Hvala Tala i Pale na infu za omekšivač :) Išla sam danas u konzum pa sam pokupila katalog u kojem je 20% popusta i idem po chicco uloške odmah.. :)
Sanjac, ja sam nekako umorna u popodnevnim satima, čak i ujutro nakon kaj popim kavu haha strašno... nikako se pokrenuti ujutro.. a odspavam cijelu noć...
Sanjac hvala..mislila sam da jos nesto treba od papira..a da,i meni fali željeza..
Pozz cure!
Ja sam dns bila u klc na testovima senzibilizacije, nadam se negativnom nalazu.
Croatina, hubica i ja smo spominjale dane piva. Bas su uzas ove god.
Meni je danas dan bas tezak, obula sam tenisice one tijesne, noge natecene katastrofa. Hodam kao pingvin, a znanstvena fantastika dohvatit nesto ako mi ispadne
Pale i meni je govorila da je veci i tako u knjizici i pise, ali ovog puta odgovara tt. Koliko je imao u 31tt, ili kad si vec bila na pregledu? mi smo imali 1500g
Sony2244 ako je prisutan, bolje da su ga pronasli na vrijeme. Znam da se moze zakomplicirati zdravlje i mame i bebe ako se za to ne zna.
JaZmajac isprintaj si mail koji si dobila od njih i odnesi na kasu. Tamo ce ti dati knjizicu s kuponima.
Hubica01 bome, od samog pocetka mi kompliciraju u tom BabyCentru da mislim da vise nista vece necu kupiti tamo dok postojim.
Silan je savrsen. Meni osobno najdrazi je zlatni. Roba mi od njega mirise savrseno.
Sheena da jedan, nek dobiju dva jecmenca svaka
Cekamo skupa s tobom pregled. Vjerujem da ce sve proci u najboljem redu.
Ivek2207 meni se pocelo to isto desavati. Ima noci di ko ovca blejim u zid jer ne mogu spavati, ali umorna sam konstantno. Cak i kad lijepo odspavam nocu, kroz popodne mi se obavezno dogodi da legnem na sat dva.
Ta knjizica od Mullera ti vrijedi do 31.12. - produzili su rok trajanja kuponima pa ih mozes slobodno koristiti.
Frabe, ja se dok bebac dobro napreduje i raste ne bi previse zabrinjavala oko kilaze. A sto se tice puta, meni isto svi stalno kvocaju- al ja svejedno idem u petak za Zg. Mislim da je najbitnije kako se ti sama osjecas i po tom instinktu se vodi.
Croatina bitno da si bolje. Ja mislim tocno mjesec dana pred porod posjetiti frizerku da ne moram kasnije brinuti o tome. Iako, vec sad vidim da su mi malo vrhovi ispucali, ali zbilja nemam volje ici.
Pa mislin da cu otic,zavalit se po ure i otic. Mislin teze mi je bilo dva sata u bolnici lezat nepomicno na ledja s ctg-om nego sta cu po ure u autu se nekako podbocit.
A kili me malo zbune jer se i od lezanja i svega skupa bas osjetin iscrpljeno.Al isto me hrabri da muskarac raste a ja cu ocito imat malo duzi oporavak od svega i svo zlo u tome! (Ne znan ko ce tiskat umisto mene a bome ni trudove prodisat). 😂
Hubica a valjda je to normalno pred kraj, bas sam skuzila da mi se nis neda, da mogu samo bi spavala heheh
Crna i ja sam mislila da treba vise papira, na kraju sam to sve brzo obavila 😊
Čitam jesenske bebe 2015. Ajme bolje da nisam išla čitat...imam osjećaj da neću znat kako primit dijete na ruke pravilno, da neću znat kak ću s njim kad budemo išli van..kada ću moć s njim van prvi puta..ajme majko moja..
Inače..frendica mi je trudna..veselila bi se i sve to, ali kad znam da je to isforsirano da ne bude zadnji..to je prijatelj iz djetinjstva od mm..međutim uvijek je nekako iskakao i bio po strani..kako su rasli tako su se razdvojili..tj on vise nije izlazio s mm i ekipom van..i sad nakon dosta godina se sjetio da bi se družio..ja sam ga tada upoznala i odmah vidim da je neki mućak..no dobro..dečko je samo naporan i dobro..da skratim priču, oni su sa sela..gdje je još uvijek pojedincima bitno kaj će selo rec..od njih 4 već se dvoje ozenilo i čekaju ili imaju djecu, treći je u dugoj vezi i mogao bi uskoro, a ovaj jadnik da ne ostane valjda zadnji u selu si je našao neku xy stariju rastavljenu žensku, otišao od doma k njoj..kad smo mm i ja objavili da čekamo bebu i da ćemo se vjenčat, cirkus je počeo..najednom oni zaruceni, rade na bebi, a za biber nemaju 😱
No dobro..nek im je sa srećom..imam osjećaj kao da im mi krojimo sudbinu..
Nemrem spat..idem jest paštetu 😂😂
Dobro jutro
Cure kako ste danas?
Croatina, mućak?? Hahaha baš si me nasmijala, to još nisam čula 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji