Sheena lipo da si mirnija,a kako god da bude bebonja ce bit s tobom brzo a do tad ga nadziru!Samo se ti nemoj predat pitanjima na koja ionako ne mozes odgovorit!
Zanima me jel ijedna stoji s kilama,gubi ih bez djetalne prehrane a sve mi odlicno (krv,mokraca,stitnjaca)..?
Bas sam htjela to neki dan napisati... Ja sam zadnnjih mjesec dana na istoj kilaži, a sve uredno. Čak moram priznati da mi se malo apetit smanjio, a trusila sam kao da hrane u životu nisam vidjela.
Može biti i od vrućine (ovdje u Zg je baš nekako sparno i vruće, možda samo meni, tko će ga znati).
Beba uredno dobiva na težini.
Ali rečeno mi je, da zadnji mjesec dva je moguće ili dobiti dosta kila ili čak izgubiti koju kilu. Bebe su drugačije, nekima treba više energije za razvoj, a to crpe od nas...
Tako da, no frks, sve je to u redu.
Sheena hvala na info, barem okvirno da znam šta mogu očekivati.
meni je moj mali već u 26 tjednu bio s glavom prema dolje,tako je pokazao uzv i jučer je dokt potvrdila,tako da se nije micao a i osjetim ga dolje cijelo vrijeme kako mi pritišće mjehur.
jel još kome isto kao i meni,malo mi neugodno al svaki put kad kihnem malo mi pobjegne iz mjehura,baš zato kaj se on gura dolje. Stalno mjenjam uloške i nadam se da će to prestati kad rodim. Jel to normalno tak da mi pobjegne,nigdje niš konkretnoga a dokt mi veli da mi možda od slabog mjehura,a prije mi se nije nikad takvo nešto dogodilo.
Ja s kilama idem samo gore,dobila 2 u mj dana, sad sam na +10,veli dokt još2-3 do kraja.
makar nisam od jela nešto zadnje vrijeme,nit mi se jede nit kuha, jučer mi loše bilo kaj god da sam pojela,samo bi van išlo.
i još k tome mi se spava cijeli dan.odspavam noć, sa dizanjem na wc,ali preko dana koma.
evo kunjam u krevetu,zaspat ne mogu a jedva držim oči otvorene kao da tri dana nisam spavala.
jel to nešto pred kraj trudnoće,ultra umor neki?
sheena sretno! U svakom slučaju sve će bit ok, vidit ćeš.
a di nam je chippica? Nema je, možda je već u rodilištu ;)
saky kako ti guraš?
ja se samo javljam u prolazu, ovih dana imam baš puno obaveza i tri večerice za redom hh. Obavljam sve što mogu tako da sam od idućeg tjedna potpuno spremna ako krene. :)
Haha i ja se ponekad upiškim kad kihnem. Kažu da ne prestane ni poslije trudnoće, treba vremena da se sve vrati na mjesto.
Meni je prijateljica nedavno rodila i kaže da se i dalje zna upiškiti kad kihne, kad zakašlje ili kad se smije. Sve u svemu, dođe to na svoje :)
ivek meni ti je slična situacija što se tiče pritiska, a bome i spavanja. noću dobro odspava,m uz dva obavezna dizanja, a preko dana bi isto samo spavala, kao neki umor pred kraj. kao da tijelo zna šta ga čeka. ;) jedino zadnjih dva-tri dana imam neke nalete energije ponovno. sad ne znam kako će biti dalje.
Crocandy ja san ocito u bolnici izgubila nesto jer san nekih 2 kg opet u manjku a beba je ok.
Ispada da san sa dobijanjem.i gubljenjem cca 2 kg u plusu a 33. tt?! Cak je i meni sad to ka malo cudno jer jeden a i mirujem.
Rekla sam muzu da se vise necu vagat!
Sortiraj odgovore
Najstariji