Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    28. Kolovoz 2016. 20:59

netko je pitao za video rucnog izdajanja:
    https://www.youtube.com/watch?v=xnK6jzU1yNE

namjeravate li vi ili vasi muzevi castiti na poslu kad se dijete rodi? 
    mm i njegovi kolege se caste na rođendane i vaznije prilike. obicno su to neke plate. je li to dovoljno i za rođenje bebe? ili torta?
    predlozila sam da odu u restoran u blizini firme, ali im je to tesko uskladiti zbog razbacanih sastanaka. meni bi to bilo najlakse platiti i gotovo...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    28. Kolovoz 2016. 21:02

Tatjana nadam se da se mazis sa svojom mrvicom.

Frabe
    28. Kolovoz 2016. 21:13

Tala moj bi narucia marendu negdi za ekipu s posla kad bi rodila i ponia bi sokove i kolaca,a sami su muski tako da se nisu bas puno s kolacima castili.

Crna191
    28. Kolovoz 2016. 21:50

Pozdrav..
    Tatjana nadam se da je do sada vec sve gotovo i da uživaš sa bebicom..
    Neznalica, diddy..ovo sa rukama je od vode..i meni je to gin rekao samo sto ja ne kužim da mi bas naoteknu ruke..sad sam se zbog urinoinfekcije počela i po noci nalijevati vodom i mislim da je malo lakse s rukama..s druge strane,dižem se 4 puta na wc pa sad..
    Ja sam danas bila vodič u shoppingu po areni..trazit odjeću za 10-godišnjaka i 7-godišnjakinju..ajme meni..sve frozen je nestalo..Danas sam vidjela sta me čeka za 6-7 GOD..i jos smo sad mm i ja išli šetat nekih 45min..
    Frabe drži se..ja bi poludila da moram stalno lezat..mene i ovo malo sto se silim lezat kukovi počnu bolit uzasno..ti jos 4tjedna i mozes rodit..

sanjac
    28. Kolovoz 2016. 21:58

Vecer 😊

Tatjana nadam se da si vec sa svojom bebicom 😊😊

Tala mm je u ovoj firmi manje od pola godine tako da ne znam kak to kod njih funkcionira. Ali planirao je odnjeti neku klopu i cugu. 😊

Mi smo jucer otisli u kino, nisam primjetila da je viki bils nesto aktivnija s obzirom na glasnocu u kinu.. Ali nakon 2 sata sjedenja jedva sam cekala da se protegnem. Danas samo uglavnom odmarali, otisli u setnjicu.. uglavnom bio nam je ok vikend 😊

Jado
    28. Kolovoz 2016. 22:02

Sheena ja sam isla na edukaciju u laboratorij lokalni. 1. put mi lijepo sestra izvadila krv i objasnila, 2. put sam ja kod nje dosla opet i sama s njom izvadila krv. I onda sama ostatak. Lako je kad ti netko pokaze. Sa time da mi je dala neku plastiku za te epruvetice da ih stabiliziram i jos iglica. Sad cu valjda kao velika 😆
    Ali dobro ti si gotova sad. Miline. Reci mi jel pazis ful na jelovnik ili ? Ja sam sad bila na god i malo se opustila. Sad 3 dana mislim full paziti ali me strah da mi valjda nece biti losi nalazi jer nisam bas pazila. Ne govorim o slatkome nego o tipa i bijelom brasnu i sl....iako vjerujem da ja nemam tako veliki problem sa secerom.

koala988
    28. Kolovoz 2016. 22:02

Nadam se da tatjana odmara i uživa sa svojom bebicom. 

joj kako su ljetnice aktivne, imaju 25000 poruka. strašno!

• luckyme
    28. Kolovoz 2016. 22:06

Pozz svima, pogotovo tatjani...javi se i svi drzimo palceve.
    Sutra na posao...a toliko sam umooooorna...sad je vec tesko raditi...

Sheena
    28. Kolovoz 2016. 22:13

JaZmajac to s laboratorijem si pametno napravila, ja sam bila dobila par savjeta, ali nisam k nikom strucnom otisla (edukacija na vv "ovo je igla ovo je epruveta, piknes prst i napunis do crtice, cure nemaju s tim problema" mi nije bila dovoljna), ali da, sad je gotovo najvjerojatnije ☺ 
    ja ti pazim samo utoliko da jedem vise puta na dan po malo i da sam izbacila bijeli kruh i da se suzdrzavam od slatkog, ali ne potpuno (npr cesto sam jela sladoled ovo ljeto, jucer opet, ponekad pojedem red cokolade ili kolac), ali ja isto mislim da bas i nemam secer. Imam doma uredaj za mjerenje i vecinom kad provjerim je dobro, osim ak bas pretjeram s kolicinom hrane pa se zato trudim jesti vise puta po manje i to je to :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.