Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    29. Kolovoz 2016. 08:48

Gdje smo kupili prematalicu? Magic baby.. komoda je posebno kupljena..čini mi se da 180 kn je koštala prematalica negdje..ne sjećam se više..ovo ispod je najobicnija komoda s kadicom ispod te daske gdje je prematalica..
    Ćevapi su bili super bratko :D zbilja smo se udavili :D

minnie25
    29. Kolovoz 2016. 08:57

Crocandy pogledala sam video pa sam nastavila gledat njihove ostale uratke i dobrano se nasmijala  Prepoznajem se u puno toga! 

Tala, ja sam radila u ogromnoj firmi i da ides castit svih potrosio bi cijelu placu. Tako da za vece dogadaje, za najuzi dio ekipe bi bila plata, plus jedna torta s kojom bi se onda zasladili i ostali. A za rodendane smo se kao kolegice vodile van na kolace. 

Croatina, bas su vam lijepi komodica i krevet. Gdje ste ih kupili? 

Tatjana, od srca cestitke! Bitno da je sve proslo super i da ste vi nama dobro! A s dojenjem pomalo i strpljivo, sve ce to doci na svoje... 

Chippica, danas ti je pregled  Javi se nakon njega da cujem kako si prosla! Nekako imam osjecaj da si nam ti na redu.... 

Ivek2207, bravo, sve ste pripremili vec! Mi nikako da zavrsimo s pripremama. Jos su me hormoni poceli pucati, sve me nervira, pogotovo cinjenica da sad vidim da vise na nista ne mogu utjecati i da nista nece biti kako sam ja to prvotno (naravno sama sa sobom ) u glavi isplanirala. Pocevsi od tematike sobice, jer su poceli stizati pokloni koji nemaju veze sa oblacima pa do mog dragog koji je uzeo bijelu boju za zidove sobice, a ne onu koju sam ja odabrala...   Mislim da cu pocet grist okolo... Trudim se biti zen i odustati od silnog planiranja jer ocigledno nista ne ide po planu...

minnie25
    29. Kolovoz 2016. 08:59

Croatina, odlicno odgovorila si i prije nego sto sam ja pitala  A jel znas mozda da li svaka ta podloga (prematalica) pristaje po dimenzijama svakoj komodici ili je pametnije prvo uzeti komodicu pa se po njoj ravnati?

croatina
    29. Kolovoz 2016. 09:22

Ove pašu ko priljubljene skoro..tipa dva cm malo viri prematalica preko..ja mislim da je to sve isto, ali neću tvrdit..komode u adaxu su mi se činile puno veće..ne znam zbiljac..mislim da je to sve manje vise isto..najbolje vam je kupit prematalicu s integriranom drvenom podlogom u sebi..tako da nemate brige oko dimenzija :D

Jado
    29. Kolovoz 2016. 09:24

Jutro curice i bebice!

Prije svega da cestitam nasoj Tatjani_zg! 😍 dobrodosao nam mali djecacic. Drago mi je da je sve dobro proslo sa porodom iako si se namucila dosta koliko se cini. Sad se samo skoncentrirati na oporavak i deckica.
    Dobra je info, iako ne bas lijepa za uloske 😐 jesi puno popucala/su te rezali?
    Croatina super ste sve sredili
    Bubamara ima lijepe te podloske za presvlacenje ali sam ja valjda luda - meni to sve dosta love?? Imam poremecaj znam. Recite mi da nisam normalna 
    Sheena/Bagi_ca hvala vam na info curke! Onda se nadam da ce i meni biti sve ok. Ipak cu pripaziti ova 3 dana full da u cetv sve u redu bude. Mene nije strah da sam "bolesna" ali me strah toga da mi ne budu nalazi ok i onda da me zez u bolnici da dodjem ranije na promatranja i sta ti ja znam 😣
    Javi rezultate sutra onda Sheena!
    Tala ne znam hoce castiti dragi. Ja da sam na poslu bi castila sa necime. On neka si odluci. Vjeroj bude narucio klopu neku i flasu vina odnio. Ali njih je malo pa nije toliko komplicirano

• Antartika
    29. Kolovoz 2016. 09:28

Jutro cure. Pa vi ste se bome raspisale. 
    Tatjana iskrene cestitke na bebi, želim ti brzi oporavak.
    Meso mmmm. Prije trudnoce meso me nije uopce privlacilo, a sad bih mogla samo meso jesti koliko uzivam u njemu.
    Pratim od jucer-prekjučer kak su mi udarci i pokreti bebe postali jači i češći. Kod pupka mi se napravi malo brdo, toliko da me pupak bolio. Jel vama tako?

tatjana_zg
    29. Kolovoz 2016. 09:29

Croatina Nisu me rezali ali sam popucala iznutra pa su me morali sivati. 
    Curi dosta. Al kaze cura kaj je samnom da je njoj samo prva 2-3 dana tak jako islo i onda da joj je slabije od menge islo. 
    Stave ti onu nepromocivu podlogu. Mada sam si ja sad sama promijenila jer mi se neda cekat da dodju. I nose spavacice da ne zaflekas svoju 2 puta dnevno. Fakat paze. 
    A majcinski instinkti jos nisu. Al ni ga mogla gledat satima. Doci ce to kad doma dodjemo

Sunnyday
    29. Kolovoz 2016. 09:32

Tatjana cestitam na malom Patriku, zelim ti brz oporavak.
    Sony nam se dugo nije javila. 

Vi samo kupujete i pripremate, cini mi se da jedino ja nisam nista pripremila, danas cu oprati koju masinu vesa, tetre i svedske pelene,gazice, skafander, dekice...

croatina
    29. Kolovoz 2016. 09:33

Eeeee da tala..skroz sam zaboravila, a bas sam se htjela nadovezat..mm radi u omanjoj firmi gdje si svi idu doma u babinje, bili su nam na vjenčanju itd..i on je rekao da bude donio nes za popit i vjerojatno kobasice, sira domaćeg i to..ili će uzeti pizze na poslu ili tako nešto..ja ću se potrudit napravit mu kakav kolač (obzirom da ću znat točan termin jer idem na carski) ..pa ak budem u stanju, browniesi su gotovi za pol sata..

Ajoj minnie i mene identično puckaju hormoni..full sam nemocna i ovisim o drugima i to me brutalno zivcira...po cijele dane ležim (Što mi paše, jer vidim da cure šize jer ne mogu) i čim sjedim duže vrijeme ili stojim ili nešto da beba pritišće vene u preponama odmah su mu noge ko baloni..očaj...baš mi ide na živce..ne mogu dugo stajat, bole me noge, a ako sjednem još je veće zlo..da ne govorim da mi svi sve moraju dodavat..nemrem se sagnut..osjećam se kao da svima naređujem..kaže mi mm da sam se trebala zvat tito...jer stalno nekom nešto ti to, ti to napravi ahahah..ma ovaj zadnji mjesec je koma..

Chippica
    29. Kolovoz 2016. 09:37

minnie-da, ipak sam docekala pregled :) bila sam sigurna da ne cu ;) javim obavezno sto je bilo, jako me zanima jesam li se pocela otvarati od onih trudova i sta ce mi reci. pitat cu malo kakva je procedura kod nje kad rodimo; jel treba sta javljat, kako se narucit i kada za pregled-sve javim ;)

tala-moj muz-puz radi u obiteljskoj privat firmi pa nista od cascenja kolega, oni ce svi skupa slaviti :-D ali planira ekipu svoju zvat na slavlje. biti ce ih puno pa ce kupiti cugu i radit rostilj u vrtu kod svojih, imaju i bazen pa ce decki (i moja i njegova sestra kao blazene zene medju njima) uzivati punom parom dok se ja budem mazila sa svojom mrvom u bolnici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.