Jutrić svima!!
Joj Ivcy, teško je sa starijim ljudima, stalno nešto zanovijetaju i ništa im nije po volji.. ja kad odem svojima na par dana, već drugi dan mi je dosta haha
Tatjana, super kaj si dobro, lijepo se mazite i uživajte :)
Frabe, čaj,limun i liječi se.. jesi otišla na izletić?
Nama se opet nešto zakompliciralo sa stanom, neka greška nastala u ugovoru od strane banke, bila sam začudo skroz mirna, a onda sam se skoro rasplakala .. zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano -.- nadam se ipak danas to riješiti ...
Nešto u zadnje vrijeme nemam teka, ne znam zašto, navečer me opet muči žgaravica...Kako vi stojite sa hranom?
Jutro.
E Hubice i meni je tako od proslog tjedna, nemam apetita, rucala sam u 12 i navecer u pola 8 skuzim koliko je sati da nisam nista jela.
Za zgaravicu sam kupila Donat Mg i pojedem par ljesnjaka (jer mi bude muka od badema) i zgaravica mi se za sada smiri.
Jutro cure, hvala vam svima na podrsci 😊😊
Pale ja sam ti na sv.duhu. ja sam rekla da je ok uzeti sitnis za aparat i vec sam se uvjerila da sam bila u pravu :) tak da kak Tina kaze, nemojte cijeli novcanik nosit, nego samo zdravstvenu, osobnu i sitnis. Btw ako je netko mijenjao prezime u zadnje vrijeme a na zdravstvenoj jos ima staro prezime jer jos ceka novu, nek obavezno uzme i potvrdu od hzzo jer znaju radit probleme (jucer su jednoj curi koja je za 1h isla na carski, ne znam kak je rijeseno).
Pale, ja sam ti ova 2d bila dio u pidjami, dio u trenirci i kratkoj majici. Ne znam dal se smije van, al ja sam jucer u vrijeme posjeta otisla kratko prek ceste popit kavu s frendicom 😊 fali mi normalna kava :) nitko nista nije rekao.
Posto mi je naglo doslo ovo zaprimanje, ja sam u torbu za nakon poroda samo dodala sitnice iz torbice za porod i jos dodala za ove dane trenirku, tajice, 2 kratke majice, knjigu da imam kaj radit sad, normalne gace i tak nesto za prije poroda i sestra me pitala dal u torbi imam kamenje 😆 al kad mi je zbunjujuce bilo, ne znas na kolko ides, nije mi se dalo onakvoj u šoku razdvajati torbu za prije poroda i torbu za nakon itd pa sam samo sve strpala u jednu i sad je sve sa mnom. Vidim da i druge cure imaju torbe velicine moje pa oke 😆 ono kaj mi najvise fali i kaj svima govorim da mi donose je obicna voda.
Kaj se tice mog stanja, jutros su mi rekli da mi danas rade uzv, jej :)) tak da bi danas trebala znati vise ;)
Antartika, da stvarno Donat Mg moram kupiti, pila sam običnu mineralnu ovih dana pa mi ni ona ne paše... čak nemam ni neku želju za slatkim, pizzom ili sl. mora da će mi je dijete voljeti zdravu prehranu haha :))) daj bože :)
E da, imam ja jedno pitanje, nisam se bas informirala o carskom pa ako mi zakljuce da moram na carski, zanima me kakva je procedura s prisustvom muza na carskom? Jel moguce to uopce?
Hahahahahah Hubice onda ce biti ko moje. Ja cijelu trudnocu nemam zelju za necim slatkim. Jucer po prvi puta sam se pozelila krempite i otisla sam si kupit.
A inace si cijedim sokove od voca i povrca pa kad to popijem odmah mi beba postane aktivna, nikakvi slatkisi nisu potrebni da ga malo prodrmam. Sigurno misli sta ova pije.
hahah Antartika, ja sam pak i imala želju za slatkim ali djetetu se nikako to nije sviđalo..više voli kada pojedem voće neko i onda se samo počne okretati po buši ono kao jupiiii voćeee hahaha sad je ta želja otišla u vjetar a prije trudnoće slatko je bilo moja strast...
Cure drage, danas u 7:20 na svijet je dosla nasa curica Zoe.
Teska 3380 g i dugacka 49 cm.
zaprimili me sinoc oko 21 h, plodna voda je oticala lagano cijeli dan, kao vodeni iscjedak svako toliko, na kraju sa sukrvicom.
Trudici su poceli oko 18 h na 10 min, ali blagi.
Tako da je bila malo specificna situacija. Nisu znali od kad voditi pucanje vodenjaka pa sam u 5 ujutro primila antibiotik.
Drage moje zene kraljice koje ste uspjele bez analgetika, za mene je bilo strasno izdrzati trudove tako da sam na kraju prakticki preklinjala za epiduralnu. Uz to sam dobila drip, a prije toga jos nest za otvaranje sto ne znam kako se zvalo.
Dosla sam 3 prsta otvorena, a daljnje otvaranje je islo jako sporo.
Malo su me zarezali, imam 4 sava i rekli su da sam imala jako cvrstu medjicu pa da su morali.
Samo tiskanje i izgon nije nista u usporedbi s ranijim trudovima, ali svakoj od nas je prag boli drugaciji pa ne brinite.
Jos uvijek ne kontroliram noge zbog epi, ali eto nadam se da cu se uskoro moci ustati. Pod temperaturom sam i jos mi nisu ribicu donijeli u sobu.
Sve zenskice oko mene u radjaoni su bile predrage, moj muz takodjer.
Pitajte ako vas jos sta zanima, saljemo vam nas dvije puse i samo hrabro!! :-*
Nisan jos otisla i ovako slinava san jutros oplakala po ure! Ne znan ni ocu ic,jer san brate stvarno vise krepana.E ne spavan,zeludac se javi svako malo,prehladila se pa se preznojin u sekundi.. pitan muza svaki dan koga li je ozenia.. 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji