frabe ne znam šta bi ti pametno rekla, ja još vozim, iako mi je rečeno mirovanje prije 3 tjedna, ali ja sam sada već u punom terminu. Mama mi uvik kaže: ne drndaj se puno u autu, ali meni ne smeta. Ako se dobro osjećaš, odi malo, bolje će ti bit nego doma.
Ahahahah crna pa ja tebe uvijek krivo prozovem ahahah...fakat ne znam tko je pisao onda hahah..
E pale i ostale cure sa carskim..dobila sam info od frendice da si kupim steznik za u rodilište..kak trbuh visi i klati se na sve strane tako ranu rasteže i da je njoj taj steznik puno pomogao..a ranu ionako kad zasiju zatvore tuferima i cime god već i do izlaska ni ne diraju ni ne gledaju...
Hej cure 😊
Mene nije bilo 2 dana, trebala sam sve procitat kaj ste pisale da sam donekle u toku 😊
Ja sam ovaj tjedan pokupila nalaz u petrovoj 3, negativan je tako da sam mirna sto se togs tice. 😊
Danas sam zatvorila komplikacije i otvorila porodiljni, predala sve papire koje sam trebala i sad sam mirna sljedecih 6 mjeseci.
Jucer sam krenula usisavat i usisavac mi je riknuo.. nisam uspjela ni pol tepiha usisat. Sad imam jos jednu stvar na popisu za kupiti.
Jos imam jednu hrpicu robice za popeglat i gotovo je. 😊
U zadnje vrijeme sam uzasno pospana, spavam lijepo cijelu noc. Ujutro se cak i odmorno osijecam, i nakon 2 sata mi se pocne uzasno spavat i to onda traje cijeli dan. 😕
Sunnyday i Frabe nadam se da su zubeki bolje 😊
Sheena drzi se, jos malo i budes se druzila sa svojom bebicom 😊
Ivek simpa su bodici 😊
Croatina znam i ja za to,ne sjećam se tko je to pričao za frendicu.Ja sam za steznik čula da se ne kupuje,da idući dan kad staneš na noge pitaš sestru,valjda i fizioterapeut svrati pa ti kaže za steznik da li treba i koji kupiti,ja ću tamo pitati kad dođem k sebi pa mi muž donese i kupi.
Sunny od početka je malo veći za tjedan 😉 uredno dobiva 200g tjedno,a rekli su mi da bebe zadnji mj dobivaju oko 250g tjedno tako da bi trebao biti pristojne kilaže.
Hubica i mi imamo soft oil,žuti,super je 👍
Frabe kad sam bila na strogom mirovanju doktorica mi rekla da radim kako se osjećam i sve laganini,prije svega lagane i kratke šetnje,manje sjedenja,nisam stalno ležala i evo guram,ako te sve boli nemoj ići,ako si manje- više ok odi,ipak najbolje sama znaš.Mislim da bi ti dobro došlo malo se maknuti iz kuće.
Pa otkad san ono bila na hitnu prije koji dan vise se po kuci razgiban,cisto prosetan,maknen pjate u sudoper,dici izvadin marendu.. i manje me pritisak doli smeta.Bila san i u mojih,muz me odvea kad je isa radit a skupia me na povratku pa san u njih lezala al eto nisan bila doma (to je voznja par minuti). A ovo racunan spustit suvozacevo nekako i na bok se namistit a cesta je ok,gradska,nista posebno i tamo opet ili na kauc ili lezaljku na terasu pa bit malo u drustvu,zagradelat i prominit okolinu.
Sanjac ja se identično kao ti osjećam..bit ce da je to do 34tt..daj mi samo ukratko koji sve papiri trebaju jer i mene to čeka sad..vec sam trebala to rijesit al sam čekala da mi se gin vrati s go..
Frabe super za zubek, uz sve ne treba ti jos i to 😉
Crna vidim mimsmo samo dan razlike 😊 moguce da taj umor dode pred kraj, mada meni fali zeljeza pa sam vjerovatno i zbog toga umornija.
Moja je isto na god. al kak sam danas isla po doznake onda sam rekla zamjenskoj sestri da sam usla u 45 dana do poroda i da bi trebala zatvoriti komplikacije i otvoriti porodiljni. Dobila sam ovaj put 4 papira. 2 su doznake za 8. mjesec, a 2 su za otvoreni porodiljni koji traje sljedecih 6 mjeseci. Otisla sam u klovicevu (tamo pripadam) i predala sam i jedan i drugi, zena mi je dala 2 papira koja sam ispunila zbog porodiljnog i to je to. U firmu sam predala 2 dvije kopije doznaka i porodiljnog i to je to. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji