tatjanaaaaa wohoooo sretno! samo hrabro! pokusaj se sto vise kretati, trazi pilates loptu ako mozes, nemoj da te osude na krevet do samog kraja!
javi se obavezno, nadam se da ce biti sto bezbolnije i da ces sto skorije svoju bebicu drzati u narucju 💖💖
tatjana drzim palceve da bude brzo!..
croatina super su kolica
ja sam pola noci zujala po kuci, bili popit kavu mm i ja i sad cu opet u krpe jer ne vidim nista..bas sam krepana cila...
Evo da se javim. Zasad su svi jako dragi. Dobila sam klistir i ocistila se. Obavila pregled i anamnezu. Bila na ctg-u i dobila gel za poticanje trudova. Sad secem po hodniku. Jos nista osim sitnog zatezanja nije pocelo.
Tatjana Zg.....držim ti figiceeeee
Sretno ti želim!
I da prođe brzoooooo......
Javi....kako je to .....želim sve znati....
pusaaaaaaaaaaaaaaaa
GogyRi
tatjana aaaaa sretnooo! Javi nam kako si ti i bebica kada sve prođe i samo mirno s puno strpljenja ;)
Sad je sljedeća chippica pa saky pa onda mogu i ja i sheena :) Nego curke, od ovih koje sam nabrojala, je li itijedna od vas rađa u splitskom rodilištu?!
Tatjana sretnooo!!! Neka sto prije bude gotovo.
Frabe ja mislim da ti je to od lezanja, drzim fige da ti uskoro dozvole makar lagane setnje.
Mene boli kao menatrualna, a beba me lupa samo tako pa je mozda od toga, nije mi jasno sta se desava. Legla sam al me i u ledjima boli.
Sortiraj odgovore
Najstariji