Ma slažem se,ni ja ne bih to dopustila,radije carski,ali budu se oni okrenuli.Začudilo me kad je to pričao i bili su mi upitnici iznad glave.Meni kad je bio na zadak,rekli su mi da se oni do 37tt bez problema okrenu,a ponekad i kasnije i osjetila sam okretanje oko 30tt,a tad mi bilo manje bitno jer sam znala da ću na carski.
Mene žgaravica od kolača zeza i dalje mi vruće.
JaZmajac haha, vidila sam ja sliku i htjela sam te pitati zasto si stavila cevape, ali dok sam ja procitala sta ste sve pisale vec te je Ivek pitala ali znas sta je najbolje od svega, ja danas rucala ćevape sa rostilja
Ja sutra idem na pregled, ne vjerujem da ce mi raditi uzv, a nemam pojma sta ce onda da radi jer mislim da ona ctg nema a bris je vec uzela, hm bas me zanima.
Hej hej drage nove i buduce mamice, bas ste se raspisale.
Jooj ja se svaki dan nekom zalim kako mi ta trudnoca nije nimalo blazeno stanje, sva sam troma, boli me sve zivo, inace nikad nisam imala ni kile viska i sac bas tih 12 sta sam dobila tesko nosim.
Stvarno jedva cekam da rodim!
Jooj zadnjih dana sam bas neka zivcana, stalno saljem jacmence onima koji me ljute 😂
Sta se tice prisustva muzeva na porodu, ja bez svojeg nebi isla, a i on od prvog dana govori da obavezno ide samnom, mislim da oni vise cijene kad vide kako to izgleda i koliko se namucimo. A ja bi svog preko balkona bacila kad mi kaze ma mi cemo to bez problema odradit!
I meni rekle moje frendice koje su rodile u Ri da nikakvu torbu ne nosis u radjaonu, samo vodu.
E da iako sam pisala o tome vec - ide i moj vitez sa mnom. To je vec 'dogovor' godinama. Vise mi treba da mi donese sto mi fali i da ne budem okruzena nepoznatim licima i prestrasena ako duze traje
Iako je iskreno i mene malo strah da mu vise necu biti toliko seksi nakon tog iskustva 😷
Ali mislim to je njihov problem pa valjda nisu tolika djeca
Pozdrav svima. Evo bas citam lijepe vijesti https://www.vecernji.hr/zg-vijesti/u-kolovozu-i-rujnu-dogodio-se-baby-boom-u-hrvatskim-rodilistima-1112961
Bok pčelice :D
Evo mene s pregleda..i dalje zatvorena, ctg uredan..u petak u bolnicu na pregled..
Zaželjela mi sve najbolje i tako :D
Neznalica i još netko..
Na carski idem jer imam aritmiju i prevelike otkucaje..ja sam na pol dozvoljenih otkucaja u mirovanju..u trudovima bi tko zna kak to završilo..plus pijem terapiju za to..tak da ono..preporučen carski..za ostalo ne znan..
Jutro!!
Danas nesto nema ranoranilaca a? Da vas pozdravim sve. Kako smo? Nervira me sto ne mogu odspavati vise u komadu, znam da svi istu muku mucimo....em siskit em se budim generalno bzvz i tak
Mislim da ne moramo voditi prevelike muke oko torbi za radjaonicu, lako muzevi uzmu sta fali na brzaka i donesu nam. A nitko nas nece pustiti da krvarimo okolo po sobama i da smo zedne....snaci cemo se. Uzeti samo vodu, gacice, ulozak, mozda neku glazbu....tko zna mozda imamo srece pa smo u radjaonici svega pola sata....
Jutro svima joj ja zmajac rijači ti se pozlatile,ili bolje obistinile, da smo barem pol sata nutra. Kako bi to lijepo bilo.
Ja opet odspavala, već drugi dan a da se ne budim u 6, do sad je bila nesanica a sad me nitko probudit neće moći, baš me zanima šta se događa u tijelu kada su tolike oscilacije u promjenama, kod mene općenito ne samo spavanje, tu je i slatko, veća želja za keksom, sam preslagujem bodije s jedne hrpe na drugu, hraaaana, hormoni a mali toliko aktivan zadnjih tjedan dana da se sve bojim da mi ranije ne pobjegne ☺. I to dosta on gura, na sve strane me boli u trbuhu i dolje gdje mu je glavica. Valjda će izdržati još malo.
Dobro jutro mame!
Evo i nas! Danas idem do frizera na sisanje da ne moram vise brinuti brigu.
Btw, kako vam se cini ime Damian? Dragi otpocetka zeli to ime, ali su ga svi popljuvali... Ja sam mu rekla da ako je to njegov izbor da je glupo da slusa druge ljude. Neki se u obitelji bune zbog dvosmislenog znacenja...
Dogovor je da ja biram za curu ime, tj.vec sam ga ja bila odabrala ali je ipak na kraju pisulinac na putu
JaZmajac u pravu si! Nitko nece dozvoliti da nam nesto fali. Ja sam pripremila reda radi. Ako mi ne budu dale da udem s tim u radaonu postivat cu to. Istina, lako MM, ako zatreba, donese sta usfali.
Btw, odmah bi potpisala za taj porod od pola sata
Sortiraj odgovore
Najstariji