Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sheena
    07. Rujan 2016. 09:47

Jutro svima :))

Ivek super je sobica ;) 
    tala to za kile je normalno, meni su se isto takvi skokovi dogadali. U jednom danu 2kg gore pa dolje. Tako par dana i onda se ustabili na +1 od pocetne. A sad pred kraj su mi zbog vode nastajali skokovi. Doduse sad u bolnici sam primjetila da su mi prsti na rukama tanki opet, valjda jer tu hrane bas i ne sole. Mozda cak mogu i vjencani prsten opet staviti haha.. Bas me zanima kaj ce vaga doma reci..jer eto pustaju me doma :))

Znaci danas je bila vizita, rekli su da "apsolutno mogu ici doma" i da je to najbolje i za bebu i mene. :) Jedva cekam popit svoju kavu doma i popodne otici s mm na rucak 😊 cekam otpusno pismo sad.
    Bebacu se neda jos van pa nek mu bude :) 
    Moram pohvaliti sestre na sv.duhu, osim onog spotanja koje sam opisivala,druge su stvarno ili ok ili super, kako koja. A ima ih puno. Doduse to je na patologiji, na babinjacama nisam (jos) bila ;) 

Trudnicki tecaj - mi smo isli u 6.mj u dz blizu avenue malla, bilo je 2d, potvrde su se dijelile drugi dan, a prvi smo se samo zapisivali. Nije bilo narucivanja.

• luckyme
    07. Rujan 2016. 09:55

Crna191, i moja beba zna biti ponekad jaaako aktivna,sve mi bude cudno...a opet nekad je mirna,tu i tamo koji stidljivi pokret. O cemu to ovisi ne znam...
    Minnie25,pa gle ja sam dva puta primjetila,kad sam znala puno tekucine od jednom popiti, i onda su mi gacice bile mokre...ali nisam osjetila da mi je pobjeglo,ali s obzirom da su bile mokre,i puno tekucine i cesti odlazak na wc pretpostavila sam da je to...jer iscjedak nije sigurno,a ne bih rekla da je plodna voda....

Da,ta nesanica mi je koma, po danu umorna po noci ne mogu spavati,pa se nervozno okrecem,prekrecem po krevetu,na kraju dignem...jos kad me i komarci ispikaju...e onda je to dobitna kombinacija...
    Ali uvijek ima nesto cime su trudnice u opasnosti,sad od tih komaraca,ono jedno vrijeme od svinjske gripe pa savjetovali da se trudnice cijepe...uvijek nesto bude...

koala988
    07. Rujan 2016. 09:57

sheena baš mi je drago što te puštaju doma da malo dođeš sebi prije nego stigne bebica. Uživaj par dana (ali samo par) i onda nazad ;)

Sheena
    07. Rujan 2016. 10:00

koala hvala ti :)) i ja se slazem s ovim 'par' ;))
    minnie dogada se i meni.. a najgore mi je kad kihnem pa mi malo pobjegne :)

PALE
    07. Rujan 2016. 10:01

Jutro!
    37tt je tu 💕
    Mi jutros bili u Petrovoj,vadila krv za testove senzibilizacije,prošli put bilo sve ok,valjda će i sada.

Trbuh mi opet dosta narastao,Niko se manje miče,izgleda da nema mjesta baš,više osjetim migoljenje.

Minnie i ja pogledala taj video 😉

I ja imam odstupanja kg,prestala sam piti heferol na svoju ruku,sad imam redovnu probavu pa kg stoje.

Mene ovdje u Zg ne grizu komarci,valjda jer smo na 5. katu.

Jazmajac ja sam jučer navečer jela zobene sa bananom,smokvama i žličicom domaćeg meda  👍 Orahe ne volim.

Ljudi su čudni,meni sad svi dolaze,zato sam jučer poludjela i na njih i na muža jer sam nervozna,praktički za 10dana idem roditi i jučer sam ih sve otpilila na finjaka,ako dosad nisu dolazili sad mi ni ne trebaju.

PALE
    07. Rujan 2016. 10:05

Sheena super kaj ideš doma 👍

• Antartika
    07. Rujan 2016. 10:08

Jutro svima. Evo nas dvoje idemo na pregled, bas me zanima koliko smo se udebljali. 
    I mene nesanica pati. Ako se slucajno probudim usred noci ne mogu vise zaspati. Jutros sam opet budna od pola 5, a kasno sam legla. I jos je neka zenska u 6 h sjela na klupu (koja je ispod mog prozora) sa psom i pricala mu.

Hubica01
    07. Rujan 2016. 10:11

Jutro trudnice i mamice! 

Evo danas i sunca ali ovdje u Zg baš jako puše..

Crna, baš mi je žao kaj se nisi naspavala i kaj te bebač tako bockao.. i moja se okretala sve u 16, nisam imala neku prospavanu noć...sto puta sam se probudila, i išla na wc, i onda mm ode na posao u pola 6.. mahh probaj popodne odmoriti.

Minnie, meni još ne bježi ali kad me uhvati da moram piškit, moram odmah ili mislim da će mi sve pobjeći u gaće ... hvala ti na info o dojenju :) 

Koala, moji svi žive dalje od mene, u drugom gradu, pa se nadam da mi neće nepozvani dolazit, reći ću im unaprijed da ne smetaju prvih mjesec dana :)  pa ni ja nisam nikome tako rano išla u babinje, pa valjda postoji neki bonton.. mahh ljudi su čudni -.- 

Ivcy, jesi ti danas na pregledu kod našeg ginića?

Hubica01
    07. Rujan 2016. 10:24

Sheena, super kaj ideš doma ali ćeš brzo natrag ;)))

crocandy
    07. Rujan 2016. 10:37

I ja se zadnjih par dana probudim u sred noći pa dva tri sata ne mogu spavati...

Dogodi mi se da kad zauzmem neki polozaj koji bebi ocito ne odgovara, iznutra se sve pocne tresti, kao potres. Nista me nije brinulo do sad osim toga, a to mi se i prije dogadalo. Kao da pneumatskim cekicem udara, javlja da promijenim poziciju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.