jutro
mi spavamo kao bebe i bas nam je fino iako mi je vec dosta ove vrucine. sve sto trebam obavljati vani odgađam za navecer. danas je zadnji dan akcije u dm-u 1+1 gratis, pa mislim jos jednom otici po gluposti. i u petak sam isplanirala ikeu.
sheena, hvala na ovim informacijama! jako korisno. drzite se cuvajte i ti i bebac!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Kažem ti, nije ništa strašno. A vagu spremi do sljedećeg ljeta :)
A opet, slušaj sebe, mislim da je to najbolje. Ako osjećaš da je sve u redu bez obzira na kilažu (i izostavivši ove ostale faktore, spavanje, buđenje i sl.), onda je sve u redu. Možda ja forsiram to, ali mislim da su žene prestale slušati onaj glasić iznutra, iliti šesto čulo.
Ja sam isto stala sa kilažom, a iskreno, malo mi je i drago. Dobila sam do sada 13 kila, s tim da stvarno nisam punašna izgledom, ali sam krcata vode. Koljena su mi se maltene izobličila do te mjere da sam neki dan išla u h&m kupiti dječje bodije i sl., i stvarno sam bila sretna (ne pucaju me hormoni). I vračam se do auta, imam naočale. Kad ono, neki klinci upiru prstom u moja koljena i šapuću nešto i smiju se... Ja se rasplakala ko kišna godina... plakala sam ja mislim po ure.
Do sad sam u trudnoći plakala tri puta, treći je bio taj put zbog koljena. Ne znam, stvarno me pogodilo. Bilo mi je neugodno iskreno...
jutro cure...ja sam cila u ciscenju, valjda je to kako nazivaju gnjezdjenje..
sheena bitno da si pod nadzorom i da ces uskoro ljubit svoju bebicu malu...trudi se ne razmisljat previse i biti sto vise pozitivna
frabe nek je tebi zubu bolje...ja sam tek na kraju natukla kile i to sama voda..u tjedan dana 3 kila sam dobila jer su mi noge kao balvani ne vidi se zglob, a urin, tlak u redu..
koala tu sam jos sam cjela ..kako se ti drzis ima li kakvih naznaka da se nesto dogadja?
Moj djecak je glavom dolje mislim od nekih 24 tj s time da samo mjenja polozaj sa desne na ljevu stranu..tocno mu osjetim nogice i rukice kad je budan i kad se upire u jastuk i gura sve sta mu se nasloni na njegovu kucicu
drugo nisam nista popamtila, oprostite sve koje sam ispustila, jednostavno sam glupa i slabo pamtljiva ove zadnje dane
Tala, ja idem danas u ikeu :)
A d&m je 1+1 na određene proizvode, a iskreno nisam se baš usrećila sa ponudom :P navlakuša
Umor i pritisak su mi stalni... ko stara starica,toliko me nekad obara ko da se pocnem doslovce gubit,koncetracija nigdi i desi se da deset minuti zaspen i samo se trznem i dobro je.
Kad mi je doli naguran iman osjecaj da bi stalno mogla pispis i da cu se u gace bez greske.
Jucer i danas je mora bit bas okrenut okomito (inace je na uzv nekako bocno drza nogice) tako da mi fali zraka i osjetin da mi srce priskoci.
A dica se cilo jutro smiju kako doli cini manerve pa iskace sve.
saky nema još nikakvih naznaka. ništa ne boli, evo i ja cijelo jutro čistim po kući. Sutra mi je pregled pa javim stanje :)
meni je cijelu trudnoću curica okrenuta prema dolje :)
Ja sam u zadnjih pola mjeseca izgubila kilo tako da sam na nekih +8 trenutno. To je sigurno ljeto jer ljeti uvijek skinem 5-6 kg, a uopće ne pazim što jedem. A sad sam upravo s CTGa jer me mala zabrinula poprilično jer je od nedjelje osjetim jedva dvaput na dan, a prije sam imala osjećaj da uopće ne spava. Izgleda da je to zbog njenog položaja, okrenula se na zadak i prema leđima pa valjda ne osjetim kad udara unutra. Na CTGu se izvrtila 10 puta, trbuh mi je bio kao vodeni balon! Sad sam mirnija puno ker znam da je sve OK :)
Žene, majke, kraljice!!! Evo me...vratila se među žive..ajme što me jučer sfrkalo..danas sam sve do sad srala od straha da se nebi ponovilo..
