A juuuj a bas san mislila kupovat iz kreveta u njih malo.. 😞
Sretan rodjendan Hubica bubica!!!
Meni treci dan ko da je skroz livo nisko gosodin preusmjeria tezinu,a svugdi ga ima u biti.Onda kad se i dignen do wc-a jedva iden koliko me tu boli..
dobro je,dobro je,dobro je,dan vise smo izdrzali,polakooo..tjesim seeee!
Sretan roćkas Hubica! 🎂
Hmm baby centar,meni bila jedna preljubazna i pomogla nam jako oko kolica,sklopila ih odmah-joolz,i još mom mužu sve pokazala.Drugi put kad kupovali sjedalicu užas i na blagajni i ova koja prodaje,pričala sa nekim frendom na telefon duugo,a mi stojimo,pa joj moj muž glasno rekao da pozove nekog drugog pošto je ona jako zauzeta 😂
Ja sam u ovom periodu očekivala smanjenu aktivnost,ali i dalje sam boksačka vreća samo sa još jačim udarcima i migoljenjima,a po noći je najaktivniji,bitno da mi svi govore sad se naspavaj, pa kako kad me lupa i čim se okrenem na desnu stranu i ledja odmah kreće akcija,sam na lijevoj mirniji,već mi lijeva strana utrnula.Kad rodim više nikad neću spavati na lijevoj strani 😊
Frabe CA nema online prodaju.
Sheena, nisam sad dobro povezala, sorry Oni su vam narucili iz Slovenije autosjedalicu ili ste vi sami? Jer nama je rekla da ona iz Slovenije ne moze povuci nista. Iako, mi to onda mozemo i sami naruciti umjesto da idemo po nju ako je tako povoljna dostava... Jos bolje da mi dode na kucnu adresu i da se ne vozamo bzvz ako ne moramo.
Hubica01 sretan ti rodendan!
Crna,jako mi se sviđa mobil,profi napravljeno,i nama tema zvjezdice,oblaci,mjesec..
Antartika sad san se slatko nasmijala na HAubicu! 😂😂😂 hvala !
Pale ja kazen da necu ni lezat ni spavat vise jer mi je najlakse lezat na desnu stranu pa san cila zakrzljala! Na livoj uopce ne mogu a na ledja mi je ono okret na par minuti u pauzama i to kad san na kaucu gledan tv.
Croatina nemoj se danas preforsirat na tulumiski pa da te grcici grce!
Saky zasto ja mislin da si ti rodila?
hubica, sretan rođendan!!!!
crna, super mobil! ja sam si isto mislila napraviti, a ne znam sto iskombinirati. mi imamo
slicno ovako: planine na zidu, dvije police za slikovnice, sivu dekicu i posteljinu na kisne oblake/tockice...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji