Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    07. Rujan 2016. 12:18

pa sigurno da je prevelika da stane u jedan kadar, kao ono na pocetku kad se mogao uhvatiti cijeli profil od glave do nozica, ali se isto tako moze posebno vidjeti lice, posebno nozice itd.
    trazi povrat novaca natrag. kako si upila/platila pregled? preko neke akcijske ponude? vidim da ova e-klinika samo placa domenu, a nema web stranicu.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    07. Rujan 2016. 12:25

Tala, 450kn.. sad ih pokušavam dobiti na njihov telefon i nitko se ne javlja... a web stranica im ne radi, jučer sam se čak registrirala i bilo sve ok.. ne kužim -.-  kaj ću navesti kao razlog da mi se vrate novci? Rekla mi je žena iz Poliklinike Vili da mi mogu napraviti bolji uzv za 300kn i pisala je termin petak ovaj...da ju slobodno nazovem kad riješim to sa e-klinikom...

ivek2207
    07. Rujan 2016. 12:36

hubica njegovom tati smo u 5 mj poklonili sliku gdje su mm,brat i tata njihov,imaju jednu gdje su svi tri kad su bili mali na moru a sad smo mu dali kad su dečki odrasli,sa naše svadb prošle god. doduše ona se nije slikala s njima,ali foto knjiga je zanimljiva.
    tala ova košara isto super, i torta, hvala svima na prijedlozima.

idem surfat da vidim kakvu bi tortu mogli i koliko treba da ju naprave,bit će 10-15 ljudi na tom slavlju pa da vidim da li bi stigli izdraditi, super ideje,hvala vam, nebi se sama sjetila.

Saky84
    07. Rujan 2016. 12:47

jutro..evo mene
    bila na pregledu plodna i dalje mljecna i otvorena 2 cm..ovaj put je doktor bio bas njezan nisam ni osjetila pregled..i da muskarac je bio, nece zena prema zeni imat milosti 
    PALE sta da kazem mene izluduje sama pomisao na babine i dolazak nerazumnih ljudi cim izadjemo iz rodilista..rekla sam mm-u da svima govori da ne dolaze dok se mi ne uhodamo...ja npr. ni sad ne mogu posjete, danas mi se kuma najavila doci sa malom nakon pregleda mi..i mm me doveo kuci isao radit a ja isla malo pocitit da nije nered i nakon dva sata zovem pitat da dije a ona da nece dolazit, cure ja sam probila...ionako ne mogu nista vise i jos je rodila pa kako nemate razumjevanja..i nakon toga me rodica zvala da bi dosla al sam joj rekla da ne dolazi jer sam koma i zelim lezat na kaucu jer me sve boli..i uopce me nije briga jel se naljutila...
    Sheena super da idete kuci..bravo..
    hubica ja ti nemam iskustva sa time...al mislim da ti se ipak odvojeno trebalo vidit i lice i ostalo..
    ivek a da poklonis bon za masazu, neku knjigu?

Chippica
    07. Rujan 2016. 13:20

Curke ciao!

Samo sam vam htjela javiti sto mi se desilo da budete pametnije od mene ili bar naucite na temelju mog iskustva kako se ne ponasati nakon sto rodite..ja sam naime sinoc na hitnoj zavrsila.
    Opca slabost organizma, treskavica, jaka vrtoglavica, dehidracija. Dali mi infuziju koja je malo popravila situaciju, ali jos nisam prava...

Kad sam doma dosla, radila sam po kuci kao da nista nije bilo, posao sam rijesavala-papirologiju, ocito pre malo pila, pritom dojila i nisam dobro spavala niti jednu noc od poroda. Cak sam do grada isla jucer potpisivat neke papire i navecer mi pozlilo do kraja iako vec 2 dana imam simptome koji su sinoc kulminirali.
    Tako da, budite pametne i odmarajte, ne kazu uzalud da mame pokusaju spavat kad i bebe spavaju, ipak je to sve skupa sok za organizam.

