Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srecica25
    08. Ožujak 2016. 12:37

Bebita, bas mi je zao sto nisi naisla na razumjevanje poslodavca. U mojoj firmi su svi ostali sokirani kad sam prosli put imala spontani, i kako se sve zakompliciralo pri kiretazi, i skoro sam umrla, bila sam nekoliko dana na intezivnoj i borila se za zivot doslovno, pa mislim da zbog toga sada ima malo vise razumjevanja za ovu trudnocu.

Srecica25
    08. Ožujak 2016. 12:42

A i da se nadovezem na poslodavce jos, u nasoj firmi stvari funkcioniraju tako da smo u svakom trenutku spremni da se netko moze razboljeti ili zatrudniti pa uvijek postoji netko tko moze preuzeti tvoj dio posla. I ja sam puno puta preuzimala dio od nekih kolegica sto su isle na porodiljni, ali one nisu ovako odmah u startu otisle kao ja, hvala Bogu imale su uredne trudnoce pa su radile duze

• Dony
    08. Ožujak 2016. 12:49

Srecica25 ajme tako mi je žao zbog tog ružnog iskustva koje si imala sa prethodnom trudnoćom.. želim ti sada punooo sreće i da sve bude super... samo se ti čuvaj i odmaraj...
    znači maksimum iznos u komplikacijama je 4.300 kn? a koliko je onda porodiljna naknada i kad se ona počinje računati?

• bebita
    08. Ožujak 2016. 12:53

A joj, žao mi je što si to sve prošla i što je još na kraju i tvoje zdravlje bilo ugroženo...hvala Bogu da je sve dobro završilo, sada čuvaj sebe i bebicu 

Lijepo je kada imaš podršku od poslodavca, a ne kada se nemaš volje ni vraćati na posao, jer ne znaš kako će ti zagorčati život jer si mu pokvario planove, ali nažalost, nemamo puno izbora što se posla tiče, pa mora samo sagnuti glavu i biti tiho 

Srecica25
    08. Ožujak 2016. 13:19

Dony, ako imas placu do 4200 kn onda ces dobiti punu placu. A ako imas preko onda dobijas taj max. Mislim da porodiljni krece 45 dana prije termina, i prvih 6 mj je puna placa, poslije od 1200-2600 (opet ovisno o placi). Ispravite me ako sam pogrijesila

• Luna2016
    08. Ožujak 2016. 13:23

ej cure!
    dobrodošlica svim novim trudnicama 
    sretan dan žena žene majke kraljice!
    croheidi nije me bilo par dana ali plz dodaj me na listu 20.10
    ja sam jučer imala pregled-srce je tu 
    ovaj vikend sam rekla svojima i malenoj. sve je nekako postalo službeno i puno stvarnije 
    još sveki i svekar-to ću malenoj prepustiti
    bebita drago mi je da sve ok

• baby.love
    08. Ožujak 2016. 13:25

Pozdrav drage trudnice...
    Nisam se stigla prije javiti jer je mojoj princezi bio prvi rođendan pa smo imali velike pripreme...hehhee
    Bili smo na pregledu i danas smo tocno 15tt i dobit cemo jos jednu curicu 
    Vidjeli smo male rukice i nogice i mali nosicc . Jooojj 

• Dalmatinska.dusa
    08. Ožujak 2016. 13:33

moze mala pomoc,zanima me dal je normalno da imam iscjedak jos od pocetka,xnaci od dana dva ocekivane m. i taj iscjedak najcesce iscuri prilikom obavljanja vece nuzde,citala sam da je to normalno,al volila bi da cujem jos necije misljenje :)

tala
    08. Ožujak 2016. 13:41

babylove, cestitam na curici 

srecice, vidim da se kuzis u to, pa da pitam i ovdje ako jos netko zna. mm je htio uzeti mjesec dana kad se bebac rodi i kako to izvesti. citala sam da onaj dopust za oceve vrijedi tek nakon djetetovih sest mjeseci starosti, no to nam uopce nije interesantno jer ja ne radim, a njegova bi placa valjda pala na 4200 kuna sto je grozno jer imamo stambeni kredit. pa nam je bolje da on prima punu placu, a ja 1660 kuna. 
    onda smo mislili kako vjerojatno ovo ljeto ne cemo 2 tjedna na more, pa da to sacuva za nakon poroda tj. da iskoristi godisnji. postoji li jos nesto?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.