Pale suosjećam..mene ne drže hormoni,ne plačem za sad ali dođe to tako..
Tala sad sam naručila i sta nisam mislila kad vec imaju besplatnu dostavu i 25%.. I to sa kg ti je normalno da ujutro i popodne varira..meni tako i prije trudnoće varirala kg za skoro kilu..zavisi i koliko pojedeš kroz dan..
Stvarno nam nema Frabe..mozda se ipak odlučila na onaj izlet do prijatelja..
ja zmajac meni je baš drago kaj su se poklopile iste stvari. to je ko ona situacija kaj se šalite vi cure da ćete se prepoznavati po kolicima jer sve imate siva.
meni isto kile variraju,imala prije tjedan dana 68, a sad jedan da 69,drugi 70,svaki dan drukčije,i ja si mislim pa ne mogu se udebljati toliko za tak kratko, a bit će ovo što cure kažu vjerojatno voda.
jel znate možda da li se odmah prvi dan na trudničkom tečaju dobije potvrda ili moramo odraditi sve pa tek na kraju,ja idem idući utorak na sv duh,ako je koja bila,ili je to od bolnice do bolnice,ili doma zdravlja. mužu je nešto iskrsnulo baš taj idući utorak kad nam je prvi put i sad me malo panika da neć dobit potvrdu a bitno mi je da može samnom,a ovo opet je neodgodivo. jedino da se probam s njima dogovorit gore.
ivek U splitu se dobije potvrda čim platiš bez obzira na tečaj, a na tečaj možeš i ne moraš. ne znam kako je u Zagrebu.
sheena nadam se da će malac odlučit izać što prije da se ne mučiš i da te ne muče bezveze.
Ove štramplice za 3 eura su samo ove u veličini 50/56 :( da su bar ove 56/62 ili 62/68.
Tala hvala na info!!! bas si carica i plsss salji ako bude jos slicnih fora.
Narucila i ja stramplice i jos 3 pidjamice za -25%
Bas sam jucer ludila da nemam dosta pidjamica. Svega 5-6 56.
Sad mi def bude dosta pogotovo jer je beba najvise u tim pidjamicama prvih par tjedana.
Sad mogu komotno krenuti na 62/68 jos dodatnih par komada i super.
A stramplica sam se nagledala i nagledala pa sve po 50-60 kn a to mi dosta love.
Ove ce biti dosta za pocetak
Sa time da cu joj kad naidjem na par akcija i tatu prijaviti na istu foru pa se opskrbiti jos dodatno sa free shippingom i -25% 😆
Tala uspjela sam
JaZmajac i ja sam pomislila prijaviti mm-a pa da dobijem jos jedan popust, rado bih sebi narucila traperice i haljinu ali ne znam koju velicinu cu nositi kad rodim
Bagi-ca nikako napisati, da ću roditi na sv. duhu. Upisala sam se i na tt, krećem u 10 mjesecu i to traje 4 dana. A planiram otići i idući tjedan u dom zdravlja, traje 2 dana zbog mm, on će moći biti na ovom tećaju, a ovo na sv.duhu nisam sigurna hoće stići zbog posla.
Cure može pomoć, jutros su me probudili trnci u desnoj ruci. Trnci kao kad zaležiš ruku, ali sad su bili jači i prsti su mi naotekli nisam mogla stisnuti šaku. Bol mi je išla skroz do lakta. Onda sam ju masirala i hladila pa je nakon pol sata bilo lakše i splasnula mi ruka, ali cijeli dan osjetim lagane trnce.
Pozz cure, evo mene napokon. Internet mi stekao pa se nikako javiti! Ugl, hvala svima na utjesi od neki dan! Nebi ja bila ja da nemam nekakvih nezgoda i sl.
Danas sam plakala ko rodna godina jer nisam mogla vjerovati da sam toliki baksus, kuhala sam gulas za rucak i iznad peci mi je kuhinjski elemenat i na njemu slika mene i mm i to u staklenom okviru, medjutim kako su mi vrata bila otvorena a i prozor odjednom je tako jako puhnulo da mi je srusilo sliku i onda je ni manje ni vise se razbila a staklo odletilo u gulas koji je bio pri kraju i sav moj trud uz natecene noge i bolna ledja u sekundi je otisao k vragu!!! Naravno sve je baceno s obzirom na staklo a ja sam rucala sendvic! E i operem masinu robe i stavila van susit kad pljusak, odlicno reko sto god krenem nista mi ne ide!
Sutra ce biti bolje!!
Preksutra imam pregled, sve se bojim sto ce vaga pokazati ajme meni.
Neznalica meni su ti isto tako trnci u desnoj ruci..i bol u šakama pogotovo preko noci..to ti je od nakupljanja vode u zglobovima..
Sunny i meni je to palo na pamet ali nemam uopće volje za kupovanjem stvari sebi jer se ne mogu zamislit bez trbuha..bude sigurno jos takvih akcija..
curke, sorry, nisam bila blizu laptopa. tu se zalim na skakanje vage, a isla sam u muller po milka cokolade po pet kuna :D grozna sam, hahaha....
moja vaga uopce ne pokazuje debljanje po gramima. jucer sam se vagala i bilo je 58.8, a danas i u jutro i popodne 60.1. to mi bas izgleda suludo, pogotovo sto mislim da malo jedem, ali bih dorucak-rucak-veceru prodala za malo slatkog : )))
ivcy, to ti je samo znak da nekom drugom prepustis kucanske poslove i dignes noge u zrak. ovo malo vremena sto nam je ostalo se mozemo izvlaciti, a kasnije ce sve ionako pasti na nas...
ivek, dat ce ti potvrdu na sv. duhu bez obzira stigao on ili ne taj put. znas da cekamo izvjestaj...
neznalica, ti trnci su ti vjerojatno zbog vode.
ovo za hm, ja sam svekrvu prijavila, hahaha. isto mislim piđamice uzeti : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ivek evo mi smo danas došli na tečaj u dz i nije bilo mjesta za sve nas pa je nama koji smo ostali na hodniku samo podijelila potvrde. Na duhu će ti dati potvrdu, nije potrebno da on bude s tobom.
Sortiraj odgovore
Najstariji