Dony-vezano za izdajalicu. Meni u bolnici nije trebala jer sam mlijeko dobila taman kad sam kuci dosla, ali cura koja je bila sa mnom u sobi se izdajala i to su joj dali bolnicku jer svoju nije imala. Mozda za prvu ruku ne moras nosit pa lako kazes nekom od svojih da ti donese kad mlijeko dodje ;)

Ivcy1306
    07. Rujan 2016. 13:44

Pozz curke! 
    Hubica, sutra mi je pregled u pola 10, cisto sumnjam da ce mi radit uzv jer je prosli put. Jedino me strah sto ce mi za kile reci jer sam prosli put za mjesec i 10dana dobila 5kg pa me spotao, to je ukupno 7 da sam bila dobila! Inace svi nalazi su mi bili uredni jedino sto mi je i heferol propisao a ja ga stvarno ne mogu jer sam se lose osjecala i prestala sam ga piti! 
    Dali je tebi mjerio trbuh, nesto si spominjala bila! Jao curke ja sad na 84kg
    Vrijeme je kod nas koma, plitvice su u magli i kisi!

PALE
    07. Rujan 2016. 14:20

Chippica ajoj,bitno da si sada ok,odmaraj kad stigneš 😉
    Saky meni tako svi dolaze zadnjih 1mj,a jučer sam pukla očito,još mi najbolje kad dođu u vrijeme ručka,tako da te razumijem...
    Hubica moraju ti vratiti novce ili pregled,meni su rekli da 3D/4D nema smisla iza 24tt jer kao nešto se događa i sa našim organima,rebrima,a beba prevelika,iskreno nisam zapamtila.
    Ivek ja sam mami kupila torbu,a sveki novčanik u s. oliveru,njezin bio u raspadu,cure su ti dale super prijedloge,ovisi kakva je ona i kaj bi joj se više svidjelo...

Normalno je to lupanje bebe po noći,moj je bio jako aktivan do negdje 36tt sad kad je oko 3kg više se migolji,štuca i udarci nisu tako jako iako zna iznenaditi.

Idem malo odmoriti,danas sam stalno nešto radila.

Jado
    07. Rujan 2016. 14:24

Sheena bas mi je drago da ides kuci! Jos se mentalno odmoriti i pripremiti za bebicu

Hubica a bas mi zao radi problema. Javi sta se dogadja sa rjesavanjem

Sto se posjeta tice - bas sam danas o tome i pricala. Ono kad se uleti i u bolnicu svi ko ludi pa strava. A ti onako za nista dan nakon poroda. Ja se nadam samo roditeljima i braci i sestrama i to je to. Par frendica mi mozda bude htjelo doci koje su mi stvarno jako jako bliske

ivek2207
    07. Rujan 2016. 14:41

Chippica a joj,jesi se preforsirala, to je kod nas žena normalna situacija,mislimo da možemo dok nas ne pokosi,i ja sam takva,duram i idem,mislim si mogu, da nije niš,pa kad me satre, kako bi zuhra rekao,onda me tjedan dana nema.
    teško je pogotovo ako si na takvoj poziciji gdje se traže te neke glavne stvari a ti si odgovoran.

odmori koliko možeš,najvažnija je bebica i ti sama,držim fige za brz oporavak.

Sunnyday
    07. Rujan 2016. 14:51

Sheena idi kuci odmori se, naspavaj se jer uskoro ces nazad 
    Chippica bas mi je zao jer si se preforsirala,moras malo odmarati, pusti sada posao.

Ja sam danas isla po nalaze za strrprtokoj, u redu je.Isla sam i po nalaze krvi i na dogovor kod anesteziologa. Jel i vi u Zg i drugim gradovima morate ranije otici kod anesteziologa, izvaditi krv i potpisati pristanak za epidural?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.