Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    28. Kolovoz 2016. 00:19

32.

tala
    28. Kolovoz 2016. 00:26

ponukana gornjim postom, isla sam gledati video o rucnom izdajanju i jako je dobar, pa sam za probu isla pokusati i pocelo curkati vodenasto odmah :D 

odoh spavati. ako sve bude ok sutra, idemo na sljeme!!! 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

croatina
    28. Kolovoz 2016. 01:22

Evo murice purice :D nemremo je se nagledat :D

Zaboravila sam..minnie termin mi je 8.10. Al zbog carskog bu to ranije :D

Ajme izgleda da se sve privodi kraju..složili smo komodu, kinderbet, posteljina i robica su oprane i opeglane (još dio sutra) 
    Još malo pa nam naš zmaj dolazi :D ima da nas nema :D
    Dolazi rodbina tu i tamo u posjetu, svi se ruše na kolica i hranilicu 😂 tatamia izgleda svemirski :D i to vam moram slikat :D

Vi opet o pranju robice, a? 😂😂 ja sve sibam na 95 osim jarkih boja za koje mislim da bi mi pustile boju na nešto svjetlo..to operem na 60 ili ručno poput jedne jaknice iz c&a.. peglam apsolutno sve..čak sam i autosjedalicu peglala(navlaku) 😂😂😂😂

Sunnyday
    28. Kolovoz 2016. 06:38

Croatina odlicna su kolica.
    Ja sam bila bas umorna snoc pa sam dobro spavala ali kratko, a ne mogu zaspati opet.

Jado
    28. Kolovoz 2016. 10:03

Jutro cure!
    Kako smo danas? Ja sam bas umorna i tesko mi nogice dizati. No danas natrag doma za zg. Od sutra ce biti manje setnji, bas sam pretjerala ove dane na moru. I znate kako je svugdje uzbrdo, pa je puno teze. Iako sam ja dosta fit trbuh zateze - prepone pogotovo.

koala988
    28. Kolovoz 2016. 10:07

jutro cure, sheena tako i meni govore ali ja im ništa ne vjerujem jer šta oni znaju, oni tako napamet govore da se spustio :p

tala pošalji link tog ručnog izdajanja ;)

croatina super su kolica :) 

frabe ne znam šta da ti kažem osim drži se. Meni se čini da je tebi najgore od ležanja i svega.

Ja imam neku upalicu rodnice i to me užasno živcira jer mi vaginalete očito nisu puno pomogle i stvarno se nadam da ću to riješiti prije poroda. Joj, mene strah tog dojenja, tj. nisam sigurna hoću li se snaći i ako se ne snađem hoće li mi itko u rodilištu pomoći, a stvarno bi htjela dojiti. Vidit ćemo.

Frabe
    28. Kolovoz 2016. 10:12

Jutro!
    Ma nisu to bolovi pa da mene prisica ili tako nesto nego bas nelagoda u trtici i okolo. 
    I isto mislin da je to najvise zbog lezanja al mi opet nije svejedno.

Croatina lipo vozilo! ☺

Sheena
    28. Kolovoz 2016. 10:25

Jutro 😊

koala haha bas tako, znaju da je vrijeme da se spusti pa se kao spustio :) ocekujem neki veci pritisak na mjehur kad se stvarno spusti, a mene je to vise mucilo prije mjesec dva nego sad :) 

jaZmajac evo ja sam bas bila u 2h setnji po Krku i trbuh je sad tvvvvrd..al morala jer se pikam danas za VV, a za dorucak su bili prsut, kulen, sir 😆😆 nosim epruvete u torbi frizideru za zg danas, valjda budu izdrzale

Joj s dojenjem i mene svi plase, al za sad je moj strah i dalje usmjeren na porod, sve u svoje vrijeme 😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.