Ivek mene nista od toga sto si navela nisu tražili preko Tel kad sam se naručivala na sd..ja sam bila prije tjedan i pol na pregledu..naručena u 8,dosla oko 7:20 jer me mm ostavio prije posla,obavila uzv i sva ta mjerenja do 15 do 8 i onda čekala Dr do 15 do 10..on je pregledao sve nalaze,upisao sve jer sam imala D1 uputnicu,komentirao kak je sad nova fora to sa trudnicama i stitnom,da mu to nikako nije jasno..i to je to..nije mi radio pregled..napomenula sam da mi je skraćen cerviks na sto je on rekao da kakve veze ima, da sam 33tt da mogu i sad rodit..
Sheena znaci po tome mene nece ni ovaj put pregledavat..bit cu 36tt..to mi je i bolje jer za tjedan dana idem jos do svog gin da uzme briseve pa ce me on pregledat..
Meni su isto proradili hormoni očito,jucer sam plakala na bilo sta bi mm rekao..valjda je i malac skužio pa me pustio noćas da odspavam,samo jedno dizanje po noci..
U Mulleru vam je od sutra svakako grudnjak na akciji za 54kn ja mislim..a kuponi vrijede do daljnjega..ne brinite sto piše do 30.6..meni je čak teta na blagajni sve kupone vratila pa imam sve jos jednom za kupit..kaze,Trebat ce vam..
Tala i Frabe koliko ste vi otvorene,što to znači,ima kakve šanse da izdržimo taj 19.?
Pale ne kuzin sta?
Paleeee,ajme skuzaj,sad san skuzila!
Mislin da oces,ja san isto tako a ti si prakticki u terminu kroz koji dan.
Crna reka ti da u 33. mozes rodit?
Stvarno me zacude kako su neki ginekolozi tako opusteni a neki druga krajnost! 😨
Diddy pa ja ne znan nijednu trudnicu da je blizance rodila iza 35./36. tt i stvarno sve ok s bebicama.
Na Muller knjizici su dodali da vride bonovi do 12. miseca ono sta je pisalo 30.06.
Super info za grudnjak za dojenje. Ja imam 1. I uzmem si bar jos 1.
Ne da mi se gomilati te grudnjake a opet si mislim da je max 3 dosta?
Kako se dobije mueller knjizica? Ja mislim da sam se prijavila ali nista nisam dobila? Digne se u duckasu?
da, ja sam vec primjetila da su ovi na sv. duhu jako opusteni.
meni to odgovara jer ne volim kad mi netko nabija paniku i volim sve lijepo i polako... ni nakon toliko godina zg zivota, jos taj dalmatinac nije nestao :D
kako je vecina nas prosla 30tt, normalno je da je dolje sve omeksalo. pri pregledu prstima, prst /prsti ulaze bez nekog otpora i onda dr. pisu da je trudnica uloziva za prst/dva...
kad je trudnica otvorena, to se vidi i na samom ultrazvuku. njezino unutarnje i vanjsko usce su otvoreni i vidi se tunel. moze se onim mikrospokom promatrati stanje plodne vode, prstima dotaknuti plodove ovoje...
ja sam bila otvorena 1,2 prsta. kakvo je stanje sada, ne znam tocno, no ne zabrinjava me jer su rekli da je puno vaznije stanje vodenjaka od otvorenosti. s ovim nalazom se moze bez problema dogurati skoro do termina.
pale, lijep ti je datum : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ma nisam zapamtila tko je sve tu na forumu otvoren,jer svatko ima neke svoje probleme,a sjetila sam se Frabe da si ti na mirovanju zbog toga,a znam da je i Tala.
Znam curu koja rodila u 34tt i sve ok sa njom i bebom 😉 ,a i moja baka prije 45god rodila mog ujaka sa 7 i pol mj trudnoće,po struci medicinska sestra i nije ga dala u inkubator i nikad sad ne bih rekla da je bio nedonošče,a otad medicina jako napredovala 😉
Htjela bih izdržati do 19. da sve pripreme i da mi na carskom bude normalan doktor koji zna što radi,a valjda ćemo izgurati 2 i pol tjedna , a i zbog situacije da beba bude što veća i da se sve lijepo razvije 👍
Sony opet ti želim dobrodošlicu 😃
Ivek i meni fali moja ginekologinja koja tak sve objasni,ovdje u Petrovoj hrpa ljudi pa doslovno imaš 1min -2min.
Meni dosta ljeta i vrućine!
Crna vidiš kako valjda svaka ženska ili tko već upisuje ima svoje metode,makar mi to čudno,trebalo bi za sve biti isto.
meni se javila neka mlada ženskica i rekla je da je nova i pored nje dok me upisivala je bila još jedna,znam jer sam ju čula sve prek telefona kak joj je govorila šta me točno mora pitati,tak da je ova mlađa samo sve ponavljala za njom i tipkala u komp,makar bi taj obrazac u kompu trebao biti univerzalan.ja nemam nikakve dijagnoze ili komplikacije jedino štitnjača,i kad je došla do pola s upisivanjem onda me pitala kao : ček,ček vi niste još nikada bili kod nas, dal vam je ovo prvi put za sve, ja velim da,i onda sve ispočetka i tu je nadodala još tih nekih par pitanja, sad ja neznam do čega je to.
A nek njim bude, bitno da sam upisana i da imam termin i da sam u njihovoj evidenciji tako da mogu bez brige gore doć rodit.
pale meni je termin 19. samo ko zna kad će se moja bebica odlučit na izlazak. nema još nikakvih naznaka da bi mogla skoro. meni ti je skraćen cerviks već tri miseca tako da bez brige.
Sortiraj odgovore
Najstariji