Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    31. Kolovoz 2016. 12:50

ne mozes. samo jednom ide 15% na cijelu kupnju. ostalo mozes kombinirati. tj. popust na proizvod+15% na kupnju.

meni je akcija super i ima puno vise proizvoda u ducanu i to ono sto svakodnevno koristim, od wc papira, ariel kapsula, silan omeksivaca soft&oils, pa johnsons ulje i kupke...i jos biobaza kremice s lavandom i bergamotom su mi odlicne za ruke zimi, pa sam i toga nakupovala....

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Diddy
    31. Kolovoz 2016. 13:13

Evo da se i mi javimo, uspjeli smo se ovu noć naspavati. Jučer je stvarno bio loš dan, kontrakcije me izluđuju 😔

Ovaj ticker, gdje da ga zalijepim tu na forumu? Otišla sam u svoj profil i ne znam kud dalje...ili baš moram biti na kompu?

I meni su malo kile stale, hb, jer sam već na +14, nadam se da će ostati tako.

Na duhu u TA za visokorizičnu nije bilo gužve, ja idem ponedjeljkom kod dr. Bekavac, bila sam naručena u 10, a u 10.30 sam već bila van bolnice.

Puno ste pisale, ne znam više koje su sve teme trenutno aktualne 😝

Jučer sam otišla po doznake i tak malo razgovaram sa sestrom od mog gin, i kažem joj da bi bila sretna kad bi dečki ostali u bazenu do 37tt, a ona prasne u smjeh i kaže mi da nema šanse, max 35 ili u najboljem slučaju do 36 tt...baš me lijepo "utješila"...joj rano mi je to 😳

Ne znam s kim sam pričala o trudničkom tečaju, ali ni za dz Vrapče nije se potrebno prijaviti, samo se dođe kad je termin.

ivek2207
    31. Kolovoz 2016. 13:14

ma i mislila sam si da ne ide al reko moooožda se provučem. nema veze ionako imam sve te silne kupone,nije da nisam niš uštedila.

ja sam isto opelješila dm s tim 1+1,od paste,blazinica,uzela sam i one regeneratore,da imam zalihu,tko zna kad ću ići u iduću kupnju,i wc papira,da mm nemora sam ići ako ću ja biti u bolnici, detrdženta..ionak to redovno kupujem pa mi sad dobro došlo.

samo ne mogu doći do one knjižice s kuponima u mulleru,imala sam onu kaj je vrijedila do 30.06. a poslije ništa. ma cilj mi je bio onaj njihov grudnjak za dojenje al sam vidla u katalogu da je od sutra snižen 20 kn, tak da nije 70 nego 53 pa ću dva ugrabiti, još mi to fali.
    kupila sam još u hmu davno jedan al mi taj premali isto već dugo tako da moram nešto uzeti.

koala988
    31. Kolovoz 2016. 13:28

ivek super da si rekla ovo za grudnjak u Mullera, morala bi i ja sutra kupiti još jedan. 
    Ja imam samo jednu spavačicu na gumbiće i jednu piđamu na gumbiće, mislim se sutra kupiti još jednu spavaćicu, ali ne znam di. Spominjale su neke cure H&M, bi li mogla tamo naći?! U Splitu, ne Zagrebu?

• Julia
    31. Kolovoz 2016. 13:39

Curke,
    Nadam se da ste sve dobro. Nisam se vec dugo javila i malo sam tu i tamo pratila kaj ste pisale.
    Nama je termin za nekih tjedan dana. Sutra idem ponovno na kontrolu u bolnicu. Po novom na SD ctg rade tek od 39.tjedna...ne kuzim zasto..
    Ja se osjecam kao da nemam skoro nikakve "simptome". Cini mi se da su mi kontrakcije bile jace prije nego
    sad. Sad me zna stezat ujutro malo i ak dugo stojim. 
    Jedino mi se apetit otvorio
    Ima li neka slicnih iskustava od prije ili je sad pred porod..? :)

ivek2207
    31. Kolovoz 2016. 13:40

, znam da ima city centar i kod vas pa možda u c&a,tamo sam ja jednu svoju ugrabila spavačicu,drugu sam na placu kupila a treću sam dobila.

evo stavim katalog od nkd-a ako ima taj dučan dolje i na prvoj str unutra ima dobra spavačica sa gumbićima i piđama pored, samo vidim da imaš još 19 dana do termina pa pretpostavljam da ti možda nije za čekati jer ovaj katalog vrijedi tek od 08.09. pa ti možda neće biti od koristi,al evo  nek se nađe. možda mana ima isto.

https://katalozi.net/nkd-katalog/nkd-katalog-od-8-9

Hubica01
    31. Kolovoz 2016. 13:43

Ivek, hvala za info za chicco uloške, mislim da jedina tu još nisam ih kupila haha  ja sam si u hm-u kupila grudnjak za dojenje, naravno broj veći i košarica veća :) 

i ja bum u dm po stvari 1+1 :)  reci mi Tala, jel dobar taj silan soft&oil? nisam ga još probala.. a ja još imam poklon za rođ od dm-a 150kn pa ću iskoristiti :)

• Antartika
    31. Kolovoz 2016. 13:44

E sto se tice spavacica ja sam trazila u Mani i nisu imali. I slucajno sam bila u esprit outletu i tami nađem spavacicu za 40 kn na gumbice.

Sunnyday
    31. Kolovoz 2016. 13:49

Cao, ja sam bolje danas,ne boli me vise zub 

Sony nekidan sam bas tu na forumu pisala kako te nema dugo 
    Frabe ja stojim sa kilazom jedno 2 meseca, do tada su kile isle gore kao lude a sad se smirilo,ja bi bila sretna da sam kao ti dobila samo 2kg, al nisam ja te srece.

PALE
    31. Kolovoz 2016. 13:57

Baš ste se raspisale,nikako vas pročitati.😊
    Meni jučer i danas loši dani,loše sam spavala,čudni tj ružni snovi,glavobolje i tako...

Na pregledu u Petrovoj čekala pregled pa potom UTZ od 8.15-12h,grrr 😓 tako da sam loše volje.

Biti ću hospitalizirana 19.09,u 7.30h,o carskom ništ ne znam,pitala sam za streptokok rekao mi da to sve kad dođem u bolnicu,dotad nemam pregleda.Moje lažne kontrakcije me otvaraju,piše mi u nalazu cerviks je skraćen,za prst prohodan do ovoja i gl.(valjda glavice) tako da možda i ne izdržimo do 19.
    Tala i Frabe koliko ste vi otvorene,što to znači,ima kakve šanse da izdržimo taj 19.?
    Niko lijepo napreduje,sve mjere ok,imamo 2700g.

U mulleru ima dosta popusta,možda i ja kupim jedan taj grudnjak,imam ove iz hm.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.