Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Antartika
    01. Rujan 2016. 10:46

Meni se u trudnoći sve promijenilo. Ono što sam obožavala prije sad ne mogu vidjeti nacrtano. E da, nisam nikad bila ljubitelj sladoleda, a sad bih ga mogla jesti svaki dan....baš uživam u njemu. Sad znam što znači uživati u hrani hahahhaa. Sad vidim kak je gurmanima.

Hubica01
    01. Rujan 2016. 10:49

Aaaaa Chippice lijepe vijestiii :))) čestitam ti od srca na maloj princezici :))) 

Frabe
    01. Rujan 2016. 10:49

Chippica cestitam zeno draga!!! 😙
    Necu te nista pitat,sve si napisala a detalji su nebitni kad je sve lipo zavrsilo i nek ti donesu curu sta prije da se mazite! 

• Antartika
    01. Rujan 2016. 10:53

Hej Chippice pa čestitam na curi. 

E da pitam vas koji idete na carski. Hoćete li odabrati opću anesteziju ili spinalnu? Čula sam da postoje neke nuspojave kod spinalne na koje vas ne upozore kao npr. užasne glavobolje koje se poslije pojave.

bagi_ca
    01. Rujan 2016. 10:57

Chippica cestitam ti na curici 

Jado
    01. Rujan 2016. 11:06

Chippica cestitkeeee!!! ❤💋💕💖
    Bas citam i vidim sve cure pisu samo ti ne reko sad cu pitati gdje je i evo nje - odnosno njih dvije!
    Zelim vam srecu, i doci ce curica a ti se odmaraj koliko god mozes da imas snage posvetiti joj se kako spada

mimica24
    01. Rujan 2016. 11:06

Chippica čestitke! Joj krenilo je,a ja uz Luku ne stignem čitati i pratiti.

Mi riješili jučer papirologiju,tj. mm je sve usspio odraditi sam, pa čak i kod matičara. Pa eto ako naiđete na dobre tete možda ni vi nećete morati šetati, najbolje muževi da provjere kod matičara jer odatle ve kreće. Mm je naišao samo da vidi što treba i pita teta jel imate ženinu osobnu..dajte..i riješeno sve, od matičara do hzzo-a

Evo 11. dan nakon carskog osjećam se dobro,kao da nisam ni imala operaciju :)

Sunnyday
    01. Rujan 2016. 11:08

Chippica cestitam na malenoj curici,neka je ziva i zdrava  
    Pale i crna hvala na info,necu se onda sekirati, ipak je dobio lijepu kilazu za mjesec dana.
    Ivcy ma uzas, razumijem te skroz.

PALE
    01. Rujan 2016. 11:09

Chippica iskrene čestitke na curici 💕🌺 dosta je trajalo pa vjerujem da si iscrpljena,ali bitno da je sve super završilo i beba nije prevelika obzirom da su ti rekli da ima 3kg odavno😉
    Antartika obje anestezije imaju nuspojave koje možeš i ne moraš imati,ja ću na spinalnu ako dozvole jer sam control freak i bojim se da me skroz uspavaju i želim vidjeti bebu
    Sheena muž sigurno ne može biti kod opće,a kod spinalne rijetko gdje i ne preporuča se,navodno čeka vani pa mu pokažu bebu kratko.Hvala na info za bolnicu.
    Frabe,brzo ozdravi,sad bar ima vitamina,voća i povrća,čaj...

PALE
    01. Rujan 2016. 11:12

Mimica super info za carski 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.