Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    08. Rujan 2016. 15:56

nas prvi put u visokorizicnoj:
    nismo cekali ni sekunde, bio je dr. habek, jos jedan mladi dr. i dvije sestre.
    imamo 2100 grama za danas tocno 33+0. 
    losa je vijest sto smo se nakon cijele trudnoce okrenute glavicom dolje, okrenuli na zadak : /// 
    dr. kaze da ima jos tri tjedna vremena (prema tezini i kolicini plodne vode) da se okrene normalno. trebam napraviti kks i ako iduci put ne bude glavom dolje, popricat cemo s anesteziologom. 
    samo da jos kazem da je carski moja najgora nocna mora i cijelu trudnocu pilim kako bih samo to htjela izbjeci. sve ostalo je super, otvorena jesam, no to nikoga ne zabrinjava jer smo u sigurnoj zoni : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    08. Rujan 2016. 15:58

citam na klokanici o tom zatku i trikovima kako namamiti dijete da se okrene....

A ako ništa od ovoga ne uspije možda se morate pomiriti s činjenicom da vaše dijete ima određeni stav u životu i jasno zna što je prva stvar koju želi pokazati ovom svijetu. 

divno, hahaha

Saky84
    08. Rujan 2016. 16:36

dan cure..
    Tala ljepo Cvita napreduje. A bebice se stalno okrecu, mislim da se ona stigne jos dva puta okrenut do poroda tako da pokusaj ne brinuti. 
    Chippica drago mi je da si bolje i da si usporila tempo.
    Frabe zeno napokon da si se javila, mada sam ja mislila da si ti na izletu i kompletnom odmoru od nas tu 
    STa se tice dojenja ja sam otvorena, ako bude islo nitko sretniji od mene, ako ne bude necu umesti i sebe i dite radi toga. A te pripametne price ko je veca mama ona sta doji ili ne i tipa jel rodila prirodno ili carski necu ni komentirat..stvarno mi zene smo uzas ponekad.

Ja prijavljujem da mi je upravo ispao sluzni cep. I tako sam sretna. Ljepo se otusirala i sad cekam da krene bolit. Sama sebi djelujem sadisticki ono cekam da uzivam u boli 

• GogyRi
    08. Rujan 2016. 16:41

Pozz svima, curke imam pitanje.. 33+4 sam trudna, sve ok, zatvorena, ginić je danas rekao da dapače idem plivati koliko mogu ako more nije hladno i tako..bebač da ima 2518 da je malo napredniji, okrenuo se već ..ono sve ok.. ne otičem nemam nekih posebnih tegoba, osim standardnih..
    Zanima me vaš savjet, trebala bih ići na jedan dan, krenuti rano ujutro , vožnje cca 3,5 sata autoputa u jedno mjesto u Bosnu u posjetu, i isti dan kući..natrag do Rijeke...
    Šta vi mislite? Nekako ne bih htjela tamo spavati,..nikada se ne zna....obavim to i gas kući ? Što vi kažete? Da li biste se upustile s obzirom na fazu trudnoće ili da odgodim kada bebač malo poraste? Hvalaaa

GogyRi

Crna191
    08. Rujan 2016. 16:53

Tala tolko smo isto i mi imali sa 33tt..curka dobro raste..a vidis da Cvita od početka radi kako ona hoce..jel ti Dr radio pregled i vaginalno? Ja ne znam sta mene čeka u ponedjeljak..vjerojatno mi uzv nece Radit a ne bi htjela ni da me pregledava kad u cetvrtak idem kod svog gin da briseve uzme.. meni je frendica rodila prirodno na zadak i to jos bez epiduralne..ali na Merkuru..znam da ima nekih vježbica za to da se okrene pa probaj..
    Sunny bas mi je zao zbog zuba..vjerujem da ti je teško i sjedit kod zubara..a mislim da ti ne smije zatvorit ako je upala..mislim da je najbolje Napravit tako kako si i napisala..nece bebi nista bit od par dana na AD..
    Mm sutra zadnji dan u staroj firmi,od ponedjeljka u novoj..stvarno nam je super ekipa s posla..vec su me zvali sta da mu kupe za uspomenu..a ja danas u pečenju torte i kolača..zaboravili smo jucer narucit torte tako da sam ja odlučila jos za zadnje Napravit cheese cake i neki čokoladni kolac..

Crna191
    08. Rujan 2016. 16:59

Saky držim fige da to sto prije krene..javi nam se obavezno
    GogyRi pa ako se ti dobro osjećaš zašto ne..napravite vise stajanja po putu da se malo protegneš..i ponesi papire sve sa sobom za svaki slučaj..

Jado
    08. Rujan 2016. 17:12

Woohooo Saky! Go Saky Go Saky! I to tocno na dan termin?? Woooow. Drzi se i nadam se da ce brzo krenuti i brzo zavrsiti! Javi nam se obaveznoooo ooo!
    Tala moja curka je imala 1860g u 32+0 tako sa su vjerojatno do sad skoro pa identicne tezine 😍
    Nemoj se opterecivati sa stvarima na koje ne mozes utjecati. Na kraju je najvaznije da ti  bebica sretno stigne na svijet i da ste obje zdrave!

Saky84
    08. Rujan 2016. 17:31

Hvala cure na potpori...evo pocinje polako kao blagi grcevi...s obzirom da mi mm radi u drugom gradu, ima nekih 30 min do kuce sam zvala da dode za svaki slucaj s obzirom da sam vec otvorena...nadam se sljedecem javljanju iz rodilista 

tala
    08. Rujan 2016. 17:48

saky, drzim fige!!! da bude brzo i sa sto manje bolova!!!  

jazmajac, jesi li ti pisala da se sada tezina povecava oko 200 grama tjedno? ako docekamo termin, bit ce to prave bebice : ))) ne uzrujavam se. malo me iznenadilo jer mi uopce nije padalo na pamet da bi se mogla okrenuti na zadak kad se sada svi okrecu glavicom dolje...uvijek po svome :D

sunny, zao mi je zbog zuba, ali mislim da tvoja zubarica nema pojma. sorry na iskrenosti : ( anestezija se moze primiti bez ikakvih problema u bilokojem stadiju trudnoce. zub se danas u 99% slucajeva moze "spasiti" vađenjem zivaca pod anestezijom (prestanak boli), punjenjem korijena i postavljanjem krunice. ovako mi se cini da ona nakon trudnoce cilja na implantant ili most na tom mjestu sto naravno kosta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.