Chippica ja sam prvo rodila prirodno, a sad je u Osijeku dostupan epidutal pa sam se odlucila ovog puta uzeti je. Zanima me kako se sad osjecas? Jel imas glavobolju, mucninu,jel sad osjecas neku nuspojavu? Kad budes imala vremena molim te da mi napises.
ja ću roditi u od 20. - 27. 12. i jakooo sam sretna:-) i nosim dečka.
12 mjesec
Chippica čestitam ti na malenoj miški 😍😍😍
Franja jesi li nova na forumu? Svakako čestitke i tebi na dečku. 😄
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Majstori su mi lupali na vrata pa nisam dovrsila cijeli post 😊
Tatjana bas lijepo da ste stigli kucici i da se javljas! Nastavi koliko god mozes - a isto komentar ide Mimici isto ❤
I meni je super bilo koja info oko poroda - nikad ne znas sto nas ceka jel tako? Pa je lijepo znati sve i o vag i epi i epiduralnoj i svemu
Frabe ufff pa di te to sad jos ulovi sirota. Bice od nekretanja imunitet pao.
Eto nad dvije danas u punom pogonu od pola 8. Guk radim i bodem se. A jedva nekako stignem sve jer mi majstori i dostave samo dolaze jedno za drugime. Nadam se da to nece utjecati na rezultate jer trcim okolo ko luda. Ali ajd bar nema stresa pa nisam ljuta, inace stres moze utjecati na razinu secera. A sanitarija mi stigla pa sam i sretna, jedva cekam da dragi dodje doma da otvorimo sve. No sad sam sjela na pola h i pijem kavu (odn dovrsavam poluhladnu) i idem rucak kuhati - pileca juhica domaca i ladjice od tikvica. Sta vi curke planirate danas?
Jutro cure 😊
Sheena ja sam mijenjala prezime i jos mi je na zdravstvenoj staro. A nisam dobils nikakvu potvrdu od hzzo-a, u firmi su mi rekli da vise ne salju te potvrde ?? Ja sa za svaki slucaj mislila uzet kopiju vjencanog lista, al mislim da cu se morat zaletiti do hzzo-a da provjerim sve to.
Sto se carskog tice, muz u tom slucaju nemre biti s tobom.
Chippica cestitam ti, zelim ti brz oporavak i da se sto prije pocnes maziti sa svojom curkom 💕
Mislim da je za promjenu prezimena na zdravstvenoj potrebna kopija osobne i vjenčanog lista ako se dobro sjećam. A novu zdravstvenu ti pošalju u firmu za jedno mj. dana ili odeš sam provjeriti jel gotova. Onda ne moraš kod doktora mijenjati podatke jer ti se automatski sve izmjeni.
chippice, cestitam na djevojcici!!!! da nam bude zdrava, sretna i uspjesna!!!!
franja, ti spadas pod zimske bebe. curke imaju svoju temu. mi smo vecinom pred kraj ovdje : )))
usli i mi u 33.i tjedan!
jazmajac, jesi ti jucer napisala da vjezbas? vjezbe za trudnice ili ?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bok cure, jao lijepe vijesti pročitam danas tu.
Tatjana super da ste došli doma, sve po školski nakon 3 dana.Sad opušteno sa svojim dječačićem uživaj.
Chippica došla je i tebi tvoja curica,baš lijepo,želim ti da što prije se oporaviš da nesmetano uživaš sa bebicom.
ja jedva čekam da se porodim i da krene i ta druga etapa našeg života,dosta mi je čekanja.
Kad vas tak čitam kak po redu rađate sva se raznježim,pa ispitujem svog maloga kad će i on meni doći,hoće li mi uraniti,samo da već jednom bude tu.
Ja inače nisam neka ženska od hormona,ni pms ne osjetim takoreći,osim šta čistim luđački,ali nisam baš glasna,al ovo zadnjih dana ljudi moji,samo bi se plakala na sve živo.
Kuhala varivo jučer za ručak,i pripremim i faširance uz to i muž nije htio,kaže samo ću varivo danas bez mesa,meni suze ko da je netko umro,ali i ja se čudila zašto idu,pa nije smak svijeta i tako u krug iz dana u dan.
Ni cijelu trudnoću me ni 1% toliko nije pralo kao zadnjih tjedan dana.
Vidim da je i nekima tako,nisam barem jedina, valjda tih zadnjih mjesec-dva nam tijelo poludi.
Sanjac ne moraš ic u HZZO..meni je bila takva situacija pa sam ih zvala na info telefon i sve smo riješili preko maila..moze ti on taj papir i ovako Poslat na mail,ti ili m ga samo isprintajte..reci da si trudnica i da ti treba za Dr i bolnicu..
Chippica čestitam na curki..NEK je sve dobro proslo i sad uživajte..
Hubica ja sam u tvojim tjednima isto bila bez apetita..dogodilo bi mi se da pojedem ujutro i tek navecer nesto..a slatko me uopće ne privlači osim sladoleda..cijelu trudnoću..zato sad mogu tamanit sta GOD..samo da mi je jest..al to sve završi da nesto malo uzmem i nemogu vise kolko malac stišće..i najvise imam zelju za voćem,njega bi mogla po 2kg dnevno pojest..
Sortiraj odgovore
Najstariji