Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crocandy
    28. Kolovoz 2016. 10:26

Jutro :)

Meni mlijeko curi samo od sebe, tj stvaraju se kapljice, pogotovo kad kihnem, odem na wc, ili slucajno pritisnem cicu. Majice mi znaju bit baš flekave.

Vidim svi već imaju spremne sobe i odjeću i sve, a mi čekamo da nam stolari završe stan. Kroz tri tjedna. Onda se selimo dva kata iznad, tako da ću u najvećoj trudnoći imati najviše posla. Malo me to sekira, ali sta je tu je. Odugovlače ti radnici...i to smo znali, Trebalo je sve biti gotovo u 6.mj...ali eto, imaju sreće što sam dobra trudnica i još nisam poludila :)

tatjana_zg
    28. Kolovoz 2016. 10:31

Jutro curke.

Evo nas u bolnici. Probudila sam se u lokvi. Puknuo mi vodenjak. Pa se istusirala i krenula u bolnicu. Sad lezim prikopcana na ctg. Nema trudova pa mislim da ce potrajat. Al kazu da cu danas.
    Javim kad zavrsim :)

crocandy
    28. Kolovoz 2016. 10:37

Auu  :D :D .D Sretno tatjana_zg!!!

Sad sam i ja uzbuđena :) držim fige, bit će sve dobro !!

Sheena
    28. Kolovoz 2016. 10:50

tatjana_zg sretno!!!! 😊😊

PALE
    28. Kolovoz 2016. 10:55

Mi u pripremama za goste pa samo da se javim 😉
    Maya puuno ti hvala na postu,gotovo isto iskustvo kao moja frendica u 6mj u Petrovoj,jedino se ona nije morala izdajati pa me to zanimalo.Uživaj sa svojom bebicom.🍼👍

Frabe,ja sam prvo tromjesečje iste bolove imala kad sam 3tjedna morala stalno ležati,mišići su ti atrofirali,vjerujem kad doguraš do 34tt da ćeš moći bar malo prošetati.

I mislila sam da je Tatjana iduća,nema simptoma i onda sve odjednom krene,držim fige da bude što prije gotovo i sa što je moguće manje bolova.Čini mi se da je ona u Merkuru.Taman si rekla da sobica spremna i beba odmah stiže 😉
    Sutra i ja malo proučavam i probavam dojenje i izdajanje...Sad idem raditi muffine.

Jado
    28. Kolovoz 2016. 11:00

Tatjana sretno i drzi se!! Puno pozitive i snage ti saljemo sve, javi nam se! 
    I ja sam si mislila da si sljedeca 😍 Sad se kladim na Chippicu 😆

Sheena meni je pikanje u cetvrtak hehe. I isto evo planiram kako cu obavljati hrpetine poslova samo da sam u pokretu. Hihi
    A sta si se zezala danas u biti kad si fino na moreku, mogla si i sutra pikanje. Ali zdurat ce krv ne brini. Samo dobro protresi i uskladisti

Frabe
    28. Kolovoz 2016. 11:05

Pale i ja se nadan da cu moc malo razgibat,cisto da procirkuliram.Nije meni bol ta koja me smeta nesto nego vise ??? jel mozda to opet potice otvaranje!

Inace koliko ja znam nije pametno izdajat se u trudnoci,nemojte to vjezbat zene!Ono sta iscuri samo ok al ne navlacit mliko dok ste trudne.

Tatjana zelim ti sretno,brzo i da sta manje boli! 

Sheena
    28. Kolovoz 2016. 11:32

JaZmajac ma meni ti je velik problem sama se pikati, par puta sam probala i tad bi trajalo pol sata, bas mucenje, pa narihtavam da bude nedjelja dok mi moze netko drugi..inace sam trebala u cetvrtak prije 3d, ali su rekli da smijes par dana prije/poslije pa ok :)

croatina
    28. Kolovoz 2016. 11:49

Hvala za kolicaa :D
    Tatjana sretno!! Nek bu brzo i bezbolno :D javi se kad se dobijes :D

Ajme ja sam tako lose spavala.. Kak perem cuckov krevet, nije imao di spavati pa je oblijetao oko kreveta našeg.. Pa sam pa tam.. S tim svojim noktima po laminatu i mrtvog iz groba bi digao.. Pa dođe do muza s njegove strane pa mu zabije njušku u facu i probudi ga.. Kao.. Ne mogu spavati, nemam svoj krevet, a na našem nije htio bit hahah.. Joj ti ljubimci :D

Da ja sam isto čula da ne valja cicke dirat u trudnoći.. Pustite, brzo ce doc kad ce imat 0-24 radno vrijeme 😂😂😂

PALE
    28. Kolovoz 2016. 11:56

Ma nisam se mislila izdajati sad 😂😂 nego samo pogledati kak to uopće ide na videu i malo pročitati o tome jer sam tabula rasa 😄

Frabe ne znam ovdje doktori u Zg nisu baš za strogo mirovanje,mirovanje ali kad si malo bolje koja min šetnje i tako,pa povećavati,ali slušaj ti svoga doktora tako je ipak najbolje i pitaj na idućem pregledu koliko strogo moraš mirovati.Najbolje da ti on kaže,vjerujem da ćete vi još dugo izgurati 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.