Sheena-hvala ti, bolje sam. Jos imam vrtoglavice, ali nista u usporedbi s onim danom kad sam na hitnoj bila.
Dony-imala sam spakiranu cijelu torbu za radjaonu, ali ju je na kraju muz morao vracat u auto, a meni su pustili samo termalnu vodicu, labelo i vodu da ponesem sa sobom. Muz je dosuse imao svoju torbicu sa sobom, tako da je on zivkao obitelj i javljao kako napredujemo. :)
Ivek mozda ti moze i Dr opće prakse na temelju nalaza Poslat recept u ljekarnu..
Chippica drago mi je da si bolje..da nisi to napisala tako bi i ja vjerojatno kad rodim..isto gomila projekata koji izlaze u 10.mjesecu kad rodim..čuvaj se sad jer te Zoe najvise treba,ostalo sve moze cekat..
Haha,baš ste me nasmijale,i ja dijelim vaše mišljenje.U mojoj okolici svi dojili do negdje 7mj,meni to čist dovoljno + plus zamrzavanje za kašice.Ovaj video mi je zastario i malo čak i smješan,ali ne želim da mene netko osuđuje pa neću niti ja osuđivati one koje doje do 2god.
Meni već jedna susjeda davala savjete da ona još doji,mali ima 2g i veliki je,samo sam klimala glavom,inače nisam tražila savjet,ali eto dobila ga 😊
Pale slazem se, najbolje da svatko radi kako osjeca i kakve ima mogucnosti. Ja cu se nazalost sigurno vratiti na posao prije godine dana, a do tada bi mu htjela usaditi neki ritam i da spava sto vise kroz noc jer cemo inace svi poluditi. Vjerujem ja da je najbolje da dijete jede kad je gladno, a ne na sat, ali to nije uvijek moguce. A nagledala sam se previse mama koje su na rubu sloma zivaca jer dijete od godine i pol doje preko noci svaka 2 sata jer su ga tako navikle.
Pozdrav cure,
ja sam danas opet isla kod zubara poludicu vise od tog zuba, jos uvijek je otvoren i stalno moram kod nje da ga cisti i to me jako boli, a otok je konacno spao (bez antibiotika). Ponadala sam se da sad moze staviti ljek ili plombu ali ona kaze da ga mora vaditi a to ne moze dok sam trudna ni dok dojim, a ja ne mogu da jedem ni da idem kod nje svakih par dana
ne znam sta da radim
Planiram dojiti, ali ne duze od godinu dana. I ne na svakih sat vremena jer je naravno bolje i za mene i bebu da se bolje naspavamo. Dojenje u javnosti, pa mislim da se uvijek mozemo skloniti negdje ili prekriti tetra pelenom.
Hubice da meni je twinlab super i odgovara mi.
Ma ne osudjujem ni ja ali ispada da oni osudjuju sve mame koje ne mogu/nece dojiti I to mi je komicno 😅
I izjava kao za dojenje u javnosti hahaha joj - pa svi jedemo u drustvu sto ne bi mogli dojiti u javnosti?
No cure dojite, nemojte, vadite cicu ili ne, ja vas ne osudjujem. Na filmic se da nas mikado dobro. Ipak je vazno da je i mami ugodno I bez stresa! 💕💕💕💕💕I da su bebice site I zdrave uz bilo cije mlijeko po vasem izboru.
Sunny žao mi je zbog zuba,znam da nije preporučljivo vaditi zub u zadnjem tromjesečju,ali zašto ne dok dojiš,zbog anestezije?Ima u maloj plavoj tubi curasept ili gel za ublažavanje boli,ali nemam pojma da li se smije u trudnoći,prodaje se u Mulleru
http://www.zdrav-osmijeh.com/svi-proizvodi/zubne-paste-hr/parodontalni-gel-curasept-ads-350/
Meni pomogao kod zuba kojeg mi zeznula bivša zubarica prije 5god,nova uspjela spasiti,bilo sve naoteklo.
Meni užasno dosadno i sporo mi vrijeme prolazi ovaj i prošli tjedan dok muž ne dođe,nekako sve obavila,sve čisto,a više se ne osjećam dobro da dalje odem negdje sama.To su mi svi rekli kad se bliži porod vrijeme sve sporije prolazi.Kaj vi radite?
Pozz curke, evo mene sa pregleda! Danas usla u 32.tjedan, uzv mi nije radio samo na kratko vidio dali srce kuca i pregledao jesam zatvorena i to je sve u redu! Nalaz od testova senzibilizacije je negativan, a dobila sam uputnicu opet za tsh. 29.9.sljedeci pregled gdje se nadam da ce mi radit uzv da vidim kako napreduje bebac sa kilazom. Inace ja sam dobila 2kg za 3tjedna i sad kaze da je super to, a prosli put me spotao
Kako ste vi?
Sto se tice dojenja, ja se ne zamaram sto ce tko reci.. jb se meni! Pusti selo neka prica :)
Angel da,najbolja je umjerenost u svemu, i ja imam frendicu koja i dalje ne spava i malu drži pod staklenim zvonom,pa iz god u god sve veći problemi.Dok je moja druga frendica malog naučila da si sa 2 god sam upali crtić vikendom u 7h i uzme mlijeko i pecivo,a ona 1h duže spava 😂 Mali je najpametnije dijete koje sam upoznala.
PALE da zbog anestezije, al mi ne pada na pamet da ja idem svakih par dana kod nje, radije cu kupiti AD pa par dana tako hraniti dijete nego da se mucim sa otvorenim zubom ko zna do kad. Mislim, zar nije mogla privremeno da zatvori taj zub, aaaa ludim
I slazem se sa tim da dijete treba biti samostalno, sto ranije ih treba uciti da sami nesto urade. Meni puno znaci sto sam tako malenu ucila, sad sama moze skoro sve pa ne moram bar nju da dvorim. Tesko je a ponekad i dosadno kad svaki dan radite iste stvari, npr da pokupite igracke na kraju dana... Nek sami to rade i neka sami upale tv, neka se sami obuvaju pola sata ali naucice bar, a to puno olaksava.
Sortiraj odgovore
Najstariji