Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    07. Rujan 2016. 10:38

Jutro svima, sunce provirilo u zgu i nekako čudno toplo naspram jučer.

Sheena jeej ideš doma, barem češ u miru dočekati bebača.

Mi nemamo problema s ljudima da nam sad dolaze, moja cijela familija je u zagorju jedino mi mama ovdje al ona mi ne smeta😊, a od mma su svi takvi da se baš ne posjećuju, osim roditelja, nego samo za rođendane i blagdane, a opet kad moje i njegove stavimo na hrpu nas je 25 ukupno,malo nas je. 
    Al opet sigurno će mi biti muka kad će htjeti doć vidjet bebu a da nije prošlo mjesec dana da se stignem oporaviti i sve uz to, gruntam si kak da velim da mi dođu kasnije ili da se izuvaju i peru ruke prije nego što bebu dođu vidjeti. Fala bogu pa nitko nije pušač,to bi mi još gore bilo al opet morala bi graknuti pa taman se okrenuli i otišli. Nekak bude, morat ćemo reći da je tak i gotovo, sam kaj mi već sad neki  spominju da nesmijem maloga pod stakleno zvono stavit, da kaj se imaju izuvat i tak... Ja ne mislim da su to ekstremi nego osnovna kultura da kad dodes k nekome se izuješ. A ruke ionak peremo svaki put kad dođemo izvana i još sto put dnevno tak da to nije promjena zbog bebe. 
    Al šta ćeš kad drugi nisu takvi, svatko u svoja  4 zida nek radi kaj hoće.

Nešto nevezano za temu,ako imate ideja, ja nemam pojma više a mm još manje. Imamo u nedjelju slavlje, sveki puni 50 g, a nemam pojma kaj da joj kupiomo. Mi smo zajedno već 9  g i već sam sve ispucala kaj voli, mislili smo joj neki spa uplatiti al nije baš za to, slika s makovima koje obožava smo se već nakupovali, nakit ne nosi osim vjenč.prstena, i tak, malo smo zapeli pa bi svaka ideja dobro došla...

koala988
    07. Rujan 2016. 10:43

pitanje: jučer je netko spominjao Weledino ulje. Ja kad sam ga tražila nisam ga nigdje mogla naći, pa me zanima di ste ga kupile vi koje ga imate?! Meni je već malo prekasno krenuti koristiti ga,a možda i nije ako beba okasni. ne znam ni sama.
    ivek ja sam ti loša s idejama i poklonima pa ni sama ne znam. Neki parfem koji voli i slično. To ti je moj domet od poklona haha. :)

ivek2207
    07. Rujan 2016. 10:55

Ja sam ga viđala u dmu, bio 50% na rasprodaji al zato jer je izlazio iz asortimana. Sad neznam jel ga još ima i da li se prodaje negdje drugdje.
    Hvala na ideji,svaka dobro dođe.

sanjac
    07. Rujan 2016. 11:22

Jutro cure 😊 

Ja sam lose spavala, par puta sam isla na wc, kad bi se vratila u krevet trebalo mi je neko vrijeme da opet zaspim. Probudila sam se kad se mm spremao za posao. On je u pola 7h otisao a ja sam bila budna jos sat vremena. Uspjela sam ponovo zaspat i probudila sam se u 11h.
    Prepone me uzasno bole, ne znam da li je to od jucerasnjeg hodanja po city centru ili priprema za porod. Skuzila sam da me i zglobovi na prstima ruku bole. Nekak mi se cini kao da su deblji nego inace. Trebala bi skinut prsten dok jos ide dole.

Koala ja sam ga kupila u dm-u na -50% kad je izlazio iz asortimana. Ne znam gdje bi ga jos mogla nac.

Hubica01
    07. Rujan 2016. 11:29

Ivek, za poklon, jesi možda kakve slike izrađivala, vaše obiteljske,možda foto-knjiga ili da neki parfem, cvijet, nemam pojma...

Sanjac, to se i meni događa stalno, a prepone isto bole, čak i grčevi u listovima usred noći..to od hodanja meni barem..ja sam isto prstenje skinula da ne bi bilo da nemrem više skinuti :)

Crna191
    07. Rujan 2016. 11:41

Crocandi bas si dobro opisala,mali pneumatski čekić u trbuhu..no meni je noćas cijelu noc lupao koji god da položaj zauzmem..ni sad mi neda odmarat..bas se stalno javlja..al tako je bilo i 2 dana kad sam na moru bila pa se nadam da jos samo noćas imamo promenade..noćas bi mogla peglat
    Sanjac ja sam prstenje vec odavno morala skinut,vjenčani nema šanse da stavim a inace nigdje ne naoticem..samo ta bol u rukama..
    Tala imas li neki link za vježbe istezanja? Znam da sam te vec pitala ali nisam spremila ako si stavljala..ovu noc me užasna bol u nozi uhvatila..mozda je malac pritisnuo neki živac..

tala
    07. Rujan 2016. 11:41

jutro! 

sheena, idete doma!!! jupiiii! najbolje je doma : ) 

ivek, a da ih vi odvedete van na veceru ili im poklonite tortu? mozda profi fotkanje za uspomenu? moja sveki obozava dobiti kosaru sa svim i svacim unutra. mi joj stavimo med s orasima i bademima, bijelu cokoladu, crni caj koji voli, susene smokve, fini komad sira sa zacinskim biljem ili tartufima. neka biljka trajnica uvijek dobro prođe...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    07. Rujan 2016. 11:53

ne znam hoce li mi uhvatiti link, pa cu napisati da ja vjezbe gledam na pinterestu pod "3rd trimester workout" 

https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=3rd%20trimester%20workout&etslf=6912&eq=3rd%20trimester&term_meta[]=3rd%7Cautocomplete%7C3&term_meta[]=trimester%7Cautocomplete%7C3&term_meta[]=workout%7Cautocomplete%7C3

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    07. Rujan 2016. 12:04

A cure moje, zvala sam sada polikliniku Vili i žena mi je rekla da zašto nisam nazvala prije nego šta sam uplatila, rekla mi je da je beba prevelika za 4D uzv :(((  pitala sam jel se mogu vratiti novci pa je rekla da moram vidjeti sa e-klinikom koja se btw ne javlja na telefon a ne može se ni na stranicu njihovu aaaaaaa :(((  šta da radim sada? :(

Crna191
    07. Rujan 2016. 12:17

Tala thnx..našla sam neku laganu jogu 
    Hubica ja sam bas čitala da 4d za slikice ima smisla do 27-28tt,kao kasnije je beba prevelika i nema mjesta..bas mi je zao ali otiđi iskoristit to čim prije ako ti ne uspiju vratit novce..mozda nece moći lice tako lijepo uhvatit ali svakako je iskustvo vidjet bebicu tako..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.