oooooo, tatjana!!!!! saljem hrpu pozitivnih vibrica i da sve prođe super, a mozda se vec i mazite
mi smo danas bili na sljemenu, napenjala sam se i nasetala. inace, svake godine s curkom idemo u desetom mjesecu brati kestene, ali kako cu ove ili biti trudna ili ce nam se cvita vec pridruziti, danas smo malo pobjegli gore, nauzivala sam se, ali i premorila, jer smo vise od 5-6 km odradili.
onda smo dosli kuci i svi zaspali....do sada.
croatina, sprej za dezinfekciju ti je super. ima nuk u mulleru. mislim i da chicco isto ima svoj (imas u dm knjizici kupon -20% na sve kod njih...)
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bravo za setnjicu, i mi smo danas odvalili 2 sata šetnja jedino me zezne što ne žeim biti cmizdravica, pa se nakon cijele šetnje penjem uzbrdo do doma još dobri kilometar. I to traje i traje jer idem mišjim koracima. Ali mislim da mi je ovo danas bilo zadnje jer sam umorna ko pas i trbuh me počne grčiti u donjem dijelu. Mislim da više nije za zezanciju.
didy i bagi-ca, znam da će se održati trudnički tečajevi u 9 mj u DZ baruna Filipovića i da se ne treba naručiti, već je dovoljno samo doći postoje dva temina.. (upiši na google trudnički tečaj u zagrebu i pojavit će ti se stranica). Negdje sam stavila link sa terminima i brojevima telefona za domove zdravlja, ali to je sad već sigurno nekih 60-ak stranica u natrag. Pogleda ću da li mi je negdje ostalo to napisao na kompu pa stavim link.
evo link za trudničke tečajeve po domovima zdravlja http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453
Imam pitanje, već par dana mi trnu ruke i to nevezano kako ih držim (da li su ispod glave ili ispružene) ne traje to dugo mogu micati prstima ali osjetim trnce i nekak mi prsti naoteknu. Imate li iskustva s tim?
Hvala
Pogledala sam ovaj video danas, pa sam se pomalo nasla u njemu i dobro nasmijala :)
https://www.youtube.com/watch?v=fdGlItO8lkI
Diddy, za svaki slučaj nazovi DZ Vrapče, pa nek ti točno kažu. Za DZ barun Filipović znam pošto sam zvala. Ma riješit ćeš ti tečaj prije poroda. :) Ja sam sad u 27 tt, tak da je većina cura ovdje u drugim problemima (koji dolaze od 33 t pa nadalje tjedna), a ja još polako. :) Trbuhi imam i već mi je malac kilu. Tak da me baš zanima što će mi reći ginić na pregledu u srijedu. Naravno da uz rast malca rastem i ja tj. nekako mi brojke na vagi stalno idu na više..hahah
Koala da istina je to, ja sam drugorotkinja i znam da menatrualna bol plus bol u ledjima znace trudovi, ali mi je cudno bilo jer je uz sve to beba bila jako aktivna. Lezala sam pa je s vremenom prestalo, ko zna mozda i jesu bili trudovi a vrlo moguce da su i lazni. Saznacu na pregledu za 2 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji