Frabe Sretno, ja kod zubara idem samo kad moram, i sad nisam ocekivala da ce ista raditi, upalile se desni pa sam ocekivala antibiotik
Sheena dobro da si pod nadzorom,biti će to sve ok,sretno 😉
Sunny super za pregled,a zubar meni ne prilazi bez anestezije 😄 Ja ću se radije odreći majice,krpica,izlaska... i platiti dobrog zubara,imala jednog socijalnog prije koma i nikad više.Super za epiduralnu 👍
Mene danas glava rastura,možda os ovog vremena ne znam,idem na zrak malo da ne pijem tabletu.
Evo da se javim...prespavala sam sve do sad..tko nebi od toliko droge 😥
Grč je prestao kad sam se legla na leđa i izravnala (to kad sam zaspala na kratko po boku sam spavala) nisam pila controloc jer mi je šogorica rekla da ne smijem to u trudnoći nikako..da mi netko ode kupit ranital..sad mi ga je muž kupio tj peptoran jer nije bilo ranitala..pa ću idući puta probat s tim..evo više mi je puna kapa svega..
Stalno odgađam pregled kod privatnika...u srpnju sam trebala i kod kardiologa pa nisam išla..kod kardiologa sam u rijeci pa kao imam izliku da je to ipak put...sad ću morati ovaj ili idući tjedan jer ću se porodit prije nego odem tupsa
Sheena draga, sada si pod nadzorom i sve će biti OK, samo nemoj pasti u depru. Znam kako je to kad krene sve jedno po jedno, ali budi pozitivna i misli na bebicu.
Stan ćeš srediti u neko drugo vrijeme i doba, vidjet ćeš da se sve da srediti. I baš kako ti je Frabe (mislim) pisala, u terminu si i sve će biti OK. Možda je i ovo samo prevencije radi.
Javljaj nam se sa friškim informacijama!
Ja imam dobrog zubu, pravi dok koji zna raditi svoj posao tako da mi nije neki preveliki bed više ići. Kako je Pale rekla, imala sam i ja socij za shit, pa mi je ovaj popravljao greške mjesecima.... Samo sam sada lijena ići ali moram prije poroda da počisti sve i da vidi stanje
Ajm alajv!!!! Samo mi otvorila minut i ko da mi je po boli odma nestalo!!!
Croatina a onda tebi to stvarno moze bit spazam misica medjurebrenih ako ti se smirilo na ravnanje polozaja.Controloc stvarno smis,ginekolog i internist mi rekli da je to kad je stetnost nezamjetna naspram koristi.Peptoran dapace mos ka bombone dva puta dnevno!
Sheena sve će biti ok, jako često oni pogriješe sa težinom, drž se i uskoro se maziš sa svojom bebom
Sheena drži se..al bit ce sve ok..znam da nije lako kad si jos zamislila neke stvari,ali vjerujem da ce muž i obitelj ti sve sredit sta treba..
Ja upravo stavila mašinu jos jednu robice oprat..i ne radi mi glupa centrifuga..sad sve na ruke..
Zubara sam obavila jos oko 20tt..idem privatniku pa sve dobro pregleda..
uh, koliko teskih vijesti danas.
cure, drzite se jos malo... pred samim smo ciljem : )))
moj gin. sa sv. duha je slomio nogu i nesto se zakompliciralo, pa ga nece biti do 1.11. odmah me je uputio u ambulantu za visokorizicnu da krenem s pregledima. namjeravam se naruciti za iduci tjedan kad obavim senzibilizaciju u petrovoj. trebao mi je biti na porodu i sve, ali eto, tako je ispalo.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Meni je stvarno zubarica super,cilu trudnocu san bila par puta al zbog sitnih nekih kvarova.A ovo mi je osmica koju je sad otvorila u minut i rekla da ce je ostavit tako do iza poroda da ne bi zatvorena bolila.
Sortiraj odgovore
Najstariji