Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    06. Rujan 2016. 17:15

Hvala cure, kak sam gledala kad ste vi slagale mislila sam moje ce biti zbrda zdola. Nije s nama mali, imat ce kvazi svoju sobicu, kak nam je mali stan postojao je dio gdje je bila blagovaona zagradena pa smo mu mi to preuredili a stol preselili u boravak. Funkcionirat ce, jos mu moram zidic iznad kindaca urediti, neznam sta bi nemam blizu uticnicu pa lampicu ne mogu a za naljepnice nisam sigurna jer neznam kak je sa skidanjem. Planiramo za god-dvije seliti u kucu( u fazi potrage smo)a ovaj stan iznajmiti pa nebi htjela da podstanarima ostanu slatke naljepnice. Ako imate ideje za nesto drugo...

Cure velim vam ja nisam mjerilo, 90% sam dobila bodica, samo sam 10 kupila jer nisam mogla odoljeti.
    Imate dovoljno ja necu stic valjda i iskoristit sve .

Crna191
    06. Rujan 2016. 17:34

Tala gdje trebam prijavit mail? Nisam jos naručivala s njihove stranice..našla jos i bodice 2 kom samo cu uzet 68 veličinu..al kad idem na košaricu mi piše dostava 3,99€..

PALE
    06. Rujan 2016. 17:43

Ivek,slatka sobica 👍

I kod mene počeli hormoni djelovati 1.put ,stalno mi se plače i uspjela sam se posvađati sa mamom i mužem i danas stalno jedem neke gluposti,pojela sam 3 frutabele koje kao nosim u bolnicu i prije toga 2 reda čokolade 😁 Bit će bolje sutra. Otišla van da se malo maknem iz stana i svi susjedi koliko još... Baš mi svi idu na živce,nemaju pametnijeg posla.
    I u zadnje vrijeme nam se stalno netko najavljuje i dolazi i to ljudi koji nikad ne dolaze,to ću im vratiti kad oni budu imali 10dana do poroda.

Zanemarite,napisala sam to sam da mi bude lakše,grrr

tala
    06. Rujan 2016. 17:47

crna, http://www2.hm.com/en_eur/customer-service/newsletter.html 

pale, samo se ti ispusi, bit ce ti lakse. ne mozete ne primiti takve goste?...uh...

cure, događa li se ikome da im vaga skace po kilu ili tako nesto? je li to ta voda ili sto? nevjerojatno mi je da se u jednom danu tako stanje promijeni.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    06. Rujan 2016. 18:09

Maya, baš mi je drago kaj je sve super..i odlično mi je šta ima bebač svoju sobu :)  odmah mi je lakše kad vidim takve postove novopečenih mamica :)  

Ivek, preeeesuper ti je sveee i imaš baš puno robice ajme ja sam isto siromah, moram u hm haha po još.. ni posteljinu još nemam.. nemam pojma di da dekicu kupim, od kakvog materijala? od 100%pamuka ili? u malom anđelu imaju 4 u 1 posteljinu sa jastukom i sa poplonom pa mislim da ću to kupiti ...

Pale i ja sam danas popodne plakala... sestra me nešto prozvala, i malo je povisila ton i ja sam plakala ko kišna godina... :((  suosjećam :( i meni svi idu na živce -.-

Ja sam vidjela skroz male robice u c&a u City West, ispod 50-og broja... ajme kaj je to maleno jako .. :)   

Tala, kile ujutro i kile popodne stalno mi variraju...

Saky84
    06. Rujan 2016. 18:22

ivek sobica je super...i ljepu zalihicu robice imas..ja se isto stalno pitam imam li dovoljno al lako cemo kupit kad malac dode i budemo znali tocne mjere 
    Tala ja sam tako sa kilama sad pred kraj, i da to je vjerovatno voda. Moj savjet ti je da izbacis slano ako jedes tj sol cjelu pa vidi dali ce padati...ja sam tako po preporuci gin izbacila slano i sve na leso i smanjile se te "kile" i zaustavila se kupit voda
    PALE tocno znam kako ti je...i ja sam cjela nervozna...a da ne kazem do ducana i u ducanu koliko pitanja kad ce, koliko, pa velik stomak, pa jel ih dvoje...majke mi vise ne mogu pa idem u ducan ujutro u 7 samo da to preskocim koliko toliko.  A o posjetama, pozivima na mob i porukama da ne govorim. I jos su mi se poceli najvaljivat u stilu ajme cim rodis eto nas vidjeti djete, pa kad dodete kuci eto nas...mislim kako u fino reci da u rodiliste zelim samo svoga muza da mi dolazi, i da kuci prvih 15 dana ne zelim isto tako nikoga osim muza, i najuze mama tata da dode...vec vidim ono upadanje u sobu dok dojim, mislim da cu svih pobacat vani pa nek misle da sam luda..bas nemaju  obzira...i sad idem kupit sladoled maxi da me malo primiri 
    Koala di ides na ctg u st ili?

koala988
    06. Rujan 2016. 18:26

saky ja idem na preglede kod Sparca privatno tako da i kod njega radim ctg, cak i nakon termina plodnu vodu i ctg i preglede osim vikendom tako da mi je to ok jer budem stvarno za pola sata gotova a i značit će mi ako pređem termin da ne čekam po bolnici za ctg i plodnu vodu.
    Ovaj tjedan su tečaji u Splitu, ja idem samo sutra i preksutra jer su mi to dva najvažnija predavanja pa ako si tamo dođi poslušat, neka te puste. u 13.00 sati su u sali kraj rodilišta.

Sunnyday
    06. Rujan 2016. 18:33

Frabeee nema te danas ?
    Ivek super ti je sve.
    Pale i ja sam sad plakala, cerkica me nije poslusala pa sam je grdila, a onda sam plakala jer je volim najvise na svijetu i ne volim da je grdim 
    Tala moguce je i da je voda, ali ako si se vagala jutros npr prije dorucka i maloprije onda ti je to ok, ujutru ce opet biti manje.

Saky84
    06. Rujan 2016. 18:48

Koala ja sam ujutro na plodnoj na kbc pa sam mislila da si tamo na ctg ...a na tecaj tj predavanje tesko da ocu jer ako mi bude kao u ponediljak necu imat volje niti za kavu sa muzem nakon...i super da si priv jer ovo cekanje i ponasanje stvarno ubije. Bar je mene zadnji put. Sutra opet cekanje 2-3 sata na plodnu pa jos ko zna koliko ako me stave i na ctg...molim malenog cjeli dan da krene veceras al on samo veselo skakuce kao da govori mama necu ljepo mi je..

Sunnyday
    06. Rujan 2016. 19:06

Tala znam da ti stalno narucujes online, mozes li i meni pomoci? Ja sam sinoc primjetila to u h&m-u da se dobije popust kada se prijavis, i sad kad odem na njihovu stranicu da narucim ne uracunava mi taj popust i besplatnu postarinu. Jel znas mozda sta trebam uradiri?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.