Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    07. Rujan 2016. 17:22

Hvala curke na info.. ljubim vas😘😘

• Sony2244
    07. Rujan 2016. 17:46

Koala imaš Weledu u Kozma koliko ja znam, iako ih je i u dm a bilo dok sam ja živila u Hrv. Ja sam oduševljena njihovim asortimentom, ali stvarno. Je da drže cijenu, ali su Bio 'pravi' . I ovde babice preporučuju njihov čaj za dojilje. Kao mlijeko brže nadođe.  I šta je još prva liga, limun losion 😍..

Uglavnom, od danas je meni strogo mirovanje naređeno.  Sinoć sam završila u bolnici sa trudovima (laznim) ali to je bilo nešto najgore šta je moje tijelo doživilo u 25 godina. Jutros mi je doktorica moja rekla da se čude kako su me pustili doma, da je vrat maternice još više skraćen,  i dala mi je progesteron  (ako griješim ispravite me) , i sad ćemo vidit. Tužna sam , usamljena, bez veze nekako se osjećam ali šta ću... imam u petak opet pregled pa ćemo vidit. Sad muž mora do kraja opeglat robicu i sve posložiti. Moja torba je spremna skoro skroz.  Eto.. sr*nje. 
    Držite mi se ostale i pomalo sada, tako sam ja filozofirala i išla kontra sebe m unatoč stezanjem stomaka (a to su te lažne kontrakcije) koje kad se osjete treba pomaloo.. Sad sam najednom puna pameti 😥
    Ps.znaci li to sada da više nema seksa? Ja je danas zaboravila pitati , ali me zanima čisto.. vi koje ste imale i imate slične probleme.. Nemojte misliti ' vidi ove sad , šta joj pada na pamet' ali da znam ako je baš strogo ne da se pripremim i na to. 🤔😐

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Frabe
    07. Rujan 2016. 18:08

Ja ne mogu objavit komentar od nigdi,sad san se pokusala prijavit sa sestrinog mobitela pa da vidin oce uspit😨.
    Neman pojma u cemu je problem,al me zivcira!!!!
    Inace smo ok,sve standardno!
    Nadan se da ce ovo doc do vas.. 😙

Jado
    07. Rujan 2016. 18:51

Sony bas mi je zao da moras mirovati. Ali sta je tu je, odmor i ako te nesto zanima jel ne mozes nazvati i pitati doktora? Ja ti se ne bi usudila reci da se smijete keksati....

Frabeeee! Stiglo je! Lijepo da si nam se javila 

Cure ovaj filmic ja tesko gledam. Jesam za dojenje ali ne mogu toliko sisa tudjih gledati 😂😂
    Tako da sam pustila da ide zvuk dok sam u kuhinji i pripremam jelo. Ali kad god se okrenem eto nove sise. 
    I samo napomena - propaganda dojenje je bolje jer nadohrana 'stvara otpad' nije neki marketing.
    E jel vas nije strah onako da ce se mozda jedna strana vise 'ispuhati' nego druga? 😯😖

crocandy
    07. Rujan 2016. 19:05

Zmajac haha ja sam mislila da sam jedina koja je okretala pogled od pustih sisa. 

Mene više od poroda straši to dojenje. Bradavice su mu jako osjetljive i iskreno ne volim da mi ih itko ili išta dira, pa me strah kako ću podnijeti to dojenje, ili kad ti sestra pokazuje kako dijete treba uhvatiti cicu i slične akcije.

• Sony2244
    07. Rujan 2016. 19:26

Ja Zmajac ma mogu, imam opet prekosutra termin. Već me zanimalo šta vi kažete, ostale trudilice. Ja se osjećam danas užasno od ovog ležanja.  Užasno.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

tatjana_zg
    07. Rujan 2016. 19:27

Mi smo danas isli prijaviti dijete.
    Znaci: 1. Maticni ured u koji spada bolnica OBA RODITELJA zbog potpisa za ime. (Nema veze jeste u braku il ne)
    2. Mup prijava prebivalista DOVOLJAN JEDAN RODITELJ
    3. HZZO prijava u roku 15 dana, na istom mjestu gdje se otvorio porodiljni. Odmah ispuniti zahtjev za naknadu. 
    4. POREZNA roditelj koji nije na rodiljnom ga prijavljuje na svoju pk karticu

Za one iz zg-a ide se i u gradski ured u vodnikovoj za naknadu od grada.

Sve osim maticnog ureda moze obaviti 1 roditelj. Sve papire koje dobijete svugdje iskopirajte odmah kad ih dobijete jer ih morate dati na sljedecem mjestu.

Eto mi smo isli skupa jer su bake cuvale malog kad je spavao i u 3 sata obisli sve i rjesili sve papire skupa. Nema guzve jer su to posebni salteri.

Nadam se da sam pomogla 😙

Hubica01
    07. Rujan 2016. 19:27

Curke, vratiti će mi novac ovi s e-klinike... mm me odveo u Milky Whey na palačinke i odmah sam bolje volje :))  

Sony, žao mi je što moraš mirovati, ali to valjda tako mora biti..drži se.. moj sex life se vrlo prorjedio, mm je čudno jer se beba kreće pa ne želi a ja bi haha 

Frabe, dobro je, dobili smo porukicu :))

• Antartika
    07. Rujan 2016. 19:31

Sad tek citam, pa vidim kak je Chippica prosla. E draga nemoj se naprezati i nemoj nista raditi iako mozes. Bas mi je jedna zena pricala kak je poslije poroda bila sama nitko joj nije pomagao jer je mislila sve ona to moze sama i isto je dobila drhtavicu. Ne kazu babe bezveze 40 dana se treba cuvati. Chippice zelim ti brzi oporavak.

ivek2207
    07. Rujan 2016. 19:41

Jazmajac umrla sam od smijeha za ispuhane cice,nije mi palo napamet dok nisam pročitala,sad ću si cijelo vrijeme gledati dok dojim i poslje hoće li mi biti tako,presmiješno, al fakat jel se to može dogoditi?

tatjana hvala za info za prijavu,i pogotovo ovo za nakanadu od grada ja bi to zaboravila,dakle u vodnikovoj ,sad ću si sve zapisati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.