Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    28. Kolovoz 2016. 22:36

Sheena da da jako su "jasne" njihove upute! Toliko da su mi u labu rekli da nema sanse da zene to iz tih "edukacija" shvate kako se krv vadi. Nerviraju me strasno sa time.
    Ma nema 90% cura problem, ne znam sta nas maltraju toliko. Eto ja se nadam da mi je ovo predzadnji puta. Jest da mi je bio secer 1h nakon glukoze povisen na ogtt-u. Ali 2h nakon ok. Tako da vjerujem da mi svi uzorci nakon 2h os-nes moraju biti ok...
    Ja cu sad 3 dana full po pravilima jesti nadam se da nece biti problema. Jela sam tipa tu i tamo slaju (naravski), ii rizoto tipa sa bij rizom (nema finog rizota ili paelle sa int rizom jeeeel 😆) ali 1 obrok dnevno. 

Gdje nam je Tatjana? Nadam se da odmara, samo da joj je sve proslo sto bezbolnije.

Jado
    28. Kolovoz 2016. 22:39

Bagi_ca da rekle su sestre na vv da je do 6.5 ok sve. 
    Nemam aparatic a ne mislim kupiti. Pripazit cu sad 3 dana kako sam napisala pa sta bude bude. Nadam se da nece biti problema
    I kako je Sheena rekla ma i taj dan cu manje jesti i zdurati to sve kako spada. 
    Samo ne znam koliko protekli dani imaju veze sa tim vadjenjima

croatina
    29. Kolovoz 2016. 00:58

Bokic curke, evo ovak je protekao nas dan :D sva robica je složena u komodu i dofurali smo prematalicu :D kinderbet je sastavljen i izgleda ovako :D a ćevapi...joj mene ćevapi...sami smo ih radili od mljevenog mesa i lepinje przili tak da je home made skroz..brutalno smo se ubili u njima :D bas je prefino bilo :D
    Tala hvala za info za chicco i popust :D budemo prošli po to sutra..
    Ne mogu vas popratiti, na mobu sam :D

Ćevapi u kucnoj radinosti 😋😋😋

tatjana_zg
    29. Kolovoz 2016. 04:42

Jutro curke. 
    Evo me.
    U 22 i 30 je stigao patrik. 3720 g i 51 cm dugacak. 
    Znaci sve skupa je trajalo preko 14 sati. Prvih 12 sati od pucanja vodenjaka nije bilo trudova i otvorila sam se 3 cm. Pa sam dobila drip. I epiduralnu koja me u sat vremena otvorila 15 cm. 
    Dva sata su bili intenzivni trudovi i ne mogu reci da ne boli. Mene je uzasno bolilo. I kad me stislo znala sam se i zaderat. Al onaj tren kad istisnete bebu takvo olaksanje nisam nikad osjetila.
    Tako da samo pozitivno i znajte da ce svi bolovi proci.
    Za sva pitanja sam tu 

Crna191
    29. Kolovoz 2016. 07:31

Ajme Tatjana čestitam!!!!
    Samo nek ti je sve proslo dobro a bol..to svi moraju valjda proc..sad uživaj,mazite se i pazite i javi kak dojenje prolazi..eto beba ipak nije bila preko 4kg..

croatina
    29. Kolovoz 2016. 07:33

Tatjana čestitke!!!! Gdje si rodila?
    Kako s dojenjem? Mali je s tobom? E sad ono što nijedna nije do sad pitala..ulošci i to? Jel koriste, jel se lijepe te vatice za pipipi? Koliko ih mijenjaš često..kaj bu dost jedan chicco paket?

Crna191
    29. Kolovoz 2016. 07:34

Croatina bas je lijepo sve..i kolica super izgledaju..nadam se da ces bit zadovoljna..
    Nisam ljubitelj ćevapa al ovu salatu i lepinje bi ti sve pojela..

tatjana_zg
    29. Kolovoz 2016. 07:38

Rodila sam u merkuru. Malog su mi donijeli sad ujutro. Ipak su mi dali da odspavam noc. Jos nisam uspjela dojit ali pokusavaju samnom svakih par sati.
    A ulosci.....bit ce ti dosta 1 paket al to curi svuda tako da mozes i pelene metnut sumljam da ce pomoci. Al ajde bar malo je lakse da nisi non stop u mokrom.

PALE
    29. Kolovoz 2016. 07:51

Jutro!
    Imali smo užurban vikend pa sam samo sve što ste napisale 2puta preletila.Budem sad uz kavu kad ustanem.
    Tatjana iskrene čestitke 💕🍼😉
    Žao mi je što je toliko potrajalo i dobro da su ti dali da se malo naspavaš i odmoriš.Uživaj sa svojom bebicom i bar si to obavila bude i dojenje s vremenom došlo.
    Croatina sve je slatko 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.