Croatina, jedva sam čekala da odemo iz stana di smo bili u najmu, imao je 39kvadrata, više nisam mogla živjeti u malom prostoru a s trbuhom sam samo zapinjala posvuda haha tak da sam sada sretna,još samo da poredim sve po svome guštu.. moramo samo naći nekakvog soboslikara da nam naljepi zidnu tapetu sa dezenom kamena..to jedino kaj ne možemo sami...
Teško je naći dobrog majstora, to je strašno..svi koji god su uređivali stanove ili kuće nikome nije to bilo u roku.. tak da užas, mi smo kupili namješteni, ne bi imala živaca za kompletno uređenje, sada u ovom stanju...
Crna191 29god, tak da vrlo moguce 😆 1.generacija bolonje sam..
Mi veceras planiramo do centra na neki film, ak me sutra zadrze u bolnici tak neceg nece biti jos neko vrijeme :) bas me zanima kak ce proci pregled..al pretpostavljam da ce me poslati doma, neda se malom misu jos van :)
Sretno s uredenjem stanova svima koji se bore s tim sad..
Ja volim ljeto i da mi je fino toplo za japankice i suknje i kratke hlace ali majko mila kao da tijelo osjeti da ove temp u rujnu nisu normalne. Iscrpljena sam.
I nervira me sto sve moram obavljati do 11 i od 18h.
Sutra moram u grad oko 15-16h. Sva sreca na klimi u autu ja to ne bi izdrzala eto.
I sto je najbolje koliko je st? 28/29. Imam filing kao da je 35
sheena sretno sutra! I šta smo se ja i ti u 40 ttj uhvatile velikog kuhanja? :) Mene je danas toliko iscrpilo da sam spavala popodne od 3 do 5! Strasno!
Jazmajac Ja sam uzela preko ebaya kameru..brutalna je..slika, zoom, 360° snima, možeš se spojit mobom na nju s bilo koje ip adrese, praktički iz druge države se možeš spojit na kameru..imaš aplikaciju koju skines i sve preko nje..platili ju 34$ plus 100 kn kaj su nas carine oderali..sve u svemu jeftinije nego bilo gdje u hr, a deset puta bolje jer nisi vezan na uređaj u smislu ograničen metrazom..s tableta, mobitela, kompa..samo treba početno konfigurirat i sve se može :)
Da ne bude djetetu kraj glave, da ne zrači čim se rodi..utiplat ćemo ju u najbliži zid..i opet je slika vrh.. baš smo zadovoljni :D
Croatina moze marka da prosurfam? Hvala ti!
Kak carina za 34$?? Pa do 300 kn nema carine - odn ne bi trebalo biti 😖
mislim da je do 180 kuna bez carine. i mene isto zanima ta kamerica, ne za bebu nego za novi stan. prosle smo godine imali provalu. odemo kad mozemo, ali ne stignemo tako cesto, pa da mozemo virnuti je li sve na svom mjestu...
o majstorima ne bih. mi smo sve ogolili do cigle i pod do nosivih greda i krenuli ispocetka. imali smo jednu fimu koja je dosta ovih velikih radova napravila, ali i papreno naplatila, no dobili smo sve sto smo htjeli.
najvise mrzim kad mi kazu da ne moze nesto sto sam ja zamislila, tada samo kazemo doviđenja i idemo dalje... npr. napraviti vise instalacije za kuhinju jer se nemam namjeru pogrbiti dok nesto perem, spojiti plocice na kutevima bez one plasticne lajsne, ne raditi pragove u stanu, ne postavljati radijatore na nozice nego na zid kako bih ispod mogla cistiti, ustemati kablove u zid, a ne ih stavljati u kanalice... ma, sto takvih sitnica...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Cure evo link..ovako izgleda..e sad jel ima istih sa raznim opcijama nemam pojma..
https://www.google.hr/search?q=starcam+ip+camera&client=ms-android-htc-rev&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiP4MCu3IzPAhUFMBoKHYEdDnwQ_AUIBygB&biw=360&bih=511#imgrc=VzapgBfPSNSgrM%3A
Ne znam..po svemu sudeći nisu nam trebali naplatit niš dodatno ali jesu..Al opet je ispalo jeftinije nego kod nas i to duplo
Bok cure , čitam ove lude snove i mogu reći da je ovo ravno Cosmu 😀.
Kod nas sinoć bilo malo smiješno ,, malo dosadno. Govorila je više manje o ovome šta svi znamo. Pokazala je neke masaže koje nam partneri mogu izvodit u toku trudova. I da se u pravilu ide u rodilište kad su trudovi izmedju 7 i 10 minuta , ali naravno kao može se doći i prije , ali svakako da traaaje to sve pa onda nema smisla . Gluposti.
Mene sinoć uhvatilo neko gušenje, ostala sam bez zraka, a probudila sam se na leđima ( pa sam pomislila da sam napravila pritisak na onu venu ,nezz kako se zove) . Nadam se da bebi nemoze bit ništa. Danas sam bila na pregled, vrat maternice se opet vratio na 3.4 cm i da je to super. Ali to su sad samo vaginalni pregledi , tako da nema sličica ni ostalih info . E da, došla su nam kolica 😀😁😃😃, idemo ih za vikend preuzeti , jedva čekam 😎.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji