tatjana cestitke na decku :) Brz oporavak ti želim. Ja nosim sa sobom 6-7 komada chicco i tri paketa Vira, nadam se da je to ok za prvu ruku je rmislim mužu reći sutradan da mi donese jos chicco.
croatina i ja imam sličnu komodicu, super je :) a bome i ćevapi dobro izgledaju :D
ivek koć mene slična situacija, još za vikend složit krevetić i za 10 dana na tečaj (ako ga dočekam). Ja sam ipak danas ušla u 38. tjedan.
Ivek ja pijem Euthirox i uopće ne znam kak je to sad kad rodimo..kolko sam čitala trebale bi prestat pit pa kontrolirat hormone..super za sv.duh..javi sve sta su ti rekli..mene sve zanima jer isto idem gore rodit..ja 19.9 tek idem svom gin da mi radi briseve pa nadam se da cu izdržat do tad u komadu..
Ovo za čašćenje na poslu..mm od 12.9 mjenja firmu pa uopće ne znam kak ce to bit kod njih u novoj firmi..u staroj je bio običaj ili Plate donjet i tortu ili narucit Plate iz sofre..to je vec tradicija..a neki su samo na pice odveli tako da ne znam..
Minnie zato sam ja "zabranila" da nam itko ista kupuje..kuma me pitala sta nam treba i njoj sam vec poslala link sa dekicom na slonice.. Vjerujem da svi imaju najbolju namjeru kad ti kupuju nesto al ne kuže da imas nesto sto si zamislio..
Jazmajac dosta je to sve, da..skupi se do 10 000 kn te dječje opreme..neke stvari moraš imat..neke stvari želiš imat jer ti olakšavaju posao, neke stvari preplatis jer ti se eto baš to sviđa, a opet na drugima skratiš...dosta smo se istrošili baš..i šećer na kraju, dobili smo košaru za kolica još davno, ali ne..ta košara se ne sviđa mom mužu jer nije maxi cosi nego quinny i sad kupujemo novu..(realno, nepotrebno..koristit će se pet puta, zimsko dijete, plus košara se inače malo koristi)..tak to bude..
Što se čašćenja tiče moj muž ne bude častio na poslu. Imali su praksu tu kad je došao prvu godinu, pa su za rođendane radili tak sitnice,naručili picu,sendviče, donio je kolače par puta,al su se prošle god svi dogovorili da više to ne rade,proširili su se dosta,tako da sad ima puno kolega pa to sve skupa dosta novaca ode,još su si skupljali novce pa kupovali poklone uz sve to, tak da mislim da ipak ne bude nosio ništa.
Počastit će on ekipu svoju iz osnovne kaj se još druže,par dečkiju,među kojima mu je i kum vjenčani tak da bu s njima malo proslavio.
Tatjana drago mi je da si iskrena :D to i ja nekako očekujem od sebe..da će mi to doc kad dođemo doma i to..vjerujem da ti je fora i još ti sve sjeda na svoje mjesto..super mi je da nisi "super" mama koja od začeća ima majčinske osjećaje ahahaha i zna kak promijenit pelenu i prije nego se dijete rodi :D
JaZmajac nisi jedina, meni je isto glupo dat toliko za komodu makar je to sve jako lijepo vidjela sam na bubamari da su uglavnom cijene izmedu 1200kn na vise. Mislim da su cure ranije vec pisale da ce samo kupit te nastavke za prematanje i stavit na svoje komode tako bi i ja
bagica ja sam uzela komodu s kadicom i porematalicom u Magic baby na popustu za nekih 850 kn, nama je svakako trebala komoda za djecju robicu pa mi je to ispalo ok s obzirom da sam tako riješila i komodu i kadicu i prematalicu.
Jutro cure 😊
Tatjana cestitam ti 💕 nadam se da ces se sto prije oporavitibi pohvatati sve sto treba 😊
Croatina lijepo vam uzgledaju stvari za bebu 😊
Ja jos danas operem jednu hrpu djecije robice i onda sam s tim gotova. Konacno cu moc rec da je sve spremno. 😊
bagi_ca ja sam kupila tu podlogu za prematanje i stavljala budem ju na kinderbet (taman stane po sirini) i tako presvlacila, tak je i moja seka i ok joj je to bilo, a komodu ne kupujemo jer nam je djecja soba manja i vec je namjestaj unutra pa ju ni nemamo kud staviti.
Tako s popustom mi se isplati, a voljela bi imat sve u kompletu..beba ce biti s nama u sobi, a soba je velika tako da mislim uredit jedan kutak tako da stane i krevetic i komoda
Sortiraj odgovore
Najstariji