Jutro!
Ja sam dobro spavala napokon,već u 23h bila u krevetu,izmorili me pregledi.
Crna i ja sam iznenađujuće brzo obavila to za doznake,nije strašno 😉
Sunny bez brige,bitno da ti beba raste,ionak te procjene nisu potpuno točne i bitnije da sve proporcije ok,da nešto nije ok rekli bi.Moj je sad u 36tt imao 2700g,u 33tt 2200g,a mislim u 29tt 1600g.Radili su paniku curu kojoj beba nije narasla u 4tt.
Frabe i mislila sam da ćeš biti bolje čim se malo pokreneš,meni to strogo ležanje nema smisla i sve me još više boli.
Tatjana kak ti?
Sheena ima kaj novo,kak si?U kojoj bolnici ti ležiš?
Jutro cure! Ja evo imala expresno budjenje.. katastrofa! Svekar zvao da se probudimo mm i ja, uzas jedan! Kud ovako lose spavam jos me on budit mora, mm isto lud vise.. ja ne znam sto je tim starijim ljudima! 😭
Sunny moj ti je stalno bio kao za tjedan i nesto veći i po kilaži i ostalim mjerama..sad u 33tt je imao 2100gr i piše mjere sve odgovaraju tom tjednu..
Ivcy čepiće u usi i nastavi spavat..
Ja sam sinoć isto oko 11 vec bila u krevetu,ali ja se budim oko pola 7 kad mm se ustaje za posao..i nema šanse da spavam po danu,ako i legnem da cu spavat,ovaj mali kao da zna pa počne lupat..
Mi sinoć Expressno kupili kadicu i onu mekanu podlogu za presvlačenje..u Lesnini su neki popusti pa smo super sa podlogom prošli..i naravno da je mm morao kupit i patkicu gumenu za kupanje🙈 Nema veze sto je nece do 6mj kužit al on je morao to uzet..
Jutro. Mi smo jucer popodne dosli doma. Ovi noc smo se malo privikavali da smo sad on i ja (i muz naravno) i da nema sestra iz bolnice da ga namjeste il nahrane. Al evo. Mali spava vec preko 3 sata.
Uglavnom puno ste se raspisale. Samo cu vam rec da ne nosite nista puno u bolnicu. Ja sam nosila ono sto smo sve napisale i pola nisam ni izvadila. Trebala mi je higijena, spavacica i ulosci. I to je to. Vjerujte prvi dan se nemozete pomaknut. Drugi dan samo gledate bebu i treci dan ste doma.
Sto se tice rane. Ja nisam rezana nego sam popucala unutra pa su morali par savova stavit. Svako jutro vizita pregleda ranu da vide jel sve ok. Pojas vam ne treba u bolnici jer ne bude odmah sve mlohavo. Treba ipak vremena da organizam shvati da sad tu nema niceg i da se pocne opustat.
Svima vam lijepo masemo patrik i ja. Mlijeko samo sto mi nije doslo trudimo se da dodje. Pa smo sad i na cici i na dohrani.
Toliko od nas.
Ivcy da li bar imao pametan razlog za buđenje?
Crna moj tako navečer divlja cijelu trudnoću do 1h,baš me zanima kad se rodi hoće li i tada biti najglasniji noću,noćas sam unatoč tome zaspala od umora i insomnije.
Ja mužu pišem šalabahter za veš mašinu 😀 dok budem u bolnici ak nešto treba oprati,jer mi nisu rekli datum carskog već da 19. ostajem u bolnici.Zna kuhati,ali o vešu nema blage.
Nisam nikad ležala u bolnici,jeste cijeli dan u spavaćici/piđami,smije li se van?Ak ima netko neki savjet da ponesem osim torbe za rodilište neka javi?Netko spominjao sitne za automat,dobra ideja.
Tatjana super kaj ste doma i da je sve ok,bude i mlijeko došlo 👍
Uživajte u zajedničkom druženju...
jutro curke..samo da maknem
bila na pregledu, otvorena 2 cm a da nisam osjetila pitala gi jel moguce i ostalih 8 ne osjetit pa je umrla od smija i rekla tesko
sad idem sredit jos malo sta mi je po kuci ostalo, malo setuckat pa da to krene...a ako ne rodim do nedilje moran u bolnicu na ctg i plodnu...
sta se spavanja tice imam iste probleme, po noci od 3-5 po kuci ka luda mare, pa se ujutro probudim u 7 odem do ducana, pojedem, kava i opet spavanac u 10-11 i popodne obavezno..sama sebi nisam bas svoja al valjda to tako sad pred kraj mora biti
Frabe kustaj u izleticu ako odlucis ici, mislim da bi ti moglo dobro doc
Tatjana nek ste vi dosli doma, i nek je sve kako treba.
Jutro!
Ja san potpuno zacepljena od prehlade..
Tatjana lipo se mazite kuci svojoj!
Pale ja san stalno bila u svojoj pidjami a u pravilu ovde za vizitu traze bit u spavacici a kako istu nisan nosila onda bi obukla njihovu.
Sortiraj odgovore
Najstariji