Frabe nije medurebreni spazam...imala sam i s tim peripetija..to je oštra bol onako..ovo je baš grč koji ne pušta..ali valjda kak sam bila sfrkana sva pa me nije pustilo i kad sam se izravnala je otpustilo...užas..spavala sam do 4 popodne..muž jadan se sav isprepadao kaj se ne javljam..
Minnie danas sam ok..dobila sam energije i volje opet za životom 😂😂 koliko god to drastično zvučalo...planiram kuhat ručak, prat kuhinju i podove i oprat tetra pelene (imamo ih 25 kom ahahaha..nakupilo se)
Tko se bio javio da je bio na danima piva? Hubica ? Očaj i užas..osim pereca i fritula s nutelom nema niš :D sjedimo jučer na kavi a neki likovi do nas komentiraju ajme što je gadna piva na danima piva fuuuj ahahah..baš su si stvorili imiđ lijepi :D
E bila sam se sisat jučer prije nego kaj rodim jer tko zna kad ću opet imat priliku posjetit frizera..pa sam se odlučila malo više ju skratit..uglavnom pol je nema 😂😂😂😂 imala sam do guzice skoro kosu, sad mi je koji cm ispod ramena..ošišala me nakaradno pa čekam da izraste (srećom brzo raste) da mogu ic popravit kod drugog frizera..možda još stignem to u komadu..imamo još mjesec dana negdje točno..
Moram priznat da mi se sviđa ova dužina jer imam jako gustu i jako čvrstu kosu..toliko da rep nisam mogla vezati..sad mi je fora imat rep 😂 otkriće..
Bila sam toliko nestrpljiva napisat post da nisam detaljno čitala kaj ste pisale danas..idem sad :D
Crocandy kroz jedno uho unutra kroz drugo van
Ti ces se pobrinuti za sebe nakon trudnoce ako ti se nesto ne dopada na tebi. Sad je trenutno beba najvaznija a svima tijelo odreagira drugacije. Ako su ti koljena upitna vjeroj si samo puna vode
Ja sam na +2 kg ali ne lezim nego se poprilicno krecem i dalje treniram poprilicno. U skladu sa stanjem
Evo sad trenirala i ispikali me komarci! 3 tj niti jedan na moru ali eto sad tu.....mamuim
Tigrasti naravno. Oni omrazeni!!
A sve me nesto bode, bas smo trudnice jako slatke tim bestijama
Frabe moguce je takodjer i da gubis misice ako si aktivnija bila prije koji su tezi od sala. Ne znam koliko cega jedes. Ali mozda i jedes premalo, bitna je i kvantiteta i kvaliteta. Ali ako beba dobiva.....divotica. sta te briga? 😆
cure jel znate dal u dmu kad je ona žuta srijeda u citiyu i tada daju 15% na ukupnu kupnju iznad 200 kn,jel mogu iskoristiti taj popust ako iz knjižice njihove iskoristim kupon od 20 kn i još iz te knjižice isto kupon od 15% iznad 200. jel mi se to sve zbraja. išla bi nakupovati pelena pa da znam jel se mogu slučajno tak prošvercati.
Nadam se da ste me skužile.
by the way ima sad u konzumovom letku na prvoj str kupon od 20% na proizvod po izboru u petak 01.09. ako kome treba nešto. Ja ću još jedan paket chicco uložaka ugrabiti,ima ih na zagrebačkoj aveniji u konzumu i možda paket pelena.
Sortiraj odgovore
Najstariji