Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    13. Rujan 2016. 11:20

Joj Ivcy jesi me nasmijala sad..hahaha..ja sam isto znala svakakve snove oko toga imat ali nisam do te mjere..
    Jedno vrijeme me bilo bas strah da nebi nesto bilo,ali tu i tamo se opustimo sad kad sam pred kraj jer mi nitko nije striktno zabranio..
    Ja isto u zadnje vrijeme dosta dobro spavam..probudim se 2 puta na wc al nastavim normalno spavat,ali oko 6-pola 7 kad odem na wc počinje i skakanje u trbuhu tako da mogu zaboravit daljnje spavanje..taman cemo tatu ispraćat na posao svaki dan ujutro..
    Jucer sam bila na kavi sa frendicom koja je bas rodila na zadak..mrvica njena je sitna jos uvijek kad se sa 2400gr rodila..ali je smjeskica,konstantno se smije..bas preveselo dijete koje uljepša dan..

Diddy
    13. Rujan 2016. 11:34

Jutro ☀️

I naša noć prošla standardno, red spavanja, red buđenja za pipi, red buđenja zbog bolova u rukama i u zdjelici....

Minnie, mislim da si ti pitala za ime Damian, meni se jako sviđa. Poznajem jednog dječaka s tim imenom i maleni je predivan, jako dobro i pametno dijete. Ako se vama sviđa ime onda nije bitno šta drugi misle o tome, njih se to ne tiče. Moja mama kad je čula da ću svom sinu dati ime Grga pokrenula je cijelu akciju, svima je govorila neka me odgovore i da nisam normalna 😂

Pale, kvaka, ajme meni!! Znam da su bebe jako dobro zaštićene u trbuhu i da mu neće biti ništa, ali i ja bi se rasplakala. To mi je baš koma 😔

Ivcy koji mokri snovi sa stvarnom realizacijom, zakon 😂😂😂😂. U mom slučaju bi bilo kao i kod Tale, ti meni napravi palačinke i odi 😂

• Makonja
    13. Rujan 2016. 11:47

Minnie mene Damian odmah asocira na Mućke ali to je dobro! I mi smo se naslušali svakakvih komentara na naš odabir imena, ali baš nas briga, nama se sviđa. A valjda ni mala neće imati ništa protiv
    Ivcy stvarno si me nasmijala..! I ja sanjam svašta, ali nikada se to nije nastavilo na javi ti si LEVEL PRO

tala
    13. Rujan 2016. 11:53

ja bas znam jednog damiana i to bas iz rijeke. i to me ime uvijek asocira na nekog visokog, crnokosog macho muskarca s lijepom karizmom. 

a sto smo mi s cvitom prosli "ajme, vec su izumrle sve stare babe po otocima koje su se tako zvale" hahaha. a sto cemo, nama je zapelo, sad smo se vec navikli i ne mogu ni zamisliti nesto drugo...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    13. Rujan 2016. 11:53

Pozdrav cure, evo mene sa pregleda. Luka sada ima 2800 grama, a ja sam polako pocela da se otvaram  kaze sve u redu, za dva dana da odem u bolnicu na ctg  da vide imam li trudova. Sinoc sam bila jako lose volje i isplakala sam se, danas sam super raspolozena idem kuvati rucak pa kasnije nesto da radim dok sam tako fino raspolozena. 
    Hubica bas mi je drago da ste konacno poceli useljavati i da ste stigli sve to prije bebe.

Jado
    13. Rujan 2016. 12:16

Tala ma daj molim te. Ali bolje je Ifigenija ili slicna imena koja bi bas ti izabrali 😑
    Hubice super za stan! I dalje sam ljubomorna 😊 ja cu ako ima srece za 4 tj cca....bas lijepo jel da. 38tt otprilike

Crna191
    13. Rujan 2016. 12:18

Sunny Oho, pa brzo ces i ti..a kilaža je bas lijepa..taman za lijepog dečkića..
    I ja znam Damiana..meni je prelijepo ime jer je i taj dečko jos od moje osnovne škole prelijep..al sve suprotno od talinog opisa..ovaj damian je svijetlo smeđe kose,onako malo bebaste face ali tolki zavodnik da su sve curke bile u osnovnoj zaljubljene u njega..
    Diddy meni su super oba imena kod tvojih dečkića..moja mentorica s faksa ima blizance i zovu se Rok i Kajo..neobično skroz ali kad ih upoznaš nekako im bas odgovaraju ta imena..
    A i Cvita mi je nekako bas simpatična..sama po sebi je posebna od početka pa mora i posebno ime imat..
    Od sestrične mala se zove Oda..Tak da su meni neobična imena zapravo normalna..

Jado
    13. Rujan 2016. 12:22

Sunny super za pregled! I taman si se fino pocela polako otvarati. Divno. Drzim fige da je u terminu sve kako i izgleda da ce biti

Cure pa di nam je Saky? Valjda je sve u redu....i gusta sa bebolinjom

PALE
    13. Rujan 2016. 12:42

I meni malo čudno kaj se Saky ne javlja,već bi trebala biti doma?

Ma i nama prigovarali za ime Niko,nama se svidjelo i ne mogu zamisliti da sa drugačije zove,a i sviđa mi se značenje- pobjeda,mislim da roditelji trebaju dati ime djetetu i to je to,poslije se svi naviknu.
    Hubica super za stan 👍
    Sunny lijepo bebač napreduje, te promjene raspoloženja imam i ja i to počelo krajem prošlog tjedna,danas mi ok dan.Mislim da hormoni i to što se porod bliži utječe na to.Baš prijatelji mog muža pitali da kakva sam trudnica obzirom na promjene raspoloženja i želje za hranom,on me nahvalio da ja to uopće nemam i onda počelo sa slatkim i promjenama 😰 Ali dobro nazire se kraj...

Hubica01
    13. Rujan 2016. 12:43

Ivcy, hahaha koji san.. 
    Sunnyday i JaZmajec, hvala vam, taman da sve posložimo i kupimo šta treba... JaZmajec, jojjj ja sam jedva to sve izdržala u 32.tjednu.. a ništa, skupiš ekipu za slaganje a ti samo zapovijedaš kamo šta treba staviti haha šta drugo.. :)  Sunnyday, super za pregled :)  
    Minnie, mene Damian asocira na meksičke sapunice haha i lijepo mi je ime :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.