tatjana cestitam 😊😊 sretno s bebicom, dojenjem i svime sto slijedi ;)
croatina lijepo vam je sve jako, a pogotovo cevapi 😆😆
jaZmajac i bagi_ca ja sam testirala svoje granice par puta haha, jednom sam noc prije u 9 jela przene lignje i onda jos u 1ujutro popila gemist (slavila sam rodendan tu noc) i nataste je bilo 4.2, a drugi puta sam prije 4.mjerenja jela palacinke s linoladom, odsetala krug do jaruna (1h) i bilo je oko 4.5 :) al jednom sam pojela cijeli pizzu od tune i bila malaksava sva, nakon 3h mi je secer na kucnom aparatu bio oko 8.0, tak da se u cijeloj toj prici drzim samo toga da ne jedem previse odjednom, al ne na nacin da je iznad 60g mesa previse kao prema toj dijeti, nego recimo iznad 200g :) joj evo bas sam na putu za vv..
Kaj je onda istina Tatjana da to curi i po plahti i svugdje? Ajme jel ima miris? Frendica mi je rekla da je plahtu vezala oko sebe..da joj niš, ali niš nije pomoglo O.o da je bila u krvi cijela..
Su te sivali? Možeš normalno hodati? Jesu ti proradili majcinski instinkti? :D
Hvala na komplimentima 😘😘..
Crna ni ja ne volim ćevape, ali da znaš kak sam se ubila u njima..čar je u tome da ne stavljaš puno sastojaka, već samo nužno..luk češnjak sol i papar, mrvu chillija ako voliš i mljevene paprike..puno su blaži okusom tada od kupovnih..ma baš su mi bili prefini...znaš kad sam u frižider išla krast još poslije, a nikad to nisam radila hahaha..ovo jučer je bilo prvo meso u trudnoći da sam pojela s gustom, a ne preko banane 😂😂😂
Tatjana cestitam ti od srca! Svaki porod je individualan i grozno je to mucenje od toliko sati ali sve se zaboravi kad se ugleda to sitno djetesce u kojeg se zaljubis na prvi pogled! Sretno sa dojenjem!
Croatina daj mi reci di ste kupili komodicu, predivna mi je! I zanima me dal se taj gornji dio na medeka birali sami? Ja imam sve tako na neke medeke pa bi i tu podlogu kupila da stavim na svoju komodu.
A to za krvarenje meni rekla cura da je u roku od mjesec dana nakon poroda potrosila sigurno 3-4 paketa chicco, to da joj stalno curilo ko ludo i rekla je da nije bezveze kad kazes da ne zelis posjete prvih 40 dana jer da se bas osjecas prljavo s tim uloscima i neznas dal ti je promocilo ili ne..
tatjana-cestitam ti na malom Patriku :)
Bitno da je sve proslo ok! Nadam se da cete uskoro uspjeti s dojenjem i uzivati u zagrljajima.
Kako se sada drzis? Jel te boli sta?
croatina slatke su stvarcice za bebu :) sve lajkam osim cevapa, meso kod mene ne prolazi ;)
bagi_ca haha sve za lignje 😆😆
a 8 je puno, ali i cijela pizza s tunom je bome puno 😆 od tad ako jedem pizzu pojedem pola ili manje i bude sve ok..bit je u tome da jedemo cim cesce po manje, pijemo puno vode i secemo dosta ako mozemo, bar kod mene djeluje tako
Dobro jutro i pozdrav cure i od mene.
Nisam pisala neka dva tjedna svega se izdogađalo,ništa loše, pa se nadam da me se sjećate i primate natrag u svoju ekipu.
Ja sam još uvijek 2u1,imali smo last minute renoviranja pa smo preselili kod moje mame koja nema internet a zaboravila sam šifru tak da se nisam prek moba mogla logirati.
Al sam vas čitala svaki dan i vidim da ima jako puno novih cura kojima čestitam na trudnoći.
Čestitam i novopečenim mamicama i drago mi je bilo čuti za super porode i dobro osoblje po bolnicama.
Sve stvarčice koje ste kupovale su predivne. Mi smo isto ćevape papali jučer,doduše ne domaće ali su isto bili jaaako fini.
Ja sam evo složila svu oblekicu u komodicu jučer,tetra pelene, ručnici imaju svoje mjesto isto kao i dekice, uglavnom je sve spremno,sve je oprano i popeglano,prošli tjedan smo mama i ja radile oko toga i sad je mir.
Ovaj vikend još složimo kindač na svoje mjesto i čekamo razvoj događaja.
Sutra imam zadnji pregled kod svoje privatnice,rekla da će mi sad uzeti bris na streptokok i onda idem u bolnicu dalje.Jedva čekam da vidim maloga, nisam 6 tjedana bila na uzvu pa me zanima koliki je naraso,trbuh samo što mi do koljena nije,sve mi se nekako spustilo,još on i obitava najčešće u donjem dijelu i guka se van, bojim se da nebum još dugo izdržala.
Još me za 10-ak dana čeka trudnički na sv.duhu,i to jedva čekam da ispitam šta sve ponijeti ili ne ponijeti i kako funkcionira gore to sve.
Ima li još netko tko pije eutirox, ja bi trebala sad biti gotova i nadam se da ga vše neću piti, al si nekak mislim da će me doktorica ipak ostaviti još iza trudnoće dok se to sve ne ustali.
To je ukratko to, nadam se da me i dalje primate pa da i ove zadnje dane tipkam s vama.
Pozdrav svima.
Sortiraj odgovore
Najstariji