Tatjana sretno! Drž se, neka bude bezbolno i brzo da čim prije uživaš sa svojom bebom
Mi smo se ovu noć uspjeli naspavati, jedino se ujutro probudim pokočena i šake me baš bole dok se malo ne razgibam. Ja sam isto na mirovanju, al kao smijem se kretati po kući, ne smijem ništa dizati i slično te se smijem prošetati 2x dnevno po 20 min i to je to. Ali koma mi je to ležanje jer nemam snage, čak i dok pričam se uspušem kao da sam maraton trčala
je, znam za tebe frabe, gledam ima li ko sta će prije mene rodit pa da mi javi doživljaje. mogla bi saky, ;)
sunnyday kažu da trudiovi počinju kao menstrualna bol i da počinju od leđa. Ja još ne znam oa ti ni ne mogu točno reći. odmori, možda prođe, Ako postane redovito i sve jače onda znaš šta ti je činit.
Maya20 bas mi je drago da se super snalazite i da si imala tako lijepo iskustvo. Uzivajte u mazenju
Pale znam kako ti je... Ja sam prekjucer u Ri malo pocistila, leda su me ubijala. Za neke stvari koje bi prije obavila u pola sata mi sada treba cijeli dan...
Frabe samo ti pisi i jadaj se, tu smo da jedna drugu saslusamo...
Croatina, lijepa su vam kolica!
Tatjana_zg, drzim fige da sve prode brzo i cim bezbolnije!
croatina meni jedino na pamet pada apoteka..
koala tko zna mozda budemo i u sobi zajedno s obzirom da smo i terminom blizu
tatjana samo hrabro, nadam se da te nece dugo mucit i da ce ubrzo krenut otvaranje
saky ko zna, ako ja uranim par dana a ti preneses par dana, taman. ;) šta se mene tiče ja ću bit spremna za 10ak dana hh!
croatina-imas u mulleru i baby centru, razliciti su pa izaberes koji ti se vise svidi :)
croatina evo pitala sam mamu posto radi u ljekarni, rekla je da mozemo s octeniseptom spricati kolica itd.,
al po njoj da nije ni potrebno..tako bude mi mali obucen uvijek, tj.nece biti u izravnom kontaktu s kolicima pa po njoj ne trebam nista ni prati ni spricati jer su nova kolica
Sortiraj odgovore
Najstariji