu noć sam zaspala na wcu!!! Ej!!! Na školjki sam zaspala..i spavala sigurno kojih 5 min..pa se trznula..najradije bi i spavala tam da se ne moram dizat po noći..
    Tala ne ide na carski koliko sam shvatila, osim ako mala ostane na zadak..Al bude se ona okrenula :D ima vremena još :D
    Ja idem na carski zbog svog srca..valjda bi ovaj tjedan trebala saznati kada točno, ali nadam se 26. ..za dva tjedna..jer mi je dosta xD

Ivcy niš se ne brini..o svemu vas obavijestim..

Pale kaj si rekla Di mogu nabavit taj steznik? Ljekarne? Muller?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.