Sheena da da jako su "jasne" njihove upute! Toliko da su mi u labu rekli da nema sanse da zene to iz tih "edukacija" shvate kako se krv vadi. Nerviraju me strasno sa time.
Ma nema 90% cura problem, ne znam sta nas maltraju toliko. Eto ja se nadam da mi je ovo predzadnji puta. Jest da mi je bio secer 1h nakon glukoze povisen na ogtt-u. Ali 2h nakon ok. Tako da vjerujem da mi svi uzorci nakon 2h os-nes moraju biti ok...
Ja cu sad 3 dana full po pravilima jesti nadam se da nece biti problema. Jela sam tipa tu i tamo slaju (naravski), ii rizoto tipa sa bij rizom (nema finog rizota ili paelle sa int rizom jeeeel 😆) ali 1 obrok dnevno.
Gdje nam je Tatjana? Nadam se da odmara, samo da joj je sve proslo sto bezbolnije.
Bagi_ca da rekle su sestre na vv da je do 6.5 ok sve.
Nemam aparatic a ne mislim kupiti. Pripazit cu sad 3 dana kako sam napisala pa sta bude bude. Nadam se da nece biti problema
I kako je Sheena rekla ma i taj dan cu manje jesti i zdurati to sve kako spada.
Samo ne znam koliko protekli dani imaju veze sa tim vadjenjima
Bokic curke, evo ovak je protekao nas dan :D sva robica je složena u komodu i dofurali smo prematalicu :D kinderbet je sastavljen i izgleda ovako :D a ćevapi...joj mene ćevapi...sami smo ih radili od mljevenog mesa i lepinje przili tak da je home made skroz..brutalno smo se ubili u njima :D bas je prefino bilo :D
Tala hvala za info za chicco i popust :D budemo prošli po to sutra..
Ne mogu vas popratiti, na mobu sam :D
Ćevapi u kucnoj radinosti 😋😋😋
Jutro curke.
Evo me.
U 22 i 30 je stigao patrik. 3720 g i 51 cm dugacak.
Znaci sve skupa je trajalo preko 14 sati. Prvih 12 sati od pucanja vodenjaka nije bilo trudova i otvorila sam se 3 cm. Pa sam dobila drip. I epiduralnu koja me u sat vremena otvorila 15 cm.
Dva sata su bili intenzivni trudovi i ne mogu reci da ne boli. Mene je uzasno bolilo. I kad me stislo znala sam se i zaderat. Al onaj tren kad istisnete bebu takvo olaksanje nisam nikad osjetila.
Tako da samo pozitivno i znajte da ce svi bolovi proci.
Za sva pitanja sam tu
Ajme Tatjana čestitam!!!!
Samo nek ti je sve proslo dobro a bol..to svi moraju valjda proc..sad uživaj,mazite se i pazite i javi kak dojenje prolazi..eto beba ipak nije bila preko 4kg..
Tatjana čestitke!!!! Gdje si rodila?
Kako s dojenjem? Mali je s tobom? E sad ono što nijedna nije do sad pitala..ulošci i to? Jel koriste, jel se lijepe te vatice za pipipi? Koliko ih mijenjaš često..kaj bu dost jedan chicco paket?
Croatina bas je lijepo sve..i kolica super izgledaju..nadam se da ces bit zadovoljna..
Nisam ljubitelj ćevapa al ovu salatu i lepinje bi ti sve pojela..
Rodila sam u merkuru. Malog su mi donijeli sad ujutro. Ipak su mi dali da odspavam noc. Jos nisam uspjela dojit ali pokusavaju samnom svakih par sati.
A ulosci.....bit ce ti dosta 1 paket al to curi svuda tako da mozes i pelene metnut sumljam da ce pomoci. Al ajde bar malo je lakse da nisi non stop u mokrom.
Jutro!
Imali smo užurban vikend pa sam samo sve što ste napisale 2puta preletila.Budem sad uz kavu kad ustanem.
Tatjana iskrene čestitke 💕🍼😉
Žao mi je što je toliko potrajalo i dobro da su ti dali da se malo naspavaš i odmoriš.Uživaj sa svojom bebicom i bar si to obavila bude i dojenje s vremenom došlo.
Croatina sve je slatko 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji