E sta mislite bi li ja smila autom 40ak minuti se vozit u jednih prijatelja pa tamo nastavit lezat? Ne znan koliko mi je voznja pametna a ne bi mi skodilo malo prominit okolinu. Sta bi vi????
ojoj cure, bas je neki dan D. Drzte se, jos malo...
Ja letim okolo, obavljam stvari po gradu, isto sve neki problemi, sto bi bilo jednostavno kad moze komplicirano, no eto sta je tu je...bit ce bolje sutra :)

Mogle bi zapamtiti danasnji datum, nije nam bas po volji.
Frabe super ako ti je lakse, meni bas nije pomoglo otvaranje zuba boli me evo konacno sam malo rucala.
Chippica sta cekas ti, zar ne bi trebala u radjaonu
Pale jel prosla glavobolja?
hahaha Sunnyday moja mala se ne da van, pre dobro joj u maminoj busi xD trudovi sve nesto stali, stvarno ne znam kad cemo nas dvije :)

Bas sam ja htjela komentirati isto Chippice - reko sta radis ti jos doma?? 😅
Ja tu kladionicu otvorila a ti si mi prva na listi haha.....doci ce malena uskoro i bolje da si aktivna i da mozes jos letiti okolo u ovoj fazi
Curke jedno pitanje - sve bebe su sad sa mamama u sobi jel. A kad su posjete bebe ostaju ili ih sestre nose? Ili je ogranicen broj ljudi koji smiju uci u sobe? Znam da je prije na sv Duhu bilo po 10 ljudi u sobi kod mama ali su bebe micali (mislim)
Zmajac ovdje u merkuru u sobu smije samo muz a ostalima ja izadjem u cekaonu i pokazu im bebu na staklo. Kad su posjete samo kazem sestri da uzme malog jer cu izaci i nikakav problem.

Moja djevica je vec picajzla, trebamo zavrsit jos neke privatne stvari i ja vjerujem da ona ceka da se to zgotovi.
To ce biti do petka nadam se, tako da bi za vikend nas dvije mogle krenut put bolnice :-D
hmm to za posjete i mene zanima kako ide u Ri, ja mislim da su bebe u sobi s nama kad dodju posjete, treba to provjerit :)

Tatjana hvala na info. To mi ima smisla itekako a ne ovo kad sam bila kod frendice - 3 zene u sobi koliko se sjecam, sa bebama nas 5 prijateljici doslo (ne skupa slucajno pa se nas dvije pokupile odmah kad su njeni dosli), 1 zeni muz i kci, a drugoj njih onako 8 grupno i ti svi uzimali u ruke bebu od dan onak u kaputima pa strasno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji