Oo bas ste se raspisale danas. ja bila na pedikuri i jedva izdrzala sjedit tih sat vremena.
Sheena drago mi je da su te pustili doma jer doma je ipak najljepse.
Hvala za ove upute oko prijave, spremila sam linkove.
A ovo za dojenje sam i ja gledala i meni se na tim sisama sve te bradavice cine ogromne naspram mojih, ili to kasnije naraste??
Jooj da rucno izdajanje izgleda mi koma i jako bolno! Ja isto imam osjetljive bradavice i neznam kako cu to dojenje podnosit.
Sony u kojem si tjednu? Koliko dugo si imala te kontrakcije??
Chippica daj se ti cuvaj i pusti sada posao! Ti i Zoe ste najvaznije od svega! Reci mi molim te dal si uzela u radjaono nesto od stvari tj. tu manju torbu?? I ako jesi napisi mi sta ti je trebalo?
Dajte link da i ja pogledam mnoštvo tih cica 😀
Minnie ma meni je libido u lošem stanju. Ali opet sad se suočit s tim da nikako više dok ne rodim, + onih 40 dana ili i više... auh
I te švedske pelene su obični trokuti (bar ih mi tako zovemo u Dalmaciji)
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Evo mene. Ne mogu zaspat :(
Mame koje ste rodile kakve savjete ste dobile u vezi grceva? Treba li od pocetka bebi davat neke kapi ili piti neke cajeve?
Jutro!
Baš pijem kavu i čitam vas,dosta ste se raspisale.
Ja sam si za prijavu već sve napisala kaj ste rekle,napenula bih da se pk kartica isplati na onoga tko ima veću plaću,kod nas će biti na mm,može se i kasnije mijenjati.
Glede HZZO razlika je u tome da li je kod poslodavca(vašeg ili muževog) propisano u ugovoru,pravilniku ili kolektivnom da postoje neke pogodnosti za djecu ( dan-dva GO na dijete,božićni poklon ili neku drugu pogodnost) tako da ukoliko dijete osigurano preko vas to dobijete.Može se mijenjati osnova,tak mi rekla teta u HZZO.Mi ćemo zasad preko muža zbog Božićnog poklona,poslije na mene zbog 2dana GO,potrebna je tiskanica 3 koja se u firmi ispuni.Glede samih prava u zdravstvenom sve isto.
Jutro seksi mame! Pozdravi od mene i moje male stucavice 😍
Za dojenje nije bitna velicina sisa nego samo kolicina mlijeka u njima. Tako da to nema veze. Do sad se u mojoj okolici pokazalo sa mame sa malima imaju vise mlijeka od vise obdarenih mama.
I u filmicu kazu da se djetetu do 6. mj ne daje nista sem mamina mlijeka svaka 2-3 sata (u pocetku i 1h??). I to naravno iz sise pretezno da se ne navikne dite na dudu.
Zamisljam se kako ne mogu pola god na 2 sata izic van nikamo. Ne da planiram sad negdje Bog zna kamo. Ali mi je to drasticno? Sta vi mislite?
Jutro svima, pa gdje ste se sakrile,navikla sam ujutro pročitat sve kaj kroz noć pisuckate,mora da je umor napravio svoje, sad ćemo početi spavati sve u šesnaest pred termin.
Neka,trebat će nam za kasnije,kad nećemo moći.
ja odmaram danas,ništa neću raditi osim ručka,jučer sam nešto spremuckala i malo peglala i odmah me uhvatia neka stezanja dolje,rekla mi gin da su to braxton hixtonove kontrakcije pa se neću igrati,makar me i po normalno kad se dižem sve zateže i boli.
uživajte danas,sunčeko proviruje u zgu. ako ima tko pregled ili ctg držim fige.
Bagica mislim da to najbolje pitati pedijatra ako dijete ima grčeve,možda ćemo imati sreće proći bez toga 😊
Frabe drago mi je da sve ok,valjda će ti forum proraditi 😉
Sony slična situacija kod mene cijelo zadnje tromjesečje i držim se još uvijek,nema seksa 😰 i paziti se,u jutro se najbolje osjećam pa odem na kavu i nekamo u kratku šetnju,po doma nešto napravim i navečer kratko van da ne prolupam ostalo vrijeme ležim 😳
Meni su cice narasle za 2 broja,povećale i potamnile bradavice i skroz su drugačije,ali nisu kao na ovim filmićima 😂 Na vrhovima imam bijele točke,ali ne curi niš
Jazmajac možeš se izdojiti kasnije pa izići,kod mene svi obdareni kao ja 😂 i svi imaju hrpu mlijeka tj i previše,nema to nikakve veze sa veličinom grudi.Mislim da malo teže mamama sa uvučenim bradavicama,vjerujem da se i to može.
jutro curke!
evo smo i nas dvije usle u 34.i tjedan
danas imamo pregled u visokorizicnoj na sv. duhu, pa se idem spremiti. rekli su mi nakon 12 da dođem. nemam neka velika ocekivanje. zanima me tezina i je li jos uvijek okrenuta glavicom prema dolje.
sad jos samo da izgurano dva tjedna i moze van ako zeli : ))) ali cini mi se da se mala zainatila i ne mrda nikuda, hahaha...
sony, nema sexa na strogom mirovanju
jazmajac, gdje bi ti? :))) izdojis mlijeko i ostavis u bocici. nece se beba tih par puta naviknuti na bocicu. ja ionako nemam kome ostaviti malu, pa me to ne muci bas. kud ja-tud i ona, ali isto mislim ponekad izdojiti mlijeko kad idemo van da ne vadim sise posvuda :D
stavlja li se onda to izdojeno mlijeko u bocici u onu termo navlaku (valjak) i nosi sa sobom?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro svima! Ja se vec 3 jutra budim s glavoboljom, grozno.
JaZmajac nisam gledala filmic, ali meni je to sve malo pretjerano. Svakako mislim da treba dojit ako se ikako moze, al brate mili sad da mi to bude jedini posao slijedece 2 godine mi ne pada napamet.
Citala sam brdo istrazivanja i svakako djeca profitiraju od dojenja, stovise ako majka jede raznovrsnu hranu neki specificni okusi (tipa mrkva, brokula) se prenose preko mlijeka i kasnije su djetetu prihvatljiviji pa cesto takva djeca i zdravije jedu. Ali ona prica da ako je djete na adaptiranoj prehrani da bude pretilo i bla bla su čiste gluposti.
Sortiraj odgovore
Najstariji