ponukana gornjim postom, isla sam gledati video o rucnom izdajanju i jako je dobar, pa sam za probu isla pokusati i pocelo curkati vodenasto odmah :D
odoh spavati. ako sve bude ok sutra, idemo na sljeme!!!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Evo murice purice :D nemremo je se nagledat :D
Zaboravila sam..minnie termin mi je 8.10. Al zbog carskog bu to ranije :D
Ajme izgleda da se sve privodi kraju..složili smo komodu, kinderbet, posteljina i robica su oprane i opeglane (još dio sutra)
Još malo pa nam naš zmaj dolazi :D ima da nas nema :D
Dolazi rodbina tu i tamo u posjetu, svi se ruše na kolica i hranilicu 😂 tatamia izgleda svemirski :D i to vam moram slikat :D
Vi opet o pranju robice, a? 😂😂 ja sve sibam na 95 osim jarkih boja za koje mislim da bi mi pustile boju na nešto svjetlo..to operem na 60 ili ručno poput jedne jaknice iz c&a.. peglam apsolutno sve..čak sam i autosjedalicu peglala(navlaku) 😂😂😂😂
Croatina odlicna su kolica.
Ja sam bila bas umorna snoc pa sam dobro spavala ali kratko, a ne mogu zaspati opet.
Jutro cure!
Kako smo danas? Ja sam bas umorna i tesko mi nogice dizati. No danas natrag doma za zg. Od sutra ce biti manje setnji, bas sam pretjerala ove dane na moru. I znate kako je svugdje uzbrdo, pa je puno teze. Iako sam ja dosta fit trbuh zateze - prepone pogotovo.
jutro cure, sheena tako i meni govore ali ja im ništa ne vjerujem jer šta oni znaju, oni tako napamet govore da se spustio :p
tala pošalji link tog ručnog izdajanja ;)
croatina super su kolica :)
frabe ne znam šta da ti kažem osim drži se. Meni se čini da je tebi najgore od ležanja i svega.
Ja imam neku upalicu rodnice i to me užasno živcira jer mi vaginalete očito nisu puno pomogle i stvarno se nadam da ću to riješiti prije poroda. Joj, mene strah tog dojenja, tj. nisam sigurna hoću li se snaći i ako se ne snađem hoće li mi itko u rodilištu pomoći, a stvarno bi htjela dojiti. Vidit ćemo.
Jutro!
Ma nisu to bolovi pa da mene prisica ili tako nesto nego bas nelagoda u trtici i okolo.
I isto mislin da je to najvise zbog lezanja al mi opet nije svejedno.
Croatina lipo vozilo! ☺
Jutro 😊
koala haha bas tako, znaju da je vrijeme da se spusti pa se kao spustio :) ocekujem neki veci pritisak na mjehur kad se stvarno spusti, a mene je to vise mucilo prije mjesec dva nego sad :)
jaZmajac evo ja sam bas bila u 2h setnji po Krku i trbuh je sad tvvvvrd..al morala jer se pikam danas za VV, a za dorucak su bili prsut, kulen, sir 😆😆 nosim epruvete u torbi frizideru za zg danas, valjda budu izdrzale
Joj s dojenjem i mene svi plase, al za sad je moj strah i dalje usmjeren na porod, sve u svoje vrijeme 😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji