Hehe cure, drago mi je da sam vas nasmijala!
Pale niti ja ne kuzim kako netko moze biti trudan a da ne zna za to! Mora a imaju blazenu trudnocu bez rasta trbuha i sl.meni to nije jasno jer kad vidim sebe kao trokrilni ormar, bez menge i sl.
Croatina bome nam je jasno hahhaa zakon ste cure danas sa sex snovima i pričama haha....
Ja imam već cijelu viziju kućice....sve ide, samo bi rado da mogu seliti recimo sada? Ali ne ide to tako....ti radovi i majstori su za izluditi majke mi...sada pišemo i tonu žalbi na izvođače a koje odgovore dobivamo?? Bolje da ne znate...
Joj Jazmajac ja te skroz razumijem..mm i ja smo po struci građevinari i sve cake znamo od izvođača i kolko sta sa papirima moze trajat pa eto,stan koji je trebao bit kupljen najkasnije u 4mj-papiri jos nisu riješeni da uopće možemo dici kredit..a da o izvođačima ne pričam..srećom pa ne uzimamo vec sređen stan nego cemo ga iznutra sami uredit ali to znaci da prije slijedece jeseni nećemo uselit..
Evo da vas i ja malo pozdravim :)
Sva sam u kuhanju danas, a imam feeling da nis nisam skuhala 😆 radila juhu i domacu majonezu i pohane patlidane, a sad si mislim otici do mesnice po jos meso neko uz to jer mi se cini premalo.
Oko ovog lupanja u vrata, ja sam kao koala, em se lupala pred koji mjesec u auto,u kvake, em si spekla trbuh na vrucem loncu i cijelo ljeto imala trag.. al nece biti nista, zasticeni su oni.
Snovi su vam super 😆 negdje sam citala da trudnice imaju cudne snove. A mene mm budi zbog svog pricanja u snu i cudnih snova, u vise tog sam zakljucila da on ima simptome trudnoce umjesto mene 😆 cak mu i trbuh raste 😂
crna znaci ima nas gradevinara ;) sad kad se znamo s faksa haha
Nama je Damian usao u uzi krug izbora za deckica :) ali je moja zelja pobijedila, pa je na kraju pisulinka :)
I ja muku mucim sa zgaravicom i to ako jedem orahe, ili iza 6 navecer. Kad ne mogu izdrzati a da ne jedem navecer, prije spavanja prozvacem rennie i nemam nikakvih problema.
Zadnjih par dana/tjedana nemam uopce apetita. Samo mi se jede voce i pije voda. Sto je u jednu ruku dobro..
I takoder muku mucimo s radnicima koji su trebali biti gotovi u 6.mj. ali eto, sad imaju rok do 1.10. inace poduzimamo sankcije.
Danas krecemo na tecaj, bas me veseli.
Citam, netko je spomenuo daje sanjao da se beba omotala u pupcanu..
Mene je toga strah, kako znas kad se to dogodi?
Frendica je isla na pregled 3 tjedna prije termina i doktor je vidio da je mali omotan vrpcom, pa je odmah isla na carski rez. Ne razumijem...sta bi bilo da nije isla na pregled? :O
Ahhh Crna i Sheena onda me razumijete u detalje, ja imam sreću da mi je i dragi u struci i zna svašta nešto, iskreno kako se "obični" ljudi snalaze sa tim zavrzlamama ja ne znam. I istini za volju - gube novaca i novaca, dragom su probavali prodati cake iako znaju da ne mogu ali eto....ovaj ih samo poklopi hehe...
Ali problem mi je sa firmama ispadne veći nego sa majstorima koji rade za iste, kako se kod nas posluje pa užas ljudi moji. I dobivamo nekulturne odgovore od polunepismenih ljudi...
Ajde ja sam zadužena za namještaj pa mi je dosta lakše sa njima komunicirati, i jako su uljudni.
Curke pitanjce - planirate uzeti baby phone sa kamericom? Znam da smo pisale da pretežno ne mislite jer niste u kući. Ako slučajno netko planira, zanima me za koji ste se odlučile?
Ja si razmišljam uzeti onaj na koji imamo 40% popusta u Dm knjižici? Sa obzirom da sam u kući, beba će boraviti na pop spavancu i po noći gore a ja u prizemlju, def želim kamericu da ne lećem ko luda gore dolje.
Uspjela sam čak 20min odspavati i bolje da je tako da navečer mogu spavati.
Ma ja sam mislila na samo uređenje,kupovina stana i meni bila gnjavaža,ne bih to ponovno prolazila.
Mislila sam da sam ja jedina smotana koja se tak lupila u trbuh,sad mi je lakše,jadan Niko sa mnom.
Idem se obući pa do nekog shoping centra čim muž dođe pod klimu da malo prošetam.
Hehe Sheena..ako si 28-30god onda se definitivno znamo bar iz viđenja..
Ja sam upravo zavrsila sa turom peglanja..mokra skroz..jos mi ostaje rucak skuhat..neki rižoto s piletinom i hrpu salate..
Pale dobra ti je ta ideja sa shopping centrom i klimom..mi na zalost nemamo klimu u stanu..sve smo mislili preselit cemo u nas stan pa nećemo tu ugrađivati,a sad mi glupo kad je ljeto skoro gotovo..od vikenda neke normalnije temperature,bas se veselim da malo zahladi..
Sortiraj odgovore
Najstariji