Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    08. Ožujak 2016. 10:27

jutro, cure! 

dobrodoslicu zelim novim trudnicama : ) listopad nam se fino popunio! koji ce to biti baby boom, dan za danom  
    poseban pozdrav mojem "suborcu", dalmatinskoj dusi. i mi smo ovdje nakon skoro 5 godina pokusavanja ( s tim da sam ja imala cijelu hrpu zdr. problema, no.... imamo plusic!) 

vidim da pricate o terminima i horoskopskim znakovima. meni je svejedno hoce li biti vaga ili skorpion, no voljela bih izbjeci 1.11. i 2.11. zbog svisvetih i dusnog dana, osim toga, iskreno se nadam da necu bas bas docekati termin : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Dony
    08. Ožujak 2016. 10:42

šta vama je ginekolog odmah na prvom pregledu izračunao termin? ja bi isto rađe voljela rodit krajem 10. mjeseca, nebi ni ja za Sve svete... meni je točno 40 tjedan 23.10., a možda sam ja to krivo pa ću pričekat da mi ginekologica izračuna. :)
    moj budući muž je noćas sanjao da mu se rodio sin, i da je bio predivan :))

• Hanić
    08. Ožujak 2016. 11:01

Bokić
    Pozdrav i dobrodošle nove trudnice
    Ja sam jako umorna zadnjih dana, i glava me zna boljet, a navečer mukica ...
    Samo po slatkom mlatim , nikad mi nije tolko pasalo ko sad hehe...
    al neka, imam danas gužvicu i nekog posla tak da evo svratih na brzinu vam mahnut

• Dony
    08. Ožujak 2016. 11:29

ja imam u petak prvi pregled..ne mogu dočekat... nadam se da će se čut srce...

Srecica25
    08. Ožujak 2016. 11:31

Bebita, otovrio mi je jer sam imala nedavno spontani, i kad mi je poceo u ovoj trudnoci iscjedak preporucio mi je lezanje i tablete mi dao. Pitao me sto radim i hocu li bolovanje? Ja ne radim tezak posao fizicki, ali radim u rukovodstvu jedne firme pa mi je posao prilicno stresan. Slozili smo se oboje da je najbolje da budem na bolovanju neko vrijeme. Posto moj poslodavac ima maximalno razumijevanja (vjerojatno jer je ovo bolovanje na teret drzave ) mislim da cu ostat na bolovanju do kraja tj. do porodiljnoga. Koliko ja znam sto se tih prosjeka tice, nisam bas previse upucena, ali odvjetnica mi je rekla: dok sam na komplikacijama imat cu 4200kn jer je to max iznos koji mogu dobiti, na porodiljnom prvih 6 mjeseci cu dobiti punu placu, a iducih 6 mj 2600 cini mi se da je tako rekla. Ne znam nista o tome sto si ti gore navela

• bebita
    08. Ožujak 2016. 12:09

Dony, danas je vec utorak, jos malo i vidjet ces svoju bebicu 

Srecica25, super da imas razumnog poslovadavca, moj nazalost bas i nije takav, kolegica me upravo zvala, vec je napravio paniku, zvao drugu kolegicu da se prije vrati s porodiljnog, izgleda da sam mu pokvarila planove, tako da se najradije ni ja ne bi vise vratila...sigurna sam da ce mi i kontrole slati doma... 
    A prije godinu i pol me trazi da sljedecih godinu dana ne idem na porodiljni, to sam ispostovala, ali izgleda da opet nije dobro...

rinci2003, tako nesto sam i ja cula, po tome ispada da ces dobiti  vecu porodiljnu naknadu ako si svih 9mj doma, nego 1-2mj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.