Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    31. Kolovoz 2016. 17:29

Croatina I ja se sjecam da je neko pisao o tome ali ne znam ko.

Frabe
    31. Kolovoz 2016. 17:31

Ma ne bi ja vozila. Muz bi vozia.

koala988
    31. Kolovoz 2016. 17:45

frabe ne znam šta bi ti pametno rekla, ja još vozim, iako mi je rečeno mirovanje prije 3 tjedna, ali ja sam sada već u punom terminu. Mama mi uvik kaže: ne drndaj se puno u autu, ali meni ne smeta. Ako se dobro osjećaš, odi malo, bolje će ti bit nego doma.

croatina
    31. Kolovoz 2016. 18:18

Ahahahah crna pa ja tebe uvijek krivo prozovem ahahah...fakat ne znam tko je pisao onda hahah..
    E pale i ostale cure sa carskim..dobila sam info od frendice da si kupim steznik za u rodilište..kak trbuh visi i klati se na sve strane tako ranu rasteže i da je njoj taj steznik puno pomogao..a ranu ionako kad zasiju zatvore tuferima i cime god već i do izlaska ni ne diraju ni ne gledaju...

sanjac
    31. Kolovoz 2016. 18:25

Hej cure 😊

Mene nije bilo 2 dana, trebala sam sve procitat kaj ste pisale da sam donekle u toku 😊

Ja sam ovaj tjedan pokupila nalaz u petrovoj 3, negativan je tako da sam mirna sto se togs tice. 😊
    Danas sam zatvorila komplikacije i otvorila porodiljni, predala sve papire koje sam trebala i sad sam mirna sljedecih 6 mjeseci.
    Jucer sam krenula usisavat i usisavac mi je riknuo.. nisam uspjela ni pol tepiha usisat. Sad imam jos jednu stvar na popisu za kupiti.
    Jos imam jednu hrpicu robice za popeglat i gotovo je. 😊
    U zadnje vrijeme sam uzasno pospana, spavam lijepo cijelu noc. Ujutro se cak i odmorno osijecam, i nakon 2 sata mi se pocne uzasno spavat i to onda traje cijeli dan. 😕

Sunnyday i Frabe nadam se da su zubeki bolje 😊

Sheena drzi se, jos malo i budes se druzila sa svojom bebicom 😊

Ivek simpa su bodici 😊

PALE
    31. Kolovoz 2016. 18:44

Croatina znam i ja za to,ne sjećam se tko je to pričao za frendicu.Ja sam za steznik čula da se ne kupuje,da idući dan kad staneš na noge pitaš sestru,valjda i fizioterapeut svrati pa ti kaže za steznik da li treba i koji kupiti,ja ću tamo pitati kad dođem k sebi pa mi muž donese i kupi.
    Sunny od početka je malo veći za tjedan 😉 uredno dobiva 200g tjedno,a rekli su mi da bebe zadnji mj dobivaju oko 250g tjedno tako da bi trebao biti pristojne kilaže.
    Hubica i mi imamo soft oil,žuti,super je 👍
    Frabe kad sam bila na strogom mirovanju doktorica mi rekla da radim kako se osjećam i sve laganini,prije svega lagane i kratke šetnje,manje sjedenja,nisam stalno ležala i evo guram,ako te sve boli nemoj ići,ako si manje- više ok odi,ipak najbolje sama znaš.Mislim da bi ti dobro došlo malo se maknuti iz kuće.

Frabe
    31. Kolovoz 2016. 18:51

Pa otkad san ono bila na hitnu prije koji dan vise se po kuci razgiban,cisto prosetan,maknen pjate u sudoper,dici izvadin marendu.. i manje me pritisak doli smeta.Bila san i u mojih,muz me odvea kad je isa radit a skupia me na povratku pa san u njih lezala al eto nisan bila doma (to je voznja par minuti). A ovo racunan spustit suvozacevo nekako i na bok se namistit a cesta je ok,gradska,nista posebno i tamo opet ili na kauc ili lezaljku na terasu pa bit malo u drustvu,zagradelat i prominit okolinu.

Frabe
    31. Kolovoz 2016. 18:52

Sanjac super,ne osjetin ga vise! 😆

Crna191
    31. Kolovoz 2016. 18:58

Sanjac ja se identično kao ti osjećam..bit ce da je to do 34tt..daj mi samo ukratko koji sve papiri trebaju jer i mene to čeka sad..vec sam trebala to rijesit al sam čekala da mi se gin vrati s go.. 

sanjac
    31. Kolovoz 2016. 19:24

Frabe super za zubek, uz sve ne treba ti jos i to 😉

Crna vidim mimsmo samo dan razlike 😊 moguce da taj umor dode pred kraj, mada meni fali zeljeza pa sam vjerovatno i zbog toga umornija.
    Moja je isto na god. al kak sam danas isla po doznake onda sam rekla zamjenskoj sestri da sam usla u 45 dana do poroda i da bi trebala zatvoriti komplikacije i otvoriti porodiljni. Dobila sam ovaj put 4 papira. 2 su doznake za 8. mjesec, a 2 su za otvoreni porodiljni koji traje sljedecih 6 mjeseci. Otisla sam u klovicevu (tamo pripadam) i predala sam i jedan i drugi, zena mi je dala 2 papira koja sam ispunila zbog porodiljnog i to je to. U firmu sam predala 2 dvije kopije doznaka i porodiljnog i to je to. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.