pale meni je termin 19. samo ko zna kad će se moja bebica odlučit na izlazak. nema još nikakvih naznaka da bi mogla skoro. meni ti je skraćen cerviks već tri miseca tako da bez brige.
Hubica ,Pale hvala vam 😄😄 , neznam zašto sad ni sticker neće, uglavnom 32+1 sam danas, 25.10 termin ostaje..
Sunnyday ti si me mislima pozvala da se odvažim po trećii put vratit se. Hahaha
Sad neznam ko je napisao da je NORMALNO da pobjegne (nakon poroda) nije!! Ne da nije, ( stvar je isključivo osobna) ali takodjer znači da su debelo zakasnile sa Kegelovim vježbama. Najvažnije je odma nakon poroda počet ih raditi, ako želimo da nam dole ostane tj,vrati se više moguće u prvobitno stanje. Ovde se više pažnje posvećuje tjednima nakon poroda, tj.zenama . I sama sam bila ono 'daj šta pričaju, sad ću ja radit Kegelove vježbe 3.dan po dolasku kuci' ali ima tu velike istine. A nakon par tjedana je kasno.. Znam neke priče i žene pa zato govorim. I naravno , i sada ih je dobro radit da ojačamo mišiće pred sam porod.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Pale Ma izdržat ćete vas dvoje do termina :) jedva čekam iskustva tvoja..makar ne znam koliko mi je pametno to cut par dana prije hahaha..ajme kako se to opasno približilo, jel vidiš? :D
Sheena kako si ti?
Koala možda isti dan rodimo 😉
Croatina,javim dojmove u svakom slučaju,nadam se spinalnoj da mogh vidjeti bebu nakon poroda.Dobro da mi je gotovo sve pripremljeno jer sam sad već lagano nervozna i mislim da ne bih bila u stanju to sve kupovati i pripremati...
hubica, meni je taj omeksivac odlican. trenutno sam na ljubicastom. zuti smo isprobali isto, a rozi ceka svoje dane u kupaonici : ))))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ne odgovoriste vi meni;dal da se odvazim vozit po ure autom s obzirom na otvorenost? Malo bi se makla koji dan..
Ma idi frabe..ako ti ne voziš..mislim da možeš..ja sam si u autu skroz spustila naslon zbog oticanja nogu (pa je muž drugo jutro povezao kolegicu s posla, veli da je pala ahahahahahahah umrla sam od smijeha..mogu mislit kak je to izgledalo), da nisam skvrcena stalno..tak i ti...spusti, opusti i uzivaj :)
E..malo sam vrtila postove od ranije..crna ti si pričala nešto za svoju najbolju frendicu..jeste stupile u kontakt opet?
Frabe e da ja zaboravila da si pitala, ma ja se ne bi usudila, da neko drugi vozi onda ok.
Pale nas dve smo samo par dana razlike u terminima a tvoj Niko je puno veci. Moj Luka ima 2300 gr. Ti ako rodis 19.09 on ce imati preko 3kg sigurno.
Croatina mislim da znam na sto misliš al nisam ja pisala..ne mogu se sjetit vise tko je pisao..
Frabe teško je savjetovat bilo sto s obzirom da moraš mirovat..ako nije neki drndav put ja bi otišla..meni je privatnica rekla da moram mirovat pa ja na svoju ruku nisam bas mirovala pretjerano i evo me vec mjesec i pol sasvim normalno sve..
Sortiraj odgovore
Najstariji