Jutrekooo 🌞
Da znate da je i meni koma jucer bilo koliko sam se kuhala. Inace ne prigovaram radi vrucine i ok mi je vise-manje ali ubi me jucer. Pola dana sam lezala ko kit nasukani i vristala da mi je koma. 😅
Stigao mi 2.guk profil - sve je u redu weeeee ❤❤ nadam se da me nece hospitalizirati nista ranije i nece misliti indukciju prije 40tt (sto inace forsaju sa secerom kao)
Pale ja sam jedna od onih sto uziva oprosti 🤗 da me prepone i zdjelica po novom ne bole i da me taj odurni iscjedak ne nervira toliko meni bi bilo A1. Nisam se nit udebljala. Vjezbam. Nije mi prevelik trbuh. Eto recimo da mogu trenirati intenzitetom jos kao prije bilo bi mrak!
Croatina i mene bas zanima sto ce ti reci za ogtt. Istina je da jako forsaju taj secer provjeravati. Mozda imas srece pa naletis na nekog kulera 😊 javi u sv slucaju
JaZmajac, ja sam ti svu robicu, od dobivene, do kupljene prala na 60, sa tekucim sensitive deterdzentom, pola od pola casice omeksivaca i duplo isprala.
Croatina, razumijem te vezano za druzenja. Jos je meni za 2 tjedna rodendan... Ne mislim slaviti. Ako tko od rodbine dode, vec cu nesto smisliti da ih zasladim, neki mozda kolac ili nesto, ali za vise od toga ne mislim trositi energiju.
Sad bi svi htjeli me vidjeti, a ja bi se najradije zavukla u najmanju kukuljicu i uzivala u samoci.
Koala988, njoj se ne da van jer joj je lijepo
Na porodu, i duboko disanje i ubrzano dahtanje. Ovisno o tome da li si izmedu trudova ili dises kroz trud. Mislim da cu se morati pozabaviti s time jer sam danas zvala bolnicu za porod na stolcicu i rekla mi je da sve ovisi u trenutku kad dodem da li cu moci ili ne. Za njega mi pravilno disanje nije potrebno. Proci cu malo videa, a ako u tom trenutku ispari iz glave slusaz cu upute u radaoni od babice.
Luckyme kazu da je to normalno, jer se kao pred porod cistis. Meni se ista stvar desava. Radila sam bris i sve je u najboljem redu. A vidim da smo terminom blizu.
Ja vam curke idem za Ri. Sad ce biti cesce pregledi, a MM zbog posla ne moze stalno simo tamo. Biti ce sa mnom mama. Ali meni ce moja pasica i MM jako faliti. Sva sam neka tuzna i stalno odgadam pakiranje. Znam da ce mi on stalno dolaziti popodne i kroz vecer, ali to nije to. Oni su moja mala obitelj
Tjesim se jedino sto cu tamo sad lakse poobavljati zavrsne shoppinge i pocistiti stan pa da mogu mirno u bolnicu.
Jutro..
Eto i nas s pregleda sa sv.duha..sve u redu,teški oko 3kg al rekla teta na uzv da je bliže 3300gr.. Bila je neka trudnica 40+2tt..kaze joj Dr da ima fore jos 8dana pa ce inducirat porod al kolko sam čula njena beba je sad oko 3kg..naravno da sam ja pitala odmah sta u slučaju da ja prođem 40tt a EMI preko 4kg bude..ugl,na carski me nece stavljat..
Mene isto nitko nije pitao za ogtt..
A sto se tiče uživanja u trudnoci..bas ne znam zašto to svi govore..valjda cu znat cijenit ovo sad stanje tek kad se rodi..jucer je bio užasan dan,mi smo pobjegli prosetat do Jaruna navecer i mogu rec da mi je bas super sjelo..
U petak opet kontrola kod mog gin pa cemo vidit sta on kaze za težinu..
Pozdrav svima i držite se..pale ti si mi posebno u mislima,izdrži jos malo i eto Niko kraj tebe..
Jutro svima, tek sad sam se probudila, pišem to jer sam u šoku i sretna, jer se inače budim u 6 svaki dan već mjesecima, a ovo u pol 10,pa nisam od srednje škole spavala toliko dugo, i neka sam ,baš sam se odmorila.
Ja zmajac super što se osječaš tako u vezi trudnoće, ja imam isto razmišljanje kao pale i tala.
meni već odavno toga dosta i sam čekam da izađe van, sto put sam se pitala da li žene koje pričaju kako je trudnoća blaženo stanje ili kako vole biti trudne,da li je to istina?
Hvala bogu nemam nikakvih problema,ni dijete ni ja pa da bi zbog toga mogla reći, ali jednostavno nisi svoj,non stop mi je neudobno,ne misliš o ničem drugom,ma sve u svemu nisam razvila mišljenje kako je to divno,barem meni.
Bila mi kuma neki dan i sva se rastopila kad me vidla, joj kak slatki trbuščić,kak sigurno uživam u trudnoći,kako je to lijepo stanje, nisam joj htjela niš govorit,cura nema djece,ne planira ni tako skoro,al sve jedno,da mi se ne uplaši.
Mi proslavili svekin 50 rođendan jučer u restaću,malo je reći da sam se prenajela,samo sam šampinjone sa roštilja tamanila i hrpu salate,to mi je bilo glavno,poslje sam na meso prešla i pomfri.Bili su neki članovi obitelji koje nismo vidjeli dugo,tipa skoro god dana,pa su mi svi buljili u trbuh kad bi na wc išla i to onako očito se okretali,sam su svi ispitivali koliko kg sam dobila,da nek se sad naspavam poslje nikad neću,joj muka mi bilo,pa jesmo li sve kupili kaj smo kupili,zakaj nismo ovo,zakaj ono,pa to kaj jesmo to nam netreba,izludila sam više,a nisam niš htjela prigovarati da ženi rođendan ne pokvarim. Zato ne volim takva okupljanja jer svi zadiru u svačije,ok pitaš ono kak si ,kaj ima,al brate ima granica.
bitno da sam se ja u subotu najela palačinka u kavi tavi, tražila sam s bijelom čokoladnom i bananama. jao što su fine, tala ako su ti stvarno blizu imaš vrašku volju da ih ne njupaš stalno.
sam je mužu bilo smiješno, meni nije, kak nam je konobarica donijela na stol dvije porcije,i veli ispričavam se al za par min će biti beštek samo da perilica završi s pranjem.
ono,,helou,meni oči ispale. I tako mi sjedimo u tkalči,sa porcijom,slasnih,palačinka, gledam ja njih,preljev i namaz se tope,ljudi oko nas jedu,a mi čekamo vražji beštek. Da barem nije ih donijela,nego da su unutra čekale,pa ih donijela sa beštekom. ovako pred menom su me gledale,a nemreš niš s njima,koma. Sam kaj su dosta zasitne,nisam ni mogla sve pojesti,poslje mi se muž smijao kak sam se gegala do auta,polako,s jedne noge na drugu i trbuh u prvi plan.
Šta vi radite danas?
Ja čilam,kupili smo jučer ujutro nosiljku pa sam sad u nedoumici bi li oprala ili ne, šta vi mislite,jel se takvo nešto pere uopće?
Uzeli smo ovu,kak imaju sad popuste zbog zatvaranja dučana,iskoristili smo priliku,nećkali se dali bi ju uopće kupovali al veli mm,ajd nek se nađe kad je na popustu,ja nisam baš fan,al on bu ga nosil tak da meni ne smeta.
Men nije jasno sto imaju pitati. Pa zar se u nalazima ne vidi sve?
Tala ma gdje se ti zuris? Vidis da je Cviti ok i ceka svoj termin? 😆
Crna dakle pregled je prosao ok? Sorry nisam pohvatala mozda od prije da se nesto dogadjalo? Bebac je tezak navodno?
I da još je sa strane kao dekoracija na kartonu sa palačinkama bile tri kriške banane i imale su neki omotač oko sebe,ja mislila da su omotane nekim vaflom ili tijestom za palačinke i dok smo čekali uzmem ja jednu da pojedem,stanem žvakat kad ono kora od banane,samo su narezali tak i poslužili s korom,tak da sam skoro i to pojela,mislim si bemu miša kaj sam tak pohlepna da nemrem ni pričekat,al kad nismo večerali baš zbog tog,slatko me tjeralo užasno,ova nije dolazila s beštekom pa sam si mislila da tu krišku banane bar da pojedem,sam nisam očekivala da ću dbi i narezanu koru,a kak je bio mrak,već oko 8 nisam ni vidla niš.
Eto,moj subotnji izlazak s dragim,fala bogu da smo u braku,da nam je prvi spoj tko zna kak bi prošla.
hahaha, jazmajac, mogu ja htjeti sto god hocu, ali ocito me se nista ne pita : ))) njoj je fino. cini se da napokon uziva nakon svih stresova i ne misli tako skoro!
ivek, bas mi je drago sto vam je bilo dobro! ja se moram suzdrzavati koliko mogu. mislim da je sunny napisala da joj se "slatke" kile jako lijepe, pogotovo sad pred kraj... ali, budem ja nadoknadila : )) tu u opatovini je lijep parkic za djecu, a kasnije na cinkice...
i nama treba nosiljka. kao da cemo ju dobiti, ali nista jos... ova tvoja mi je super! koja je cijena bila? sto se chicco stvarno zatvara? pretpostavljam da se onda oni dm kuponi ne mogu iskoristiti ako je vec sve na nekakvom popustu...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jazmajac da, sve super samo se ja nisam bas nadala da ce tolko bit tezak..i svi oko mene su govorili da zato sto sam sitna, ako bude veliki da ce me na carski..a ja nekako navijam da moj malac krene lagano kroz tjedan-dva..
Ivek vjerujem da si izgubila bar 1kg čekajući bestek..haha al bitno da su cinkice bile fine..
Jutro 😊
JaZmajac nemoj se bojat induciranja zbog secera, meni su to samo onak u prolazu spominjali sad u bolnici, mislim da kad su nalazi u redu da ne rade problem oko toga. Iduci pregled mi je preksutra kad bude 40tt. Drago mi je da ti je dobar i ovaj zadnji nalaz ;)
Jeste se raspisale o cinkicama, mogla bi i ja mm odvuci do Tkalce veceras 😆
Sheena nadam se i ja da drame samo u slucaju losih gukova i sl. Vidis da neke cure niti nisu pitali za secer. Bitno da se mi nasetavamo gori-doli. Pih
Ali sad kad idem u Petrovu cu i njima odnijeti fino uzorke usput pa bar 2 muve jednim udarcem
A jeste me nasmijale sa slatkim haha. Zakon. Ja nisam fan palacinki (sva sreca, ali volim one americke no zdravije verzije ne sa brasnom bijelim i hrpom cokolade) ali iskreno sad kad vas citam...bojim se da cu morati ici probati!
Otvorila sam porodiljni koji je za par dana i uskoro me ceka veselje setanja po firmi i hzzo-u. Divotica. Bas se ne veselim tim papirologijama. Ali dobro prezivjet cemo kao sve i do sada.
Chillam na kavici a malicka me lupka. Sta cete vi curke danas?
Imam jos pitanje za pranj vesa - hvala na svim odg - perete skupa sa "odraslim" vesom ili posebno?
Sortiraj odgovore
Najstariji