Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    28. Kolovoz 2016. 12:10

tatjanaaaaa wohoooo sretno! samo hrabro! pokusaj se sto vise kretati, trazi pilates loptu ako mozes, nemoj da te osude na krevet do samog kraja!

javi se obavezno, nadam se da ce biti sto bezbolnije i da ces sto skorije svoju bebicu drzati u narucju 💖💖

bagi_ca
    28. Kolovoz 2016. 12:13

Croatina super kolica :)
    Tatjana sretno!!

Chippica
    28. Kolovoz 2016. 12:17

croatina makina je suuper :)

Saky84
    28. Kolovoz 2016. 12:21

tatjana drzim palceve da bude brzo!..
    croatina super su kolica
    ja sam pola noci zujala po kuci, bili popit kavu mm i ja i sad cu opet u krpe jer ne vidim nista..bas sam krepana cila...

tatjana_zg
    28. Kolovoz 2016. 12:25

Evo da se javim. Zasad su svi jako dragi. Dobila sam klistir i ocistila se. Obavila pregled i anamnezu. Bila na ctg-u i dobila gel za poticanje trudova. Sad secem po hodniku. Jos nista osim sitnog zatezanja nije pocelo.

Frabe
    28. Kolovoz 2016. 12:30

Jel ti nervoza?

• GogyRi
    28. Kolovoz 2016. 12:31

Tatjana Zg.....držim ti figiceeeee
    Sretno ti želim!
    I da prođe brzoooooo......
    Javi....kako je to .....želim sve znati....
    pusaaaaaaaaaaaaaaaa

GogyRi

tatjana_zg
    28. Kolovoz 2016. 12:35

Pa nije me jos uhvatila panika. Mozda zato kaj ne boli jos.

koala988
    28. Kolovoz 2016. 12:37

tatjana aaaaa sretnooo! Javi nam kako si ti i bebica kada sve prođe i samo mirno s puno strpljenja ;)

Sad je sljedeća chippica pa saky pa onda mogu i ja i sheena :) Nego curke, od ovih koje sam nabrojala, je li itijedna od vas rađa u splitskom rodilištu?!

Sunnyday
    28. Kolovoz 2016. 12:44

Tatjana sretnooo!!! Neka sto prije bude gotovo.
    Frabe ja mislim da ti je to od lezanja, drzim fige da ti uskoro dozvole makar lagane setnje.

Mene boli kao menatrualna, a beba me lupa samo tako pa je mozda od toga, nije mi jasno sta se desava. Legla sam al me i u ledjima boli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.