Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crocandy
    27. Kolovoz 2016. 20:47

Maya, Pale oprostite što pitam, ali zasšto razdvojenost? Nisam čitala postoje od prije 200 stranica pa nisam upućena :P

Mene najviše brine dojenje, na porod i doktore ne mogu utjecati, ali mislim da je dojenje stvar sreće, prakse i navike. Vrag mi neda mira pa čitam na drugim forumima kako ove sestre koje te ''uče'' dojiti znaju biti jako grube i bezobrazne. Malo me to brine...

• Antartika
    27. Kolovoz 2016. 20:55

Hellou. E i mene brine dojenje, ali hvala Bogu na youtubu :D

https://www.youtube.com/watch?v=Zln0LTkejIs

Ivcy1306
    27. Kolovoz 2016. 20:57

Diddy ma bitno je da oni lijepo napreduju i razvijaju se! Negdje bio prelijep osjecaj kad si saznala da nosis blizance? 
    Evo moj maleni meni trenutno boksa i kako god da se okrenem on samo nastavi! Izgleda da ce biti na tatu,vrckav 

Cure koje pate od zgaravice, sto koristite protiv? Evo mene jucer i danas ne popusta, nemam teka uopce jer me ovo satra!

• Antartika
    27. Kolovoz 2016. 21:07

Baš sam na prošlom pregledu rekla doktorici da imam žgaravicu kaže da jedem manje obroke. Dobijem je od paprike, rajčice, krastavaca, mliječnih proizvoda pa ih izbjegavam. Ali kad me uhvati žgaravica popijem žličicu sirovog griza sa vodom (mislim da sam do sada pojela pola kg sirovog griza).  Dok moja baka kaže ako imam jaku kiselinu da jedem što masniju hranu tipa slaninu.

PALE
    27. Kolovoz 2016. 21:19

Crocandy duga priča, uglavnom pisala sam već više puta,beba ima srčanu manu,ostalo sve ok,otkrila na anomaly scanu u 20tt i mora na operaciju nakon poroda,a maya rodila nešto ranije pa se morala izdajati.

Ja sam prala stvari ovisno o etiketi 40,60,90... sa persil sensitive,bez omekšivača robicu peglali s obje strane.

Baš me zanima tko će idući roditi,mislim da će to uskoro ubrzano krenuti...
    Tatjana pošalji nam slikicu sobe kad sve bude gotovo 😉

tala
    27. Kolovoz 2016. 21:47

ja bas suprotno. biram sve tamnije tonove jer se nadam nesto robice sacuvati za trecu bebicu, a perem vecinom kako mi pise na etiketi. nisam bas opterecena jer ne mislim dijete drzati ispod staklenog zvona. pokusat cu kako sam naumila, a ako nesto ne bude odgovaralo, onda cu mijenjati i prilagođavati...

diddy, jesi bila na trudnickom tecaju na sv. duhu? : )
    je li itko bio? : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

koala988
    27. Kolovoz 2016. 21:50

sheena hah, nama je slična situacija, a i to šta kažeš vjerojatno je sada popunjen prostor pa nam se čini da je gore. meni je u četvrtak pregled pa jedva lčekam vidit kakva je 'situacija'. Čisto da psihički znam otprilike koliko još čekati :)

ja cijelu trudnoću nisam imala žgaravicu pa tu ne mogu pomoći. ovako jedem sve i svašta, što isto nije dobro. :)

Diddy
    27. Kolovoz 2016. 22:08

Ivcy pa iskreno, bila sam u šoku. Radili smo na bebi 4 godine i onda mi gin kaže da vidi duplo. Nisam znala jel bi plakala ili vrištala od sreće. A nakon toga strah, hoće li sve biti ok jer su blizanačke trudnoće rizičnije. A onda nevjerica, to se ne događa meni, nemoguće da je meni dan tako veliki dar, tako velika sreća...ugl trebalo mi je par dana da se saberem i povjerujem da je sve to stvarno, da ipak ne sanjam
    Tala, dobila sam termin za tečaj na duhu u 10 mjesecu, ali mislim da ću prije roditi nego što ću uspjeti odslušati predavanja 
    Otići ću na tečaj u dz, barem da imam potvrdu da mm može samnom na porod. Nažalost na duhu tečaj za 9 mj je popunjen, bar su mi tak rekli kad sam ih zvala

crocandy
    27. Kolovoz 2016. 22:12

Pale oprosti na (možda i) intimnom pitanju. Koliko sam cula, nije to rijetka pojava, ali bitno da si već otkrila i da znaš kako dalje. A ja znam da će sve biti u redu, jer su bebe jake <3 držim fige i sve će biti dobro :)

Ivcy1306 meni ne pomaže ništa za žgaravicu osim Rennie koji kupim u apoteci, neki pepermint koji pojedeš i možeš ih pojesti 10 dnevno, a siguran je skroz. Ne volim nikakve tablete i stvarno pijem samo ako je nešto ozbiljno, ali rennie je skroz ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.