Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diddy
    28. Kolovoz 2016. 12:59

Tatjana sretno! Drž se, neka bude bezbolno i brzo da čim prije uživaš sa svojom bebom 

Mi smo se ovu noć uspjeli naspavati, jedino se ujutro probudim pokočena i šake me baš bole dok se malo ne razgibam. Ja sam isto na mirovanju, al kao smijem se kretati po kući, ne smijem ništa dizati i slično te se smijem prošetati 2x dnevno po 20 min i to je to. Ali koma mi je to ležanje jer nemam snage, čak i dok pričam se uspušem kao da sam maraton trčala 

Frabe
    28. Kolovoz 2016. 13:01

Koala Saky i ja smo ti za St rodiliste.

koala988
    28. Kolovoz 2016. 14:00

je, znam za tebe frabe, gledam ima li ko sta će prije mene rodit pa da mi javi doživljaje. mogla bi saky, ;)

koala988
    28. Kolovoz 2016. 14:02

sunnyday kažu da trudiovi počinju kao menstrualna bol i da počinju od leđa. Ja još ne znam oa ti ni ne mogu točno reći. odmori, možda prođe, Ako postane redovito i sve jače onda znaš šta ti je činit.

minnie25
    28. Kolovoz 2016. 14:15

Maya20 bas mi je drago da se super snalazite i da si imala tako lijepo iskustvo. Uzivajte u mazenju  

Pale znam kako ti je... Ja sam prekjucer u Ri malo pocistila, leda su me ubijala. Za neke stvari koje bi prije obavila u pola sata mi sada treba cijeli dan... 

Frabe samo ti pisi i jadaj se, tu smo da jedna drugu saslusamo... 

Croatina, lijepa su vam kolica!  

Tatjana_zg, drzim fige da sve prode brzo i cim bezbolnije! 

croatina
    28. Kolovoz 2016. 15:15

E cure gdje mogu kupiti onaj sprej za dezinfekciju?

Saky84
    28. Kolovoz 2016. 15:17

croatina meni jedino na pamet pada apoteka..
    koala tko zna mozda budemo i u sobi zajedno s obzirom da smo i terminom blizu 
    tatjana samo hrabro, nadam se da te nece dugo mucit i da ce ubrzo krenut otvaranje

koala988
    28. Kolovoz 2016. 15:22

saky ko zna, ako ja uranim par dana a ti preneses par dana, taman. ;) šta se mene tiče ja ću bit spremna za 10ak dana hh!

Chippica
    28. Kolovoz 2016. 16:39

croatina-imas u mulleru i baby centru, razliciti su pa izaberes koji ti se vise svidi :)

Sheena
    28. Kolovoz 2016. 17:26

croatina evo pitala sam mamu posto radi u ljekarni, rekla je da mozemo s octeniseptom spricati kolica itd.,
    al po njoj da nije ni potrebno..tako bude mi mali obucen uvijek, tj.nece biti u izravnom kontaktu s kolicima pa po njoj ne trebam nista ni prati ni spricati jer su nova kolica